• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin tarzını yeniledim ama ya sonra??

Ee ben uzuldum bu adama yaa. Elinizde oyuncak bebege cevirmissiniz. Giydirdim cikarttim giydirdim cikarttim :/

Prenses Diana bizden ustun demedim, sadece sen boyle anlamak istedin. Yetisirilirken sanirim surekli asagilandiniz ki asagilamak siz de yaşam tarzi olmus. Aksi takdirde her cavaba ve her insana asagilayarak cevap vermeniz imkansiz. .

Cok kibirlisin. Prenses Dia a'yla tabi ki de eşdeger gormuyorum seni tatlim sacmalama.

Allah askina siz nesiniz? Prenses Diana falansiniz galiba.

Sırasıyla bu Mesajlar size ait... aşşagılanmış hissine kapılmayın lütfen bu beni üzer..Her insanı aşağılayarak cevapladığımı kendiniz çıkarmışsınız...

Ama cevaplarınızdan görün ki siz zaten prensesleri insanlardan üstün gören tabiki beni yada diğer insanları onunla eşdeğer göremeyen birisiniz.bana göre insan insandır. Ki kendisi evlenmeden önce mütevazi bir öğretmendi halktan biriydi ve sevildi. Size aşagılanmışlık duygusunu ben hissettirmedim siz zaten kast sistemiyle yaşama eğilimindesiniz.

Konuma fikir vermenize gerek duymuyorum. Zira sizin önce bu probleminizi çözmenizi temenni ediyorum.

Ben anlamıyorum neden herkes adama acıyorki?Bu adam 32 yaşında konu sahibinin dediğine göre 50 bin(doğru dimi :)) aylık kazanç sağlayabiliyorsa,oldukça zeki hatta baya baya işini bilen biri.Adam o kadar işini biliyorki istediği kadına arkadaş,dost olarak yaklaşıp, kendini çok iyi bir insan olarak tanıtıp (öyledir yada değildir bilemem) onunla istediği gibi birlikte oluyor.Yetmiyor konu sahibinin yaptığı tüm eleştirileri kendi hayatında pozitif olacağına inandıklarını değerlendiriyor,bunu yaparkende bak sevgilim istediğin herşeyi yapıyorum,ses çıkarmıyorum modunda yapıp konu sahibinin vicdan yapacağı bir konu daha oluşturuyor.Burda ben konu sahibine acıdım açıkcası asıl oyun içinde olan o.Bence sevgiliside gayet farkında durumun,çünkü gerçekten kendisini sevdiğini düşünseydi bu kadar verici olmazdı,yada öyleymiş gibi davranmazdı.Önceki yorumumda da dediğim gibi bir insan çok iyi diye evlenilmez.Sana yazık olur bence

Bende anlayamadım ki ailesiylede tanıştık.. yüz üstü bırakmak gibi oluyor. Ben iyi bir insanım kırmam kimseyi hele beni seven sevgilimi...
Nasıl söylerim ne derim de ayrılırım diye düşünüyorum bazen..
Ben iyi bir insanım ne ya asdfgh kime göre neye göre umut verip yarıyolda bırakıp ah alıyorsunuz

Siz şimdi gördüğünüz godomanları mı benzetmeye çalışıyosunuz dış görünüşünü?

Hayır ben onlara benzetmeye çalışmıyorum tabiide. Sadece şık giyinmesine yardımcı oldum kaliteli ve modern...godomanlarında belki kaliteli giyindiğini gördüm ama çoğu modern değildi o yüzden örnek model tabiki onlar değildi.

Onlarda gördüğünüz giyimi kuşamı mı uygulatmaya çalışıyosunuz öyleyse sizinde farkınız yok sevgilinizden

kesinlikle hayır onlardan gördüğüm giyimi kuşamı uygulamıyorum.
Açıkçası bende karışırım giydiğine ama x beyde y beyde gördüğümü değil de modayı takip ederim ona göre alırım tavsiye ederim. O da bana bıraktı sen daha iyi biliyosun diyo

Bizde de aynen bu şekilde oldu sen biliyorsun sana bıraktım dedi.

Sporada karışıyorum ama senin gibi yapsın kası olsun şeklinde değil aksine ben yapmaması konusunda karıştım o kas yığınında kollar bi acaip duruyo hoşuma gitmiyo fazladı çirkin duruyo . Boyda yok seninki gibi boyu olsa tamam belki. Spora ayıracağı vakti yatakta bana ayırsın kafasındayım.
Bana kazaklar bana yakışmıyor dedi bende biraz kas yapsan yakışır hayatım. Duruşunu güçlendirir dedim. Kaslı erkekleri seviyorum demedim sevgilime ama kendi içimde kaslı olmasını istemiydim evet.

Biarkadaşımda karışır kocasına ama hep yanlış karışır mesela tişörtün yakasını kaldırtır bende indirtirim kendi eşiminkini çünkü çok demode bişey.
Demode giyimi bende sevmiyorum. Böyle bir tarz oluşturmadım.

Kendiside başkasında gördüğü kıyafetleri alır giyer sonrada der ya bende sendeki gibi durmuyo çünkü vücut yapısına dikkate almıyo .

Farklı değilsiniz bence ayrılmayın[/QUOTE]

Anlaşıyoruz zaten ayrılmamak için bende çok emek verdim seviyorum bu adamı. Ona beğenmediğimi hiç söylemedim. Aylardır onu öyle kabullenmeye çalışıyorum belki hata belki umutsuz bir dava.. ama sanırım kabullenmedim ve tek sorun bende...

Sırasıyla bu Mesajlar size ait... aşşagılanmış hissine kapılmayın lütfen bu beni üzer..Her insanı aşağılayarak cevapladığımı kendiniz çıkarmışsınız...

Ama cevaplarınızdan görün ki siz zaten prensesleri insanlardan üstün gören tabiki beni yada diğer insanları onunla eşdeğer göremeyen birisiniz.bana göre insan insandır. Ki kendisi evlenmeden önce mütevazi bir öğretmendi halktan biriydi ve sevildi. Size aşagılanmışlık duygusunu ben hissettirmedim siz zaten kast sistemiyle yaşama eğilimindesiniz.

Konuma fikir vermenize gerek duymuyorum. Zira sizin önce bu probleminizi çözmenizi temenni ediyorum.

Konunuza kimin yorum yapamayacagina uzgunum siz karar vermiyorsunuz.

Buraya konu acarak probleminizi cozmeye calisiyorsunuz begenmediginiz ya da isinizi gelmeyen yorumlardan sonra yorumunuza gerek yok diyorsunuz? Lutfen buna sizden istedigin cevabi alamadim deyin.

Hala kast sistemi diyorsunuz. Kibrinizden yapilan ironiyi bile anlayamiyorsunuz.

Size iyi aksamlar.

Ayni seyi bir erkek kadina yapsa. Sunu giy bunu giyme, kas yap falan, burda taslanirdi. Sevgililer birbirini su sana yakisiyor falan gibi yonlendirebilir ama adami aldim tarzini yeniledim gibi bir ifade bana cok itici geldi. Birini secip kendi kalibina uydurmaktansa kendi zevkinize gore birini bulun. Yoksa sonuna kadar boyle gitmez , bi yerde patlak verir bu kesin.

Niye bi insanı degistirmeye calisiyosunki ? Bosver dısını adamın icini seversen senin gözünde dünyanın en yakışıklısı en çekicisi olur zaten

Valla asıl kullanan konu sahibi bence burada. Adam kendini cool birine çevirttirmiş işte beleşe, bunu yaparkende bir güzel beraber yaşamalar, birlikte olmalar şunlar bunlar. Acınacak biri varsa o da bu kız. Seviyor belli ama beğenmediği için vicdan yapıyor. Adam rolünün hakkını iyi vermiş. Iyy çok itici bir tip.

Merhabalar
Tecrübelerinize güvenerek derdimi paylaşmak istiyorum. Ben 26 sevgilim 32 yaşında. Yaklaşık 1 buçuk yıldır sevgiliyiz. Hiç kavgamız ayrılığımız olmadı...Kendi halinde ailesiyle yaşayan giyimi kuşamı gösterişi sevmeyen bir kişiydi sevgilim.karakter olarak da o kadar dolu terbiyeli ve beni seven biri.

İlk başlarda arkadaştık ve benden ricası üzerine ben ona nasıl yürümesi gerektiğinden giyimine yüz mimiklerine saatine konuşmasına ayakkabısına her konuda yardımcı oldum. İşim gereği çok godoman ortamlarda olduğum için bu konulara bir haylice hakimim. Ve yine işim gereği etrafımda çok yakışıklı bakımlı insanlar olsa da içlerinin boş ve egolu olduklarını biliyorum. Uzun yıllar sevemedim onlardan birini.

Biz arkadaşken bana çok büyük bir iyiliği oldu, hakkını asla ödeyemem. Çok zaman geçmedi bana aşık olduğunu, ben onu sevmesem bile beni hep seveceğini de söyledi. Yalnızdım uzun zamandır sevgilim yoktu deneyelim dedim. Ve tam bir buçuk yıldır beraberiz. Hep üzerime titredi sevdi beni..

Ama kızlar öğreteni olduğumdan mıdır hala bir takım seyleri takıyorum.

1-Mesela boyunu hep uzun sevgililerim olmuştu 190 Lar da filan erkek arkadaşım 175 boylarında topukluyla ondan uzun oluyorum topuksuz benden biraz uzun.
2-Sonra kas yapmasını istiyorum emek veriyor ama sonucu yok.
3-ben girişken biriyim konuşlanım o ise sessiz sakin biri.
4-bir ortamda dans müziği çalarken kalk dinselim dediğimde ben edemem deyip sıkılan zoraki kaldırdım tabi

Çok değişti benim için ama hala dışardan bakınca oww aşık olurum ben bu adama diyemem.
Hala girişken konuşkan biri olamadı.
Mayasında mı yok ben mi yapamadım.
Şimdi benimle çok mutlu bende çok seviyorum ve üzülmesini istemiyorum.ayrılırsam çok üzülür bende kahrolurum. 2 ay sonra aileleri tanıştıralım nişanımız olsun dedi bana...

Bu düşüncelerle siz yorumlayın ne yapmalıyım ben?

Konu sahibesi Merhaba

Senin bu yasadiklarinin aynisini yaklasik 1 yil once ben yasadim bu yuzden yasadiklarimin sana ayna olmasi icin yaziyorum.Tabi ki de son karar senin.

Suan elinin altinda oldugundan dolayi hissedemiyorsun ve bence ona asik degilsin fakat onu seviyorsun.Bende asik olmadigim biriyle yapamam dedim erken dedim benim cok seven birine hayir dedim.Ama o hayiri diyebilmek icin gunlerce nasil kivrimdim anlatamam uzulir nasil derim dedim sonrada insanasik olmadigi birini sevemez dedim en kotu karar kararsizliktan iyidir dedim ve soyledim.Sonra ne mi oldu cok uzuldu fakat dedigini yspti tesekkur edip bitirdi.

Tam 5 ay sonra farkli biri ile nisanlandi.5 6 aydir kendimi toparlayamiyorum nasil yanlis karar verdigimi ne kadar pusman oldugumj bir bilsen...

Benim o gozume batan olumsuz ozellikleri yine var ama anladim ki ben o karar surecinde hep onun olumsuz olan özelliklerine bakmisim.Olumlu taraftan hic bakmamisim ve onun her gelisine odun gibi yanit vermisim.

Simdi diyorumda keske zamani geriye alabilsek ve suanki dusuncelerimle o ani yasayabilsem:(

Sanada nacizane tavsiyem sen onu seviyorsun fakat asik degilsin.Biraz bu acidan bak onunla yasadigin en mutlu 10 gunu hatirla fotoğraflarına bak mesela.Ayni sekilde yaşadığın en kotu 10 gunude.Göreceksin ki cok iyi gelecek.

Umarim en dogru karari verirsin ama kesinlikle ama kesinlikle ayrilma karari alsam bile direk bunu soykeme bir sure izin iste 1 ay gibi mesela o donendem sonra tekrar bir araya gelip konusun.(Boylece kendinide dinleme firsati yakalamis olursun)

Adamin karakteri oturmamis bence.istediginiz kivama gelmeye ugrasiyor ama o kumas yok.yapisal olarak sakin biri bu degismez.
Ya oldugu hibi kabul edip sevin ya da ayrilin

Soru işaretim şu sevdiğim ama bazı özelliklerini sevmediğim biri ile evlenebilir miyim. Artılarını ve benim açımdan eksilerini yazdım. Sizin yorumlarınızı okuyup kendimi değerlendiriyorum.
Still kattım diye beğeniyim diye düşünmedim sevdim ama eksiklerini kafamdan silip işte bu diyemedim.
Evlilik için sevgi saygı gerek bunlar var ama bu özelliklerini sevmiyorum.evlilik için sizin yorumunuz ne olurdu dedim.

iyi de hep kendine göre düşünüyorsun.
onun da sende şu şu olsa dediği yönler yok mu ama belli ki o seni olduğun gibi sevmiş sen neden bunu yapamıyorsun?

Sevgilime herhangi bişe söyledim ben rahatsızım şundan bundan diye ama bu söylediklerim hep içimdeydi. İlkkez burda sizinle konuşuyorum. Seviyorum ama bunları içimden atamıyorum diyorum.

Bende sana cok net bir yanit vereyim.Begenmedigin adamla ilerleme ..Kafanda büyütmussun bosa ugras verme.

Sevgilim için üzülmeyin aşık olduğu kadınla birbuçuk yıl mutluydu. Emek verdi sahip çıktı aşkına herşeyi göze alıp eminim bunu yaptığı için pişman olmayacaktır..Bende sevdiğim adamla mutluydum. Belki rencide olmuştur diye düşünüyorsunuz ama İnan'ın hiç rencide etmedim. Şunu bunu beğenmiyorum demedim ona.. Ve onunlayken bir başkası daha iyi mi olur diye düşünmedim hiç sadakatimle sabırla içimde onu kabul etmeye çalıştım. Anlaşıyoruz seviyoruz neden olmasın ki diye hep sevdim onu... geçmeyince sordum sizlere .. suçlamadım onu ençok kendimi suçladım.. bugün ayrılsak birbuçuk yıl sevgiliğimizden şikayet edicek hiç bir anımız gelmiyor aklıma. Asla boşa geçen zaman diye görmem sıkıntı bendeydi çünkü ben kabullenemedim özür dilerim sevgilim derim sadece...

Sevgi kabullenmek degildir.Hani sizin boyunuz kisa olsa o bunu sizin deyiminizle sadakatiyla sabirla icinde kabul etmus gibi yapsa siz kendinize yedirebilir misiniz ?Mutlu olabilir misiniz ? Ayrilsaniz uzulmez misiniz ?

Acıdım çocuğa. Belli ki kendini senin seveceğin bi kalıba sokmaya çalışıyor. Ama gören kıymet bilen yok. Bence ayrıl daha fazla oyalama çocuğu sevmiyorsun belli

Bu adamla sizi çok sevdiği için evlenirseniz, sonra pişman olma ihtimaliniz yüksek. Çünkü insan sevdiği kişinin boyuna takılmaz. Mantık evliliği yapacaksanız, mantığınıza uygun biriyle evlenin, saydığınız bütün şıkları o zaen bulundurur. Aşk evliliği yapacaksanız, o zaman aşık olduğunuz kişiyle evlenin, kendi kafanızdaki erkeğe benzetmeye çalıştığınız ama bu nitelikleri aslında özünde taşımayan biriyle değil.

Konu sahibesi Merhaba

Senin bu yasadiklarinin aynisini yaklasik 1 yil once ben yasadim bu yuzden yasadiklarimin sana ayna olmasi icin yaziyorum.Tabi ki de son karar senin.

Suan elinin altinda oldugundan dolayi hissedemiyorsun ve bence ona asik degilsin fakat onu seviyorsun.Bende asik olmadigim biriyle yapamam dedim erken dedim benim cok seven birine hayir dedim.Ama o hayiri diyebilmek icin gunlerce nasil kivrimdim anlatamam uzulir nasil derim dedim sonrada insanasik olmadigi birini sevemez dedim en kotu karar kararsizliktan iyidir dedim ve soyledim.Sonra ne mi oldu cok uzuldu fakat dedigini yspti tesekkur edip bitirdi.

Tam 5 ay sonra farkli biri ile nisanlandi.5 6 aydir kendimi toparlayamiyorum nasil yanlis karar verdigimi ne kadar pusman oldugumj bir bilsen...

Benim o gozume batan olumsuz ozellikleri yine var ama anladim ki ben o karar surecinde hep onun olumsuz olan özelliklerine bakmisim.Olumlu taraftan hic bakmamisim ve onun her gelisine odun gibi yanit vermisim.

Simdi diyorumda keske zamani geriye alabilsek ve suanki dusuncelerimle o ani yasayabilsem:KK43:

Sanada nacizane tavsiyem sen onu seviyorsun fakat asik degilsin.Biraz bu acidan bak onunla yasadigin en mutlu 10 gunu hatirla fotoğraflarına bak mesela.Ayni sekilde yaşadığın en kotu 10 gunude.Göreceksin ki cok iyi gelecek.

Umarim en dogru karari verirsin ama kesinlikle ama kesinlikle ayrilma karari alsam bile direk bunu soykeme bir sure izin iste 1 ay gibi mesela o donendem sonra tekrar bir araya gelip konusun.(Boylece kendinide dinleme firsati yakalamis olursun)

Bu yoruma bende katiliyorum. Bence bu ask denilen hadise ilk heyecan gibi birsey. 1-2 yildan sonra yerini sevgiye birakiyor. Sizinki simdiden sevgiye birakmis.

Butun ozelliklerini sevebuleceginiz bir insan bulmak imkansiza yakin, illaki uyusamadiginiz, hoslanmadiginiz seyler olacak. Muhim olan bunlari onem sirasina koydugunuzda yukarida olanlar begendikleriniz mi begenmedikleriniz mi?

Adamin fiziksel ozelliklerini begenmemeniz bence toplum icinde ne derler, baskalari begenirmi , herkes tarafindan onaylanir mi gibi cift olarak kendinizi disari begendirme sevdanizdan kaynaklaniyor olabilir. Zaten konunun patlak verdigi nokta da kardesinin esprisi olmus. Birde uzerine evlilik stresi de binmis.

Sakin kafayla dusunun uzunca. Bu adamla muhabbetiniz var. birbirinizle muhabbetten keyif aliyorsunuz. Siz biraz dominant, o biraz sakin. Bence gokkusagi gibi birbirinizi tamamliyor farkliliklariniz. Birbirinize renk katiyorsunuz. Sizinde o adamdan ogreneceginiz seyler var. kisacasi seviyosunuz be kuzum. Zor bulunur bu sevgi, guven, muhabbet.

Soruldumu bilmiyorum ama burclariniz ne? Sizinki koc yada arslan, erkek arkadasinizinki de balik yada terazi galiba.

Sevilmek cok guzel bisey. Ama sevmeden sevilmek iste insanin ruhunda surekli boyle bosluklar olusturuyor. Ben senin ne hissettigini cok iyi biliyorum. Yaklasik ayni duygularla 3.5 sene beraberligim oldu. Sonunda ayrildim ve baskasiyla cikmaya basladim. O kisiden ayrilirken, ve suanda bile hala icim buruktur beni seveni yuz ustu biraktim diye.

Ama ondan sonraki sevgilimde aldigim hazzi, o ask duygusunu o hiraktigim sevgilide hic bulamamistim. Ask bambaska. Asik oldugun adami opmek, onun yaninda olmak cok farkli.

Bir kadin kocasina hayran olmali. Evet asik oldugumuz adamla anlasamadigimiz oluyor ama inanki ask buna deger

Bu adamı bir gün tamamen istediğin kalıba soksan bile bu sefer de saygın bitecek çünkü kimse oynadığı bir şeye saygı duyamaz, patates kafa oyuncaklar vardı bilmem hala var mı, bu başlığı görünce gözümde o canlanıyo

images (1).webp aha bu

Kıyamadığım için değil sevdiğim için ayrılmıyorum. Seviyorum ama beğenmediğim yanlarını aklımdan çıkaramıyorum. Evlilik için sevmek yeterli midir geçer mi bu taktığım durumlar bunu konuşmak için konu açtım.
Ama ilişkimizin seyrini de ifade ettim nasıl başladık ne yaptık gibisinden... para pul umrumda değil maddiyatı iyi kaliteli giyinmesini istediğimi belirttim. Biliyorum bazıları bu konuya takılıp ya parası yoksa neden böylesiniz filan yapıcaktı en başından söyledim.
Maddiyatla ilgili ne yorum yaparlarsa yapsınlar Canımı sıkmaz çünkü biliyorum gereksiz buna takılmak istiyorlarsa takabilirler.
Sevmiyorsun diyenlere saygı duyuyorum ama sevdiğime Emin'im.
Asıl sorduğum şey sevgi ve saygı var aramızda uyumluyuz ama ben takıntılıyım 1yıldır atamadım içimden. Sadece takıntılarım yüzünden ayrılmak mı yoksa geçer sabret bende de şu vardı değişti dicek yorumları okuyorum. İnan'ın amacım fikir almak beni yargılayabilirsiniz.. ama ben sevgilimi hiç kırmadığımdan rencide etmediğimden ve onu sevdiğimden Emin'im.
Değişti diyebileceklerini sanmıyorum,zira önceki mesajımdada belirttiğim gibi,fiziksel özellikler değişmez ,kılık kıyafet konusu hallolmuş ama boyu uzamaz yani adamın,bir gecede uyuyup kaslı uyanamaz.
Bakın seviyorsunuz belki ama aşık değilsiniz bu aşikâr. Kendinizi onun yerine koyup empati kurun,o sizin arkanızdan boyu kısa,fiziği düzgün değil spor yapmalı,kötü giyiniyor vs dese ne hissedersiniz. Birde üstüne sizi olduğunuz gibi kabul etmeyip değişmenizi istese. Kimsenin hoşuna gitmez inanın. Hayatta herşey marka kıyafetler,ayakkabılar,kaslı vucut,uzun boydan ibaret değil.
İnsanın evleneceği insanda aradığı özellikler bunlar olmamalı yada. Karakteri,kalbi,niyeti,duruşu,size olan saygısı,verdiği değer,bunlar ölçütünüz olmalı,siz bunları göremeyecek hale gelmişsiniz,takıntılarınızdan. Sevgi böyle birşey değil.

Back
X