- 7 Aralık 2018
- 7.074
- 18.224
- 248
- 28
- Konu Sahibi Cileklivanilinn
-
Okulum bitti benim onun zaten bitti hemen evlilik düşünmüyoruz zatenAzalmaz. Artar belki ama azalmaz. Hem yangından mal mı kaçırıyorsunuz bu yaşta nişan falan
5-6 aya nişanlanmayı düşünüyoruz fakat sevgilim aile ilişkilerine aşırı düşkün. Mesela bir teyzesi var sürekli ayak işlerini sevgilime yaptırıyor, neye ihtiyacı olursa onu çağırıyor. Şu korona döneminde bile fıldır fıldır ordan oraya sürüklüyor üstelik evli ona rağmen her işini benim sevgilim yapıyor. Aynı şekilde halası da öyle. Gel deyince gelmesini git deyince gitmesini istiyorlar çünkü öyle alışmışlar. Sevgilimin bir ablası bir de kardeşi var kendisinden 2 yaş küçük ablası da üç yaş büyük ona rağmen her iş ona yıkılıyor. Kardeşinin arabası var mesela ama hiçbir işe el atmıyor her şeyden el etek çekmiş. Neredeyse iki haftadır görüşemiyoruz akrabalarının buyurganlıkları yüzünden. Hayır diyemiyor çünkü böyle alışmış ben yapmasam kim yapacak ihtiyaçları var diyor. Şuan beni ilgilendiren bir durum yok bende çalışıyorum liseli gibi sürekli beraber takılamayız tabii ki ama evlenince de böyle olursa bunalıp patlarım diye korkuyorum. Ben özgürlüğüme düşkün biriyim yıllarca ailemden ayrı yaşadım anne baba ayrı olduğu için ve bu kadar dallanmış budaklanmış ilişkileri kaldırabilir miyim bilmiyorum. Kesinlikle kötü niyetli biri değil tam bir aile babası kardeşine de o bakarmış küçükken sorumluluk sahibi biri ama ne bileyim korkutuyor biraz beni. Halası da teyzesi gibi çok alışmış sürekli yanında olsun istiyor bir şeyi yanlış yapsa önemli değil demiyor doğru yapana kadar uğraştırıyor bizle kal bizimle dur diyip duruyor. Kendi ailesini kurunca bunlar azalır mı yoksa ben ikinci planda mı kalırım?
Yesss oay bu ayrılmayı düşündüğünle ilgili konu açtığın sevgilin mi yoksa yeni mi orayı kaçırmışım merak ettim
Bu burnundan mümük alan çocuk mu5-6 aya nişanlanmayı düşünüyoruz fakat sevgilim aile ilişkilerine aşırı düşkün. Mesela bir teyzesi var sürekli ayak işlerini sevgilime yaptırıyor, neye ihtiyacı olursa onu çağırıyor. Şu korona döneminde bile fıldır fıldır ordan oraya sürüklüyor üstelik evli ona rağmen her işini benim sevgilim yapıyor. Aynı şekilde halası da öyle. Gel deyince gelmesini git deyince gitmesini istiyorlar çünkü öyle alışmışlar. Sevgilimin bir ablası bir de kardeşi var kendisinden 2 yaş küçük ablası da üç yaş büyük ona rağmen her iş ona yıkılıyor. Kardeşinin arabası var mesela ama hiçbir işe el atmıyor her şeyden el etek çekmiş. Neredeyse iki haftadır görüşemiyoruz akrabalarının buyurganlıkları yüzünden. Hayır diyemiyor çünkü böyle alışmış ben yapmasam kim yapacak ihtiyaçları var diyor. Şuan beni ilgilendiren bir durum yok bende çalışıyorum liseli gibi sürekli beraber takılamayız tabii ki ama evlenince de böyle olursa bunalıp patlarım diye korkuyorum. Ben özgürlüğüme düşkün biriyim yıllarca ailemden ayrı yaşadım anne baba ayrı olduğu için ve bu kadar dallanmış budaklanmış ilişkileri kaldırabilir miyim bilmiyorum. Kesinlikle kötü niyetli biri değil tam bir aile babası kardeşine de o bakarmış küçükken sorumluluk sahibi biri ama ne bileyim korkutuyor biraz beni. Halası da teyzesi gibi çok alışmış sürekli yanında olsun istiyor bir şeyi yanlış yapsa önemli değil demiyor doğru yapana kadar uğraştırıyor bizle kal bizimle dur diyip duruyor. Kendi ailesini kurunca bunlar azalır mı yoksa ben ikinci planda mı kalırım?
Sen ikinci planda kalmazsın. Bu şartlar altında en iyi 3 muhtemelen de 4. Ve 5. Planda kalırsın....5-6 aya nişanlanmayı düşünüyoruz fakat sevgilim aile ilişkilerine aşırı düşkün. Mesela bir teyzesi var sürekli ayak işlerini sevgilime yaptırıyor, neye ihtiyacı olursa onu çağırıyor. Şu korona döneminde bile fıldır fıldır ordan oraya sürüklüyor üstelik evli ona rağmen her işini benim sevgilim yapıyor. Aynı şekilde halası da öyle. Gel deyince gelmesini git deyince gitmesini istiyorlar çünkü öyle alışmışlar. Sevgilimin bir ablası bir de kardeşi var kendisinden 2 yaş küçük ablası da üç yaş büyük ona rağmen her iş ona yıkılıyor. Kardeşinin arabası var mesela ama hiçbir işe el atmıyor her şeyden el etek çekmiş. Neredeyse iki haftadır görüşemiyoruz akrabalarının buyurganlıkları yüzünden. Hayır diyemiyor çünkü böyle alışmış ben yapmasam kim yapacak ihtiyaçları var diyor. Şuan beni ilgilendiren bir durum yok bende çalışıyorum liseli gibi sürekli beraber takılamayız tabii ki ama evlenince de böyle olursa bunalıp patlarım diye korkuyorum. Ben özgürlüğüme düşkün biriyim yıllarca ailemden ayrı yaşadım anne baba ayrı olduğu için ve bu kadar dallanmış budaklanmış ilişkileri kaldırabilir miyim bilmiyorum. Kesinlikle kötü niyetli biri değil tam bir aile babası kardeşine de o bakarmış küçükken sorumluluk sahibi biri ama ne bileyim korkutuyor biraz beni. Halası da teyzesi gibi çok alışmış sürekli yanında olsun istiyor bir şeyi yanlış yapsa önemli değil demiyor doğru yapana kadar uğraştırıyor bizle kal bizimle dur diyip duruyor. Kendi ailesini kurunca bunlar azalır mı yoksa ben ikinci planda mı kalırım?
İkilemde kaldığım konu şu: biz evli değiliz ve evlerimiz ayrı dolayısıyla aile işlerine koşması, genç olduğu için isteklerini yerine getirmesi normal mi yoksa aile hayatım olmadığı için bana mı garip geliyor?Yani bunlar evlendiğinizde sizdende beklenicek emin olun ve en ufacık bi hayır da ertelemede sizden kötüsü olmucak
Hofff çocuk büyüttüm çok az şeyden huylanırım. Ama aklıma doğrudan sümük geliyor ya. konu sahibi cidden özür dilerim hangi yorumunu görsem sümük olayını unutamıyorum. Kodlamışım beynime, aynı çocuk mu o çocuk gitti bu yeni mi ?Bu hiçbir şeyini beğenmediğin çocuk mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?