- 28 Aralık 2016
- 1.865
- 4.715
- 133
- 40
- Konu Sahibi sekerkizcandy28
-
flört ettiğim kişi biriyle tek gecelik bir ilişki yaşamış benimmle flört ederken bu da benım kulağıma geldi ve soğudum ondan ayrılmaya karar verdim. sonuç olarak ayrıldım ve pişmanda değilim zaten kısa süreli bir ilişkiydi daha tanıma evresindeydik ayrıldım ama annemın dilinden kurtulamadım ben ondan nasıl ayrılır mışım bu fırsatı nasıl teper mişim 30 yasında bekar adam tabi ki tek gecelik şeyler yaşaması normalmiş bu da dert miymiş tek geceliği artık yaşamayan mı varmış bi daha böyle hem zengin hem bize göre ailesi olan birini nerede bulacakmışım benim yasımda bekar kalmamış artık böyle sıraladı bana hep... lütfen yol gösterin ben mi hata yaptım?
Ne alakası var? Hey allahım...Birsey merak ediyorum yorumları okudum da benimkisi arkadaşlar evli bayanlar sadece merak hanginizin kocasi evlendiginde bakir di?
önemli olan bizlerden önceki hayatlarında ne yaşadıkları değil , bir bayanla ilişkisi varsa hayatında olan bayana saygı duyacak ve yapmayacak arkadaşım , konu sahibinin annesi ve bekar sonuçta yapar diyenler gibiler yüzünden zaten bu erkekler kendinde bu hakkı görüyor. kız o çocuk hayatındayken tek gecelik ilişki yaşasaydı çocuk bunu öğrenseydi napacaktı ? pardon ya o erkek bu kız halbuki ikiside ilişkide aynı namusa sahip..Birsey merak ediyorum yorumları okudum da benimkisi arkadaşlar evli bayanlar sadece merak hanginizin kocasi evlendiginde bakir di?
Hata yapmadin annen klasik anne modeliflört ettiğim kişi biriyle tek gecelik bir ilişki yaşamış benimmle flört ederken bu da benım kulağıma geldi ve soğudum ondan ayrılmaya karar verdim. sonuç olarak ayrıldım ve pişmanda değilim zaten kısa süreli bir ilişkiydi daha tanıma evresindeydik ayrıldım ama annemın dilinden kurtulamadım ben ondan nasıl ayrılır mışım bu fırsatı nasıl teper mişim 30 yasında bekar adam tabi ki tek gecelik şeyler yaşaması normalmiş bu da dert miymiş tek geceliği artık yaşamayan mı varmış bi daha böyle hem zengin hem bize göre ailesi olan birini nerede bulacakmışım benim yasımda bekar kalmamış artık böyle sıraladı bana hep... lütfen yol gösterin ben mi hata yaptım?
sana evlenınce mahcup olmamak için yapmış ne var bunda dıyor
Benim esimin benden once iliskisi olmamistiBirsey merak ediyorum yorumları okudum da benimkisi arkadaşlar evli bayanlar sadece merak hanginizin kocasi evlendiginde bakir di?
Agzina saglikkksen sevgilin varken tek gecelik ilişkiler yaşasan annen yine aman kızım yaşamayan mı var der mi?
nefret ediyorum bu toplumun ikiyüzlü ahlak anlayışından, en çok da hemcinsleriminkinden...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?