Sevgilimin tarzını yeniledim ama ya sonra??

Benimle konuşuyor tabi ama atıyorum bir ortamda karışmak yerine sessizliği tercih ediyor. Çok da kalabalık ortamlarda olmak istemiyor.
Hiç asabi olduğunu görmedim.
O bensiz yapamaz kafasında değilim bende o da çok üzülürüz ayrılırsak ama yanında olduğumda da saydığım durumlar canımı sıkıyor.
Elbette bensiz yaşayabilir. Yaşayamaz demedim.

Teşekkür ederim güzel dile getirmişsiniz.

Berkecan,Burak,mert ler vardır tam züppe ayakta götüren arkadaş öyle biri olsun istiyo sanırsam , tam evlenilecek adam işte daha belanizimi ararsinizki
Atamadığım takıntılarımınatmanın yolunu arıyorum. Neden takılıyorum bunlara diyorum. Söylediğim gibi kız kardeşinin boyuyla alay etmesi canımı yakıyor gülüp geçemiyorum.

Teşekkür ederim. Duymak istediğim destekleyici yorumlardan biri olmuş

Madem beğenmiyorsunuz,içiniz almıyor,adamın zamanını daha fazla harcamayın.

Bilemem kimin jargonu ama ilk kez duydum böyle bir kullanım bu sebeple düzeltme gereği duydum zira söylemek ile yazmak arasında ince bir çizgi var :)
Ben demedim ama drmişim gibi birde 50 bin geliri var diye belirttiniz,buda inanın çok manasız ki zaten yorumlara baktım sizin 50bin gelir beyanınızdan sonra para için birliktesiniz vb yorunlar gelmiş. Söylemeseydiniz daha iyiydi bence.
Bakın sizi tanımıyoruz hiçbirimiz ,haliyle ne yazıyorsanız ona yorum yazıyoruz. Anlattıklarınızdan hareketle sizin bu adama sevgi yada saygınız olmadığı aşikarken neden hala berabersiniz anlayamıyoruz.
Kendinizce sebepleriniz var (kıyamamak,size yardımı dokunması,üzmek istememek vs vs)ama bu sebeplerin hiçbiri arkasından böyle konuştuğunuz biriyle beraberliğe devam etmek için geçerli sebepler değil. İnsanlar degişmez,kılığını kıyafetini değiştirirsiniz ama boyu bile problem sizin için,e 32 yaşından sonra uzamasına imkan olmadiğına göre,ayrılmaktan başka çözüm var mı? Bence yok.

e senin istedigin gibi sekillense bi sure sonra sikilmayacak misin ? adam degisecegi kadar degismis . sevgilini degilde seni cok merak ettim dogrusu yazfiklatindan anladigim kadariyla baskalariyla sevgilini kiyaslayip eksik gordugun herseye mudahale ediyosun. yazik adama

Fikir vermek açısından saçınızla eşinize bıyık yapın yakışıyorsa yakıştığı söyleyin çok beğendim deyin o da beğenirse yapıcaktır elbet :)

neyin soru işareti?
bildiğin oyun hamurun işte. rollplayler filan geçin bu işleri.
soru işaretlerin bitmez çünkü hayalindeki adamı görmek istiyorsun onu değil. stil kattım filan bahane.
Soru işaretim şu sevdiğim ama bazı özelliklerini sevmediğim biri ile evlenebilir miyim. Artılarını ve benim açımdan eksilerini yazdım. Sizin yorumlarınızı okuyup kendimi değerlendiriyorum.
Still kattım diye beğeniyim diye düşünmedim sevdim ama eksiklerini kafamdan silip işte bu diyemedim.
Evlilik için sevgi saygı gerek bunlar var ama bu özelliklerini sevmiyorum.evlilik için sizin yorumunuz ne olurdu dedim.

Çok güzel bir yorum hatalı benimdir belki bende sorguluyorum bunu. Piskologa gitmem gerekli belkide ... bu da aklımda çok teşekkür ederim.

Sevgili olmak evlilikten bir adım önce gelir. Adam sana İki ay sonra nisan yapalım demiş. Bence sen farkına var yazık günah adamın duygularıyla oynama. Kaslı adam çok etrafta git bul ama benden sana tavsiye gerçekten seveni zor bulursun bu devirde.
Not:Takintindan kurtulamiyorsan o adamın hayatını meşgul etmeyeceksin..

adamın yüz mimiklerine kadar müdahale etmişsin ben şok
O aslında söyle konuşurken hep kaşlarını kaldırarak konuşuyordu. Dedim ki aslında böyle konuşmak dinleyici negatif etkiler. Mesela ben yaptım aynı ı bende gör dedim ben yapınca güldük. Alnımda da cizgiler boşuna böyle belirginleşmemiş. Haklısın sevgilim dedi ve yapmadı bir daha..

Kıyamadığım için değil sevdiğim için ayrılmıyorum. Seviyorum ama beğenmediğim yanlarını aklımdan çıkaramıyorum. Evlilik için sevmek yeterli midir geçer mi bu taktığım durumlar bunu konuşmak için konu açtım.
Ama ilişkimizin seyrini de ifade ettim nasıl başladık ne yaptık gibisinden... para pul umrumda değil maddiyatı iyi kaliteli giyinmesini istediğimi belirttim. Biliyorum bazıları bu konuya takılıp ya parası yoksa neden böylesiniz filan yapıcaktı en başından söyledim.
Maddiyatla ilgili ne yorum yaparlarsa yapsınlar Canımı sıkmaz çünkü biliyorum gereksiz buna takılmak istiyorlarsa takabilirler.
Sevmiyorsun diyenlere saygı duyuyorum ama sevdiğime Emin'im.
Asıl sorduğum şey sevgi ve saygı var aramızda uyumluyuz ama ben takıntılıyım 1yıldır atamadım içimden. Sadece takıntılarım yüzünden ayrılmak mı yoksa geçer sabret bende de şu vardı değişti dicek yorumları okuyorum. İnan'ın amacım fikir almak beni yargılayabilirsiniz.. ama ben sevgilimi hiç kırmadığımdan rencide etmediğimden ve onu sevdiğimden Emin'im.

Adamın boynuna tasmada tak bence. Köpek gibi eğitmeye çalışıyorsun. Kimseyi olduğu gibi kabullenmeyin zaten hep değiştirmeye çalışın.
Kırıcı olmayın lütfen. Değiştirilemez diye başlamadım zaten değişmek isteyen kendisiydi.ben sevdiğime Emin'im ama beğenmediğim yönlerini yazdım bunları içimden atamıyorum dedim. Evlilik sevgi saygı üzerine kurulur bizde bunlar var ama içime sinmeyelerde bu özellikleri sizde de oldu mu ne fikir verirsiniz dedim. Sevgilime köpek muamelesi yaptığımı siz söyledikçe ben üzülüyorum yok öyle bir durum.

Bence siz içinde bulunduğunuz durumun gayet farkındasınız.
Sizin burda yapmak istediğiniz tek şey vicdanınızı rahatlatmak.
Adam size karşı saygılı ve ılımlı diye seviyorsunuz ama aşık değilsiniz.
Bu yüzden de kendinizden emin değilsiniz. Ayrılmak istiyorsunuz fakat
karşı tarafın duyguları size vicdan yaptırıyor, samimi olun anlatın ve ayrılın.
Bu şekilde devam ederseniz karşı tarafa iyilik değil, kötülük yapmış olursunuz.

Tek konu boy değil ama o da aklımda hep... kadınız işte kendimiz de bir iki kiloya takıp nasıl günlerce diyet yapıyorsak. Boyu da benim aklımda öyle takılı kalıyor.
Evlilik iyi anlaşmaktir bana göre boyla posla olmaz.hic sevmemis olsan bu kadar ugrasmazdin diye düşünüyorum.yinede duygularindan emin ol.

Haklısınız belkide uyumlu hissetmemizin sebebi karakterlerimizin zıt olması.. bunu bende düşünüyorum.

Vallahi ben buraya bir konu açmıştım, görüştüğüm kişinin boyu kısa diye. Başta sorun edip kafaya takmıştım. Yok yahu olmaz diye.
Zaman geçtikçe görüştükçe çok güzel huylarını öğrendim, şimdi de başta neden o kadar takıldığıma üzülüyorum. Hatta yok yahu o kadar da kısa değilmiş normal diyorum. Ben abartmışım diyorum. Ha ben bu kafaya 1.5 ay da ulaştım. Siz 1.5 senedir birlikteymişsiniz. Bu zamana kadar aşamamışsın bu saatten sonra hiç aşamassın.

Sizin iletişim problemimiz olabilir mi zira ben Onur kırmadan ne demek istediğimi anlatabiliyorum. Karşımdaki de Onur kırıcı olduğunu düşünmüyor. Sizin üslubunuz sert olduğundan ne deseniz Onur kırıcı olabilirsiniz iltifat ederken bile. Ben bu konuda çok dikkatli olurum sizede tavsiye ederim.
Tespitiniz doğrudur belkide daha dominant bir karakter olması bizi daha doğru kılabilirdi.

Ne demek yurumesinden nasil konusmasina kadar herseyi ogrettim. Ustune bir de "ogretmeni oldugum" kelimesini kullanmissiniz. Allah askina siz nesiniz? Prenses Diana falansiniz galiba.
Öğreteni yazmıştım aslında.
Kendinde beğenmediği tarafları söyledikçe yardımcı oldum. Dayatma yapmadım.Bunu arkadaşken de konuşabiliyorduk.prenses Diana nında sizden benden farklı bir insan olduğunu düşünmüyorum. O da kendisine gidip Dianacım ben biraz kambur mu yürüyorum deseniz gördüğünü söyler eğer öyle yürüyorsanız şöyle yap derdi herhalde.Onu yukarda görmenizin sebebi nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…