Sevgilimin teyzesi

Bu kadarı normal değil yani.. Evlenince daha zor olucak bu çarpı iki gibi düşün sendende beklicekler canım.. Gariplik onu sürekli arayıp rahatsız edende.. Olur elbet ayda yılda bir zor durumda kalır YarsıMcı olacağı bi konudur o ayrı ama zırt pırt ne bu böyle herkesin işi gücü var yani

Elleri kocaman kim ya, sümükle falan konunun ne ilgisi var? Alırsa alsın ben iğrenmemişim sizle ne ilgisi var sizin eşiniz almasın yani
siz elleri kocaman diye mi yoksa terliyor diye mi ne öyle bir konunuz vardı sevgilinizin sevmediğiniz yönlerini anlattığınız burda sümük muhabbeti dönünce o ve o aynı kişi mi onu merak ettim de ondan sordum aydınlanmak için yaniii: )))

Bende de var bir tane, herkese koşan bir adam. Biz problem yaşamıyoruz. Severim ben bu yönünü hatta. Önceliği benimdir ama, hastaysam falan, ya da bizim birlikte bir programımız varsa hayır demeyi biliyor etrafına. Onun dışında da her seferinde haber verir, canım şunun evi taşınacak yardıma gidiyorum, bilmemkim ameliyat olacak refakatçi olacağım falan diye. Koşar yani eşine dostuna, severim vefalı insanları..

Beni korkutan o sınırı çekebilir mi yoksa ikilimde kalıp stresini bana mı yansıtır? Bugüne kadar kötü bir tavrını görmedim ama ben kullanıldığını hissedersem patlar mıyım diye korkuyorum biraz.

Evet "hayır" demeyi, dengeyi korumayı bilmeli. Atıyorum bir program yaptınız, pat bir telefonla kalkıp koşacaksa çok da aciliyeti olmayan işlere, işte bu can sıkıcı. Biz böyle bir kriz yaşadık. Yeniydik daha.. Dayısının oğlu mu ne gelmiş, aramış bir iş için, ama tek başına da halledebilir ya da başka bir kuzeninden rica edebilir.. ama herkes her işi düştüğünde bunu arardı.. ben de hazırlandım dışarı çıkacağız, bu benim gitmem lazım diyince çıldırmıştım. Hayır diyemiyordu, utanıyordu.. Şimdi huyumu öğrendi.

Yok. Gözleri büyük olan erkeklerden hoşlanmıyordu. Ben öyle hatırlıyorum. Gözler benim için çok önemli diyordu oyle bir konusu vardi yanlis hatırlamıyorsam. Sümük meselesi de bir erkekle buluştu asansörde sümüğü varmis kendisinin sonra erkek onu aramamış mesaj atmamış acaba sümüğü gördü de benden soğudu mu diye düşünmüştü

aaa ne zaman sevgili buldunuz. Aynı kişi mi yoksa. Hani şu burnunuzu silen

Abov. Nasıl hayır
aaa ne zaman sevgili buldunuz. Aynı kişi mi yoksa. Hani şu burnunuzu silen
silemez mi

Pardon yanlışlıkla yazdım deminkini.

Zaten adamı sevmiyordun çekici mi değildi , bebeksi miydi ? bişeyler bişeyler .. sitede geziyordunuz sevgilinin kankası sana asılıyordu. Sonra sen işe girdin ekip çalışması kötüydü falan ama psikologsun galiba. Çok değişik detaylar hatırlıyorum bu üyeye fazla maruz kalmışım

Son düzenleme:
Benim hatırladığım o olaydan sonra bir sümük olayı daha olmuştu. Başka biriyle buluşmuştu çocuk konu sahibinin burnundan sümük almıştı
Vanilin bize kızma aklımıza kazınmış konuların ne yapalım

Ama konularım hep arada kaynıyor bir daha açmayacağım söz

Ayrıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…