Sevgilimin tuhaf davranışları

Dejavu yasiyorum suan ayni bu sekilde bi iliski okumustum burdan cinsel isteklerimi ne oluyormus galiba oyle yorum yapmislardi o adam da cok iyiydi baya yorumda yapilmisti kiz sonra ayrilmisti galiba.Ben olsam cinsel sapikligi olmasa bile istemem.Normal degil.

Biraz daha açar mısınız?
Yani siz kibar kibar kendinizi ifade ediyorsanız sizi dalgaya alıyor olabilir.Kısacası kendinizi daha normal ifade etmenizi istiyor olabilir,kendinizi kasmayın diye öyle istiyor olabilir ama oda ne istediğini tam olarak size anlatamamışunu gibi..Küfür et,bana kız falan biraz abartı olmuş.

Kölelikten hoşlanıyor olmasın? Böyle bir şey vardı sanırım google'dan bakınsanıza belki sizinle aynı şeyi yaşayanlar vardır

Bana kufret bana vur falan ne demek? Çok değişik geldi. Hani sinirlenince bağır kız içine atma dese normal de , bu kaçıncı level anlayamadım.

İlişkiniz çok yeni zaten, eğer aşkınızdan ölmüyorsanız kaçarak uzaklaşın.
Uğraşmaya değmez, normal adamlarda var şu hayatta

Sevgiliniz BDSM denilen tarikata üye olabilir mi? Yaptıkları pek normal durmuyor. Ben istemezdim böyle bir adamı. Duruşu, çizgisi yok.

Çok hoşsunuz Bdsm tarikat değil de cinsel bir yönelim. Fantezi daha doğrusu. Tabii tarikat falan kuruyorlarsa onu bilmiyorum.

Konu sahibi, konu gerçekse eğer sevgiliniz büyük ihtimalle bu tarz cinsel fantezileri olan birisi. Eğer size uygun değilse ayrılın bence. Bir arkadaşım böyle birisiyle normal bir ilişki sürdürmeye çalışmıştı ve başaramamıştı, çünkü olay bir süre sonra çığrından çıkabiliyor.

Biliyorum. Bir ara iyi kafayı takmıştım bunlara :))))

Dediklerinize katılıyorum sevmiyorsa olmaz o iş. Ayrıca kim bilir daha altından neler çıkacak. Bana da bununla sınırlı gibi gelmedi.

Anammm... kızma bana söylemezsem çatlarım. anacım bunun fantazi dünyası kim bilir nasıldır. Yarın birgün evlensen kırbaçla beni diyecek sanki abowww

Konuyu nasıl açabilirimki niye bunları araştırdın derse ne diyeyim

Neden bunu endişe ediyorsun anlayamadım. Yetişkin bir birey olarak bu tarz konuları bilmenin nesi garip. Bize tuhaf gelse de bunlar sonuçta var, yaşanıyor. Bende baya detaylı biliyorum ama hiç o yönde bir ilgim yok sadece merak. Eşim bazı konularda sen nerden biliyorsun dediğinde, ben de bu dünyada yaşıyorum başka gezegenden gelmedim. 28 yılın merakı, birikimi, okuması der geçerim. Alıştı artık sormazda.

Ben sevgilimde fark etsem direk sorarım çünkü birine benzer şeyler sormuştum. Sadece başını eğip sana uyar mı dedi. Uymaz dedim konuları kapattık. Yargılayamam kimseyi zevklerinden dolayı benim haddim değil ama herhangi bir bilgiyi, internetin altın çağında gelipte neden araştırdın falan derse ona kızarım işte.

İnsanca güven vererek sorabilirsin. Ben böyle sezdim yanılmışsam kusura bakma doğrusunu sen söyle diyebilirsin. Kabul ederse kırmadan üzmeden ben öyle hoşlanmıyorum deyip ayrıl. İnkar ederse gözlemle bir süre daha ama büyük ihtimalle bdsm ilişkilerden hoşlanıyor. Grinin elli tonu falan okuduysa :)

Malesef kadina köle olma fantezisi ileyanan bir adam. Arka planini mercek altina alirsak daha vahim detaylar cikabilir.Eger buna katlanacak biri degilsen ayril derim. Bu ufak bir mesele falan degil..Bir forum sitesinde özel mesaj kutuma KÖLE YAPARMISIN BENI,BANA EMİRLER VERIRMISIN,KÖTÜ DAVRAN BANA BENI ISTEDIGIN GIBI KULLAN tarzinda gelen ve mesajlar gördüm.Direk bir rahatsizlik bu bence.

Kız sende eline al sopayı hergun dov. Meğer çocuk dayağa hasret kalmış, yada annesi çok dövmüş vücut alismis istiyor ) aman boşver şaka bir yana yolver, al sana acı seni terk ediyorum de yenidine bak .

Bu adam sadece sana karşı mi böyle çevreye karşıda mi geri planda durmayı seviyor ? Bence asıl önemli olan o. Eğer çevreye karşı da böyleyse koşarak uzaklaş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…