Sevgilimin teyzesi

Cileklivanilinn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2018
7.074
18.224
248
28
5-6 aya nişanlanmayı düşünüyoruz fakat sevgilim aile ilişkilerine aşırı düşkün. Mesela bir teyzesi var sürekli ayak işlerini sevgilime yaptırıyor, neye ihtiyacı olursa onu çağırıyor. Şu korona döneminde bile fıldır fıldır ordan oraya sürüklüyor üstelik evli ona rağmen her işini benim sevgilim yapıyor. Aynı şekilde halası da öyle. Gel deyince gelmesini git deyince gitmesini istiyorlar çünkü öyle alışmışlar. Sevgilimin bir ablası bir de kardeşi var kendisinden 2 yaş küçük ablası da üç yaş büyük ona rağmen her iş ona yıkılıyor. Kardeşinin arabası var mesela ama hiçbir işe el atmıyor her şeyden el etek çekmiş. Neredeyse iki haftadır görüşemiyoruz akrabalarının buyurganlıkları yüzünden. Hayır diyemiyor çünkü böyle alışmış ben yapmasam kim yapacak ihtiyaçları var diyor. Şuan beni ilgilendiren bir durum yok bende çalışıyorum liseli gibi sürekli beraber takılamayız tabii ki ama evlenince de böyle olursa bunalıp patlarım diye korkuyorum. Ben özgürlüğüme düşkün biriyim yıllarca ailemden ayrı yaşadım anne baba ayrı olduğu için ve bu kadar dallanmış budaklanmış ilişkileri kaldırabilir miyim bilmiyorum. Kesinlikle kötü niyetli biri değil tam bir aile babası kardeşine de o bakarmış küçükken sorumluluk sahibi biri ama ne bileyim korkutuyor biraz beni. Halası da teyzesi gibi çok alışmış sürekli yanında olsun istiyor bir şeyi yanlış yapsa önemli değil demiyor doğru yapana kadar uğraştırıyor bizle kal bizimle dur diyip duruyor. Kendi ailesini kurunca bunlar azalır mı yoksa ben ikinci planda mı kalırım?

Kaldırabileceğini sanmıyorum.
Belli ki o alışmış teyzesinin ayak işlerini yapmaya.
Şimdi söylesen sen kötü olursun hatra teyzesi arkandan cilekli seni dolduruyor da diyebilir.
Ayrıca ne kadar zamandır görüşüyorsunuz ki? Bence yaşınız çok genç nişanlanmak için.

Bu tarz konular evlendikden sonra çok sorun oluyor ,
eşimin teyzesinin oturduğumuz mahallede kirada evi var ve kiracılarıyla olan tüm işleri eşim hallediyordu yeni evliydik dısarıya gezmeye cıkmıstık teyzesi kiracı kirayı getirecek onu al yarın bankaya yatırırsın diye eşimi aradı dısardayım demesıne ragmen defalarca rahatsız ettı , hatta yuzsuzce eve kacta gıdecegımızı fılan sordu devamlı eve gıttınızmı dıye aradıgı ıcın telefona cevap vermeyınce mesaj atmaya basladı eşime cok kızmıstım mesaj at ben ılgılenmıyorum artık de sen usaklarımısın dıye kızmıstım ve dedıgımı yaptı , eskıden ıslerı dustugu ıcın devamlı arayıp soruyorlardı bnm saf esımde teyzem benı ne kadar cok sevıyor dıye gururlanırdı sımdı hıc aramıyor gördü anne yarısı sevgılı cıkarcı teyzesının yuzunu :))

yasayarak goreceksin ki zerre değişmiyor.
istersen konuş hatta öyle olmayacak diye sözde al ama maalesef yine korktuğun gibi olacak..
:/

Bu burnundan mümük alan çocuk mu

Erkek arkadaşınız şikayetçi değilse bir şey yapamazsınız maalesef ki şikayetçi görünmüyor.

Böyle durumlarda ben halaya teyzeye değil direk buna müsade edene bakarım. Erkek arkadaşınızın kardeşine söyleyemiyorlar çünkü ona göre bir tavır takınmış belliki.

Ve üzgünümki evlenince de düzelmeyecek.

Sen ikinci planda kalmazsın. Bu şartlar altında en iyi 3 muhtemelen de 4. Ve 5. Planda kalırsın....

Yani bunlar evlendiğinizde sizdende beklenicek emin olun ve en ufacık bi hayır da ertelemede sizden kötüsü olmucak

Yani bunlar evlendiğinizde sizdende beklenicek emin olun ve en ufacık bi hayır da ertelemede sizden kötüsü olmucak
İkilemde kaldığım konu şu: biz evli değiliz ve evlerimiz ayrı dolayısıyla aile işlerine koşması, genç olduğu için isteklerini yerine getirmesi normal mi yoksa aile hayatım olmadığı için bana mı garip geliyor?

Bu hiçbir şeyini beğenmediğin çocuk mu?
Hofff çocuk büyüttüm çok az şeyden huylanırım. Ama aklıma doğrudan sümük geliyor ya. konu sahibi cidden özür dilerim hangi yorumunu görsem sümük olayını unutamıyorum. Kodlamışım beynime, aynı çocuk mu o çocuk gitti bu yeni mi ?

Sizinle olan ilişkisini etkilemedikten sonra ablasını biryere götürmüş, kardeşinin arabasıyla ilgilenmiş size ne ki?

Evlendikten sonra tapu dairesine de gitmeyi unutmayın siz bu kafayla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…