- Konu Sahibi little bird
-
Yakında kölen olmamı ister misin diye soracak bence.
Hımm anlıyorum. bir tür kişilik bozukluğu.
Ben de bunlardan korkuyorum ama bu kadar tavırları, daha ileri gitmedi şimdilik, annesi çok dominanttır belki ondan emir almaya alışmıştır diye düşünmek istiyorum kafam karışıkKölelik muhabbetine merak salmış anlaşılan
Başta bu hoşuma gitmişti çok seviyor diye düşünmüştüm ama doz kaçtıAdam demekki senden altta olmak istiyor sürekli senin egemen olduğun bir ilişki istiyor kötü
Konuyu nasıl açabilirimki niye bunları araştırdın derse ne diyeyimKendine sert davranılmasını istiyor da hani bunun anneyle alakası yok yani, fanteziye kaymaya başlamış, öfkeni çıkart vur vs diye. Eğer böyle bir ilginiz yoksa ağzını arayın ya da ya işte forumda okudum böyle şeylerle ilgilenen erkekler varmış bu fikri sevmedim vs gibi düşüncenizi belirtin alttan alta.
Bence sizi ti 'ye aliyorMerhaba herkese
Derdim sevgilim başlıktan da anlaşılacağı gibi. Yaklaşık 2 aydır sevgiliyiz. Başlarda iyi gelmişti her dediğimi yapıyordu, beni acayip önemsiyordu ama son zamanlarda bu durumu abarttı yatacağı vakti yemeği bile bana soruyor. Ve ondan rica etmemden kibar konuşmamdan hoşlanmıyor bana yapar mısın deme yap de diyor emir verir gibi konuşmamı istiyor. Hem her dediğimi yaparken bir yandan benim sinirleneceğim şeyleri biliyor ve sinirlendirmeye çalışıyor. Örneğin şu benim hassas noktam tahammül edemem yapma diyorum yapıyor sonra da bana küfür et hakaret et içindeki nefreti kus diyor. Hatta istersen vur benim için önemli değil sen öfkeni at diyor böyle diyince ben daha çok sinirleniyorum ama sanki sinirlenmemden zevk alıyor. Neden böyle yapıyor anlamıyorum. Bazen sorun bende mi acaba diyorum bir insanın tüm sevgilileri tuhaf olamaz. Sizce abartıyor muyum?
Biraz daha açar mısınız?Bence sizi ti 'ye aliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?