Sevgilimin tarzını yeniledim ama ya sonra??

Cok kibirlisin. "Ogreteni" demistim aslinda diyorsun. Birilerini duzeltmekle kafayi bozmussun. Bize begenilmeyen birsey soruluyorsa tabi ki onerimizi soyleriz sizin gibi bastan asagi degistirmeyiz. Adami robota cevirmissiniz sonra onerimi soyledim diyorsunuz. Kendinizle celisiyorsunz. Prenses Dia a'yla tabi ki de eşdeger gormuyorum seni tatlim sacmalama.

Siz bence o ici bos egolu dediginiz godoman tiplilerden hoslaniyorsunuz.

Valla anlattiklarinizin aynisi esimde var.

Boyu 176 gosterisi felan sevmez dans etmeyi bilmez.

Ama benim icin bunlarin hicbiri onemli degil. Onun sevgisi sevkati durustlugu benim ona asik olmam icin yeterli sebepler.

Kafa yapilariniz farkli. Bence karsi tarafi daha cok uzmeden ayrilin.

Haklısınız belkide uyumlu hissetmemizin sebebi karakterlerimizin zıt olması.. bunu bende düşünüyorum.
daha da üstüne gitme hatta şunu degistirdim dedigin şeyler aleyhine. Isler kimse hatasiz değildir.annemde sizin gibi düşünüyordu.ona kalsa zaten coktan boşamıştım kocami

Valla adama üzüldüm iciniz ne kadar da bos.Boyuyla ne alakasi var iliskinizin bu kadar da olmayin be.Kimse icin degismem ,kimseyi de degistirmem .Adamcagiz utangacmis ona bile laf ediyorsunuz.Oda belki girişkenleri sevmiyor.

Ben konuda geçen kelimeyi yanlış okumuşsunuz aslında şunu yazdım dedim diye çok kibirliyim,
Sevgilim için bana sorduklarına yorum yaptığımı dayatma asla yapmadığımı belirttim. Bu durumda Size göre adamı robota çevirmiş olduyorum...
Size göre Prenses Diana tüm insanlardan üstün (neye göre)
Nasıl bir kast yapısında yetiştiniz bilmiyorum. Ama size göre Prensesler tüm insanlardan üstün ve diğer insanlar alt tabaka... bilincinizi tebrik ediyorum sınıfınızda size başarılar diliyorum.

Sevgilim sessiz, ben konuskanim
Kapi gicirtisina oynarim, o dugunde bile oynamaz,
Boylarimiz yakin.
Daha bir cok sey sayabilirim.

Ben adamin az ama oz konusmasini sevdim, ortamlardaki agir durusunu sevdim. O da benim konuskan, civil civil yanimi sevdi. 9 senedir tanıyorum, 4.5 senedir beraberiz hala ayni özelliklerini severim. Yani diyecegim o dur ki: en başından adamin karakteristik ozelliklerinden hoslanmadiysaniz, kaniniz asla isinmaz. Bunun tek istisnasi aşk. Aşık oldugunuz insan gozunuze kusursuz gelir ancak sizin aranizda askta yok zatrn ask bir sure sonra yerini sevgiye birakiyor. Bence bu iliskiyi zorlamayin

Valla adama üzüldüm iciniz ne kadar da bos.Boyuyla ne alakasi var iliskinizin bu kadar da olmayin be.Kimse icin degismem ,kimseyi de degistirmem .Adamcagiz utangacmis ona bile laf ediyorsunuz.Oda belki girişkenleri sevmiyor.
Sevgilime herhangi bişe söyledim ben rahatsızım şundan bundan diye ama bu söylediklerim hep içimdeydi. İlkkez burda sizinle konuşuyorum. Seviyorum ama bunları içimden atamıyorum diyorum.

Tesekkurleerr ögretmenimmm.

Bende hep bunun olmasını bekledim. Sizin gibiyiz çünkü ama ben sevdiğimin bana göre eksilerini aklımdan atamadım.sevsemde olmadı... ayrılmayı deneyeceğim.

zillikedi belli ki bu adam senin içine sinmemiş, hiç boşça sindirmeye çalışma.. ben de buna benzer bir hata yaptım ve çok pişman oldum sen de bu hataya düşme, herşeyiyle sevebileceğin bir adam bulursan sağlıklı bir ilişki yaşarsın, abla tavsiyesi :)

Tesekkurleerr ögretmenimmm.

feministkadın nickiyle üyelik alıp
Prenses Diana hepimizden üstün deyip
Kast sistemine göre mi yetiştirildiniz toplumda sınıflar tabakalar mı var deyince tesekkür edip gülerek pişkinleşen tuhaf zihniyetinizle beni şaşırtıyorsunuz.

Haklısınız olmayınca olmuyor demekki.. sizde tecrübe etmişsiniz malesef bende etmiş oldum...

kıymetinizi bilin. kendinizi sevin.
sevgiliyi, eşi eğitmek için gelmedik hayata.
sevgili dediğin, eş dediğin zaten hali hazırda size uygun kişi olmalıdır.
ne diye uğraşıyorsunuz ki değiştirmekle?
sırf size çok iyi diye, iyi insan diye osu busu batan birini hayatınızda tutmayın.
ona da yazık size de.
vazgeçmekten korkmayın.
sevmiyorsunuz. aşık değilsiniz. zaman kaybı.

Sevgilim için üzülmeyin aşık olduğu kadınla birbuçuk yıl mutluydu. Emek verdi sahip çıktı aşkına herşeyi göze alıp eminim bunu yaptığı için pişman olmayacaktır..Bende sevdiğim adamla mutluydum. Belki rencide olmuştur diye düşünüyorsunuz ama İnan'ın hiç rencide etmedim. Şunu bunu beğenmiyorum demedim ona.. Ve onunlayken bir başkası daha iyi mi olur diye düşünmedim hiç sadakatimle sabırla içimde onu kabul etmeye çalıştım. Anlaşıyoruz seviyoruz neden olmasın ki diye hep sevdim onu... geçmeyince sordum sizlere .. suçlamadım onu ençok kendimi suçladım.. bugün ayrılsak birbuçuk yıl sevgiliğimizden şikayet edicek hiç bir anımız gelmiyor aklıma. Asla boşa geçen zaman diye görmem sıkıntı bendeydi çünkü ben kabullenemedim özür dilerim sevgilim derim sadece...

İlişkinin içinde olmasam dışardan birine benden aynen böyle derdim. Doğrusu da bu.. ama kahretsin içinde olunca bu kadar güçlü olamadım. Teşekkür ederim.

Siz şimdi gördüğünüz godomanları mı benzetmeye çalışıyosunuz dış görünüşünü?

Onlarda gördüğünüz giyimi kuşamı mı uygulatmaya çalışıyosunuz öyleyse sizinde farkınız yok sevgilinizden

Açıkçası bende karışırım giydiğine ama x beyde y beyde gördüğümü değil de modayı takip ederim ona göre alırım tavsiye ederim. O da bana bıraktı sen daha iyi biliyosun diyo

Sporada karışıyorum ama senin gibi yapsın kası olsun şeklinde değil aksine ben yapmaması konusunda karıştım o kas yığınında kollar bi acaip duruyo hoşuma gitmiyo fazladı çirkin duruyo . Boyda yok seninki gibi boyu olsa tamam belki. Spora ayıracağı vakti yatakta bana ayırsın kafasındayım.

Biarkadaşımda karışır kocasına ama hep yanlış karışır mesela tişörtün yakasını kaldırtır bende indirtirim kendi eşiminkini çünkü çok demode bişey.

Kendiside başkasında gördüğü kıyafetleri alır giyer sonrada der ya bende sendeki gibi durmuyo çünkü vücut yapısına dikkate almıyo .

Farklı değilsiniz bence ayrılmayın

Prenses Diana bizden ustun demedim, sadece sen boyle anlamak istedin. Yetisirilirken sanirim surekli asagilandiniz ki asagilamak siz de yaşam tarzi olmus. Aksi takdirde her cavaba ve her insana asagilayarak cevap vermeniz imkansiz. Her üyeye buyudugu ortam, karakteri, dusunceleri vb sebeplerden asagi goren siz ama pişkinleşen biz? Bir doktora gozukun.

Kız anaaaaam, adamı hamur gibi yoğuruyon sen istediğn şşekli veriyon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…