- 6 Şubat 2018
- 11.206
- 14.571
- 298
- Konu Sahibi Cileklivanilinn
-
Ben o konuyu görmedimBenim hatırladığım o olaydan sonra bir sümük olayı daha olmuştu. Başka biriyle buluşmuştu çocuk konu sahibinin burnundan sümük almıştı
Vanilin bize kızma aklımıza kazınmış konuların ne yapalım
Tabi canim bunla evlenmezse bi daha evlenemez özgüven sorunları var zaten böyle birşey yapması şaşırtmazBu hiçbir şeyini beğenmediğin çocuk mu?
Oh be ne zamandır konularımda yoktunuz çok şükürTabi canim bunla evlenmezse bi daha evlenemez özgüven sorunları var zaten böyle birşey yapması şaşırtmaz
Ay yavrucum özlediğini deseydin koşa koşa gelirdim ama artık aynı şeylerden sıkılıyorum galibaOh be ne zamandır konularımda yoktunuz çok şükür
Bir de cümle sonuna göz kırpan emoji koyarsanız daha bir mutlu olurumAy yavrucum özlediğini deseydin koşa koşa gelirdim ama artık aynı şeylerden sıkılıyorum galiba
aaa ne zaman sevgili buldunuz. Aynı kişi mi yoksa. Hani şu burnunuzu silen
ya ama efsaneydi sümük silme. Baksana kimse unutmamışAma konularım hep arada kaynıyorbir daha açmayacağım söz
Bir daha sümüğünü eliyle alacak koca bulamayabilir, kız haklıTabi canim bunla evlenmezse bi daha evlenemez özgüven sorunları var zaten böyle birşey yapması şaşırtmaz
Eşimi 14 yıldır tanıyorum 10 yıldır da evliyim. Ne sümüğüne dokundum ne sümüğüme dokundu. Gerçek aşk bu ise... Aşık olamadan göçüp gideceğizBir daha sümüğünü eliyle alacak koca bulamayabilir, kız haklı
BoşanınEşimi 14 yıldır tanıyorum 10 yıldır da evliyim. Ne sümüğüne dokundum ne sümüğüme dokundu. Gerçek aşk bu ise... Aşık olamadan göçüp gideceğiz
Hala en kritik soruya yanit vermedi.Cileklivanilinn konu sahibi arkadaşım bir de en önemli özelliğin konuları açıp , sonra senin değilmiş gibi davranman. tüm açtığın konular yetim öksüz duruyor.
Konuyla ilgili yorum gelse cevap veririm ama hep alakasız yorumlar varCileklivanilinn konu sahibi arkadaşım bir de en önemli özelliğin konuları açıp , sonra senin değilmiş gibi davranman. tüm açtığın konular yetim öksüz duruyor.
asla biri burnundan sümüğünü almayacak diye kıskanıyosun di mi kızı?????????????????Tabi canim bunla evlenmezse bi daha evlenemez özgüven sorunları var zaten böyle birşey yapması şaşırtmaz
Ben de fikrinizi sordum zaten ya bu nefret ne bu kadar ?Valla sizin gibi gelin düşman başına diyorum. Daha evlenmeden teyzesi batmaya başlamış gözünüze. Teyze anne değerindedir. Ne olmuş teyzesinin işlerini halletmiş siz halletmiyor musunuz. Ben de teyzemim her şeyiyle ilgilenirim doktora götürürüm bana ne zaman ihtiyaç duysa koşarım. Teyzemdir. Ana yarısidir. Bana çok abes geliyor böyle şeylere kafayı takmak tamamen hasetlik olarak görüyorum.
E sormuşsunuz hepimizin fikrini konu açmışsınız?bi dahakine yorum almak istediğiniz üyelerin adını yazın madem:)) Benim fikrim bu. Ne münasebet neden nefret edeyim. Sizin istediğiniz gibi aslansın kaplansın tarzında yorum yapma gibi bi zorunluluğumuz mu var pardon ?Ben de fikrinizi sordum zaten ya bu nefret ne bu kadar ?
Hayır da hasetsin fesatsın ne alaka mesela bir arkadaşınız size bir şey anlattığında da böyle tepkiler mi veriyorsunuz?E sormuşsunuz hepimizin fikrini konu açmışsınız?bi dahakine yorum almak istediğiniz üyelerin adını yazın madem:)) Benim fikrim bu. Ne münasebet neden nefret edeyim. Sizin istediğiniz gibi aslansın kaplansın tarzında yorum yapma gibi bi zorunluluğumuz mu var pardon ?
Böyle şeyleri sorun etmek hasetlik olarak geliyor evet arkadaşım olsa da söylerdim vallaHayır da hasetsin fesatsın ne alaka mesela bir arkadaşınız size bir şey anlattığında da böyle tepkiler mi veriyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?