• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilimin tek gecelik ilişkisi

flört ettiğim kişi biriyle tek gecelik bir ilişki yaşamış benimmle flört ederken bu da benım kulağıma geldi ve soğudum ondan ayrılmaya karar verdim. sonuç olarak ayrıldım ve pişmanda değilim zaten kısa süreli bir ilişkiydi daha tanıma evresindeydik ayrıldım ama annemın dilinden kurtulamadım ben ondan nasıl ayrılır mışım bu fırsatı nasıl teper mişim 30 yasında bekar adam tabi ki tek gecelik şeyler yaşaması normalmiş bu da dert miymiş tek geceliği artık yaşamayan mı varmış bi daha böyle hem zengin hem bize göre ailesi olan birini nerede bulacakmışım benim yasımda bekar kalmamış artık böyle sıraladı bana hep... lütfen yol gösterin ben mi hata yaptım?
Tek gecelik ilişki yaşamayan mi varmış ne demek ya? Ne biçim bir çevresi var acaba annenizin? Çok merak ettim şahsen. Bu ne saçma laflar. Bence annenize rağmen bu ilişkiyi bitirerek ekstra takdiri hak ediyorsunuz. Gayet de var tek gecelik ilişki yaşamayan, kişilikli, sadık erkekler. 3 kuruş parası var diye kimseyi tepenize çıkarmayın tabii ki. Onurlu davranmissiniz. Siz de onurlu birini hakediyorsunuz. Ayrıca yarın birgun parasi var diye size hakaret edecek hatta şiddet bile gösterebilecek şımarık bir kocaya karşı anneniz arkanızda olmayacak, NET! Bu yüzden özellikle kişilikli bir koca seçmeniz şart. Bol sanslar

Canım annene virüsten bahset birkere giden yine gider bunun hamileliği var önünüzde ben bir kere olduğunuda düşünmüyorum kadın gibi erkeğinde bekareti önemli sen onun ilki olacaksın oda senin ilkinin olmasını istemek seninde hakkın !
erkekte bunları takan yok ki amaaaaan ne olmuş yani tek gecelik diyor bana

annenin değil senin ne düşündüğün önemli?
yazmışmıydın merak ediyorum neler hissettin?
ne düşünüyorsun?
ilk basta hoş biri gibiydi ama sonra bunu duyunca kendımı aldatılmış gibi hissettim baska biriyle o tür şeyler yasayıp benı tanımaya çalışması ikiyüzlülük gibi geldi dürüstçe söyledim zaten ayrılmak istediğimi ve bitti

Tek gecelik ilişki yaşamayan mi varmış ne demek ya? Ne biçim bir çevresi var acaba annenizin? Çok merak ettim şahsen. Bu ne saçma laflar. Bence annenize rağmen bu ilişkiyi bitirerek ekstra takdiri hak ediyorsunuz. Gayet de var tek gecelik ilişki yaşamayan, kişilikli, sadık erkekler. 3 kuruş parası var diye kimseyi tepenize çıkarmayın tabii ki. Onurlu davranmissiniz. Siz de onurlu birini hakediyorsunuz. Ayrıca yarın birgun parasi var diye size hakaret edecek hatta şiddet bile gösterebilecek şımarık bir kocaya karşı anneniz arkanızda olmayacak, NET! Bu yüzden özellikle kişilikli bir koca seçmeniz şart. Bol sanslar
kimle görüşsem annem önce ne iş yapıyor diye soruyor

Nası bi anneymiş şaşkınım. Yarın öbür gün evlenince seni dövse aldatsa demekki annen sus otur kızım bunu yaşamayan mı var dicek..

Sen sakın onu dinleme zenginmiş ailesi düzgünmüş bunları boşver ne para için ne ailesi için evlenceksin çocuk oyunu değil bu..seni sevip değer veren biriyle evlenmeyeceksen hiç evlenme daha iyi:KK35:
sevgi mi o da ne

Back
X