Benimle konuşuyor tabi ama atıyorum bir ortamda karışmak yerine sessizliği tercih ediyor. Çok da kalabalık ortamlarda olmak istemiyor.adamı dönüştürmeye çalıştığınız karakterdeki erkeklerden hoşlanmıyordunuz hani? içleri boştu ve egolulardı ya öyle demişsiniz.
bir insan her şeyiyle dört dörtlük olamaz yalnızca karşısındaki onu çok sevip saygı duyduğu için dört dörtlük geliyordur gözüne veya kendince kusur gördükleriyle seviyordur
konuşkan değil demişsiniz, sizinle tek kelime dahi etmiyor mu muhabbetsiz asabi bir erkek mi?
giyim kuşam hal hareket konusunda biri beni değiştirmeye çalışsaydı eğer bir sn düşünmez hayatımdan çıkarırdım
bu adam yine bu beğenilmemeye tahammül etmiş. dediğiniz gibi sizi hem seviyor hem de bayağı tolerans göstermiş size
bence öncelikle ne istediğinize karar verin ve o bensiz yapamaz veya çok üzülür gibi bencilce düşüncelere kapılmayın
hiç kimse vazgeçilmez değildir endişe edeceğiniz konu bu olmasın
Teşekkür ederim güzel dile getirmişsiniz.hahah kadinlarimiz artik cok transparanlasti.
zillikedi kimse seni secimlerinden dolayi yargilayamaz, sen adamin bazi unsurlarini digerlerinden daha onemli buluyorsan bu senden baska kimseyi baglamaz. maddiyat elbette onemlidir, guzellik karin doyurmuyor, askta doyurmuyor.
kadinlar genelde kendine cok asik adamlara bi zaman sonra asik olabiliyor, sevilmek guzeldir cunku. ama; gonlun yeterince atmiyorsa, emin ol bu icindeki tereddut zamanla dahada cogalacaktir.
karsindaki adamada ayip ediyosun acikcasi, soyle bi dusunuyorumda, burda actigin bu konu, soyledigin sozler...
uzatmamak lazim, icinden yeterince gelmiyorsa bitireceksin.
Atamadığım takıntılarımınatmanın yolunu arıyorum. Neden takılıyorum bunlara diyorum. Söylediğim gibi kız kardeşinin boyuyla alay etmesi canımı yakıyor gülüp geçemiyorum.Berkecan,Burak,mert ler vardır tam züppe ayakta götüren arkadaş öyle biri olsun istiyo sanırsam , tam evlenilecek adam işte daha belanizimi ararsinizki
Teşekkür ederim. Duymak istediğim destekleyici yorumlardan biri olmuşBence adamı seviyosun ama tip olarak tam istediğim gibi değil diye bi hoşnutsuzluk içindesim peki sen angelima julie misin :) bak evlilik için öle tip filan değil karakter daha önemlidir önce onlara bak kas olayı cok basit ii bi spor salonu ve protein agırlıklı beslenmeyle 1 yılda adam şampiyonaya gider emin ol mümkğnse spora beraber gidin
Bilemem kimin jargonu ama ilk kez duydum böyle bir kullanım bu sebeple düzeltme gereği duydum zira söylemek ile yazmak arasında ince bir çizgi var :)İşin alaylı kısmı ve o şekilde kullanıldığı için bu tabiri yazdım. Zaten benim jargonum değil.
Para konusunda başka arkadaşlar yanlış anlamasın diye yazdım siz bana kullanıyorsunuz demediniz. Ben durumu sizin tabirinizle kodaman kimselerin rahatlığında maddi açıdan belirtmek için yazdım.
e senin istedigin gibi sekillense bi sure sonra sikilmayacak misin ? adam degisecegi kadar degismis . sevgilini degilde seni cok merak ettim dogrusu yazfiklatindan anladigim kadariyla baskalariyla sevgilini kiyaslayip eksik gordugun herseye mudahale ediyosun. yazik adamaMerhabalar
Tecrübelerinize güvenerek derdimi paylaşmak istiyorum. Ben 26 sevgilim 32 yaşında. Yaklaşık 1 buçuk yıldır sevgiliyiz. Hiç kavgamız ayrılığımız olmadı...Kendi halinde ailesiyle yaşayan giyimi kuşamı gösterişi sevmeyen bir kişiydi sevgilim.karakter olarak da o kadar dolu terbiyeli ve beni seven biri.
İlk başlarda arkadaştık ve ben ona nasıl yürümesi gerektiğinden giyimine yüz mimiklerine saatine konuşmasına ayakkabısına her konuda yardımcı oldum. İşim gereği çok godoman ortamlarda olduğum için bu konulara bir haylice hakimim. Ve yine işim gereği etrafımda çok yakışıklı bakımlı insanlar olsa da içlerinin boş ve egolu olduklarını biliyorum. Uzun yıllar sevemedim onlardan birini.
Biz arkadaşken bana çok büyük bir iyiliği oldu, hakkını asla ödeyemem. Çok zaman geçmedi bana aşık olduğunu, ben onu sevmesem bile beni hep seveceğini de söyledi. Yalnızdım uzun zamandır sevgilim yoktu deneyelim dedim. Ve tam bir buçuk yıldır beraberiz. Hep üzerime titredi sevdi beni..
Ama kızlar öğreteni olduğumdan mıdır hala bir takım seyleri takıyorum.
1-Mesela boyunu hep uzun sevgililerim olmuştu 190 Lar da filan erkek arkadaşım 175 boylarında topukluyla ondan uzun oluyorum topuksuz benden biraz uzun.
2-Sonra kas yapmasını istiyorum emek veriyor ama sonucu yok.
3-ben girişken biriyim konuşlanım o ise sessiz sakin biri.
4-bir ortamda dans müziği çalarken kalk dinselim dediğimde ben edemem deyip sıkılan zoraki kaldırdım tabi
Çok değişti benim için ama hala dışardan bakınca oww aşık olurum ben bu adama diyemem.
Hala girişken konuşkan biri olamadı.
Mayasında mı yok ben mi yapamadım.
Şimdi benimle çok mutlu bende çok seviyorum ve üzülmesini istemiyorum.ayrılırsam çok üzülür bende kahrolurum. 2 ay sonra aileleri tanıştıralım nişanımız olsun dedi bana...
Bu düşüncelerle siz yorumlayın ne yapmalıyım ben?
Fikir vermek açısından saçınızla eşinize bıyık yapın yakışıyorsa yakıştığı söyleyin çok beğendim deyin o da beğenirse yapıcaktır elbet :)bence eş olarak seçtiğiniz kişi içinize sinmeli, dış görünüş de dahildir, başka şeyler de dahildir.
1,5 yıldır içinize sinmediyse boyu-bosu bence bitirmelisiniz.
bir de ben kocama bıyık kestiremedim yaaa, nasıl yaptırıyorsunuz şu adamlara istediklerinizi, deyin hele
Soru işaretim şu sevdiğim ama bazı özelliklerini sevmediğim biri ile evlenebilir miyim. Artılarını ve benim açımdan eksilerini yazdım. Sizin yorumlarınızı okuyup kendimi değerlendiriyorum.neyin soru işareti?
bildiğin oyun hamurun işte. rollplayler filan geçin bu işleri.
soru işaretlerin bitmez çünkü hayalindeki adamı görmek istiyorsun onu değil. stil kattım filan bahane.
Çok güzel bir yorum hatalı benimdir belki bende sorguluyorum bunu. Piskologa gitmem gerekli belkide ... bu da aklımda çok teşekkür ederim.Bence adamı değil kendinizi değiştirmeniz gerekiyor.
Herşeyi kafaya takan, şekilci ve sorunlu bir yapınız var gibi gördüm.
o sebeple ikili ilişki problerinden daha ciddi bir sorun bu.
Öncelikle bunu çözmelisiniz mutlu olabilmek için.
Çünkü mutluluk saçma detaylarda değil, hayatın bizzat içinde, saçma şeylere takılıp kaçırıyorsunuz.
Sevgili olmak evlilikten bir adım önce gelir. Adam sana İki ay sonra nisan yapalım demiş. Bence sen farkına var yazık günah adamın duygularıyla oynama. Kaslı adam çok etrafta git bul ama benden sana tavsiye gerçekten seveni zor bulursun bu devirde.Evet çok aşık olduğu insan kaza geçirse dahi yanında olanlar var. Bende evlendiğim kişinin yanında olurum... ama takıntımdan kurtulamıyorum en başından kabullenip evlenmek başka evlendiğin kişinin kaza geçirmesi başka olaylar.
O aslında söyle konuşurken hep kaşlarını kaldırarak konuşuyordu. Dedim ki aslında böyle konuşmak dinleyici negatif etkiler. Mesela ben yaptım aynı ı bende gör dedim ben yapınca güldük. Alnımda da cizgiler boşuna böyle belirginleşmemiş. Haklısın sevgilim dedi ve yapmadı bir daha..adamın yüz mimiklerine kadar müdahale etmişsin ben şok
Kıyamadığım için değil sevdiğim için ayrılmıyorum. Seviyorum ama beğenmediğim yanlarını aklımdan çıkaramıyorum. Evlilik için sevmek yeterli midir geçer mi bu taktığım durumlar bunu konuşmak için konu açtım.Bilemem kimin jargonu ama ilk kez duydum böyle bir kullanım bu sebeple düzeltme gereği duydum zira söylemek ile yazmak arasında ince bir çizgi var :)
Ben demedim ama drmişim gibi birde 50 bin geliri var diye belirttiniz,buda inanın çok manasız ki zaten yorumlara baktım sizin 50bin gelir beyanınızdan sonra para için birliktesiniz vb yorunlar gelmiş. Söylemeseydiniz daha iyiydi bence.
Bakın sizi tanımıyoruz hiçbirimiz ,haliyle ne yazıyorsanız ona yorum yazıyoruz. Anlattıklarınızdan hareketle sizin bu adama sevgi yada saygınız olmadığı aşikarken neden hala berabersiniz anlayamıyoruz.
Kendinizce sebepleriniz var (kıyamamak,size yardımı dokunması,üzmek istememek vs vs)ama bu sebeplerin hiçbiri arkasından böyle konuştuğunuz biriyle beraberliğe devam etmek için geçerli sebepler değil. İnsanlar degişmez,kılığını kıyafetini değiştirirsiniz ama boyu bile problem sizin için,e 32 yaşından sonra uzamasına imkan olmadiğına göre,ayrılmaktan başka çözüm var mı? Bence yok.
Kırıcı olmayın lütfen. Değiştirilemez diye başlamadım zaten değişmek isteyen kendisiydi.ben sevdiğime Emin'im ama beğenmediğim yönlerini yazdım bunları içimden atamıyorum dedim. Evlilik sevgi saygı üzerine kurulur bizde bunlar var ama içime sinmeyelerde bu özellikleri sizde de oldu mu ne fikir verirsiniz dedim. Sevgilime köpek muamelesi yaptığımı siz söyledikçe ben üzülüyorum yok öyle bir durum.Adamın boynuna tasmada tak bence. Köpek gibi eğitmeye çalışıyorsun. Kimseyi olduğu gibi kabullenmeyin zaten hep değiştirmeye çalışın.
Evlilik iyi anlaşmaktir bana göre boyla posla olmaz.hic sevmemis olsan bu kadar ugrasmazdin diye düşünüyorum.yinede duygularindan emin ol.Tek konu boy değil ama o da aklımda hep... kadınız işte kendimiz de bir iki kiloya takıp nasıl günlerce diyet yapıyorsak. Boyu da benim aklımda öyle takılı kalıyor.
Haklısınız belkide uyumlu hissetmemizin sebebi karakterlerimizin zıt olması.. bunu bende düşünüyorum.adam seni sevdiğini şekil değiştirerek yeterince göstermiş.bütün" sevdiğini olduğu gibi kabul etmemişsin" diyen yorumları beğendim.bolca hak veriyorum.senin gibi girişken konuşkan olsa inan anlaşamazdınız bir ilişkide iki horoz olmaz ki evlilikte de aynı bu kafayla kimseyle geçinemezsin senle geçinmek isteyenleri korkutur kaçırırsın. söz dinletme yeteneğin süper bir şey. sanırım senin doğuştan yapın.fakat dozunu ayarlamazsan yalnız kalırsın.senle olmak isteyenleri küstürürsün.inan karşına hep laftan anlayan insanlar gelmiş.ne laftan anlamayan insanlar var bilsen.benim laf dinletme özelliğim yoktur ve karışma çıkan laftan anlamayan insanları izlerken bile şok oluyorum.
Vallahi ben buraya bir konu açmıştım, görüştüğüm kişinin boyu kısa diye. Başta sorun edip kafaya takmıştım. Yok yahu olmaz diye.Kırıcı olmayın lütfen. Değiştirilemez diye başlamadım zaten değişmek isteyen kendisiydi.ben sevdiğime Emin'im ama beğenmediğim yönlerini yazdım bunları içimden atamıyorum dedim. Evlilik sevgi saygı üzerine kurulur bizde bunlar var ama içime sinmeyelerde bu özellikleri sizde de oldu mu ne fikir verirsiniz dedim. Sevgilime köpek muamelesi yaptığımı siz söyledikçe ben üzülüyorum yok öyle bir durum.
Sizin iletişim problemimiz olabilir mi zira ben Onur kırmadan ne demek istediğimi anlatabiliyorum. Karşımdaki de Onur kırıcı olduğunu düşünmüyor. Sizin üslubunuz sert olduğundan ne deseniz Onur kırıcı olabilirsiniz iltifat ederken bile. Ben bu konuda çok dikkatli olurum sizede tavsiye ederim.adama proje olarak baktığını kabul etmiş oldun, zaten bu tamamen yanlış
sevgilinin de özgüven problemleri olduğunu düşünüyorum, adamın mimiklerine bile müdehale etmen onur kırıcı ve aşağılayıcı, ama kendisi bunun farkında bile değil anlaşılan
sen bu adamdan asla tatmin olmazsın ne olursa olsun, senin mutlu olman için sana senden daha dominant biri lazım
bence yazık adama bırak, sen de vaktini boşa harcama bence, herkes gerçekten kendine göre birilerini bulabilir...
nedense ilerdeki çocuğunu düşündüm umarım ona da böyle davranmazsın
Öğreteni yazmıştım aslında.Ne demek yurumesinden nasil konusmasina kadar herseyi ogrettim. Ustune bir de "ogretmeni oldugum" kelimesini kullanmissiniz. Allah askina siz nesiniz? Prenses Diana falansiniz galiba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?