• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin Tuhaflıkları

eldevarhayat

Guru
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2012
337
146
303
Antalya
Aslında buraya dertleşmek için yazıyorum. Çünkü burada konularıma yazılan yorumlar hep faydalı oldu. Hayatımda biri vardı. Düne kadar... Normalde eğleniyorduk, gülüyorduk, tartışıyorduk, barışıyorduk, eğlenceli bir çift olmuştuk. Son zamanlarda ise yanımda oflayıp puflayan, sıkılan, susan, telefondan kafasını kaldırmayan (oyun oynuyor telefonda) bir adam bulmaya başladım. Böyle yapmamasini söylediğimde kavgaya dönüştü hep. Çok ağır laflar etti kavgalarda. Dün artık yine aynı olunca karşıma aldım ve tekrar konuştum. Abarttigimi düşünebilirsiniz ama cafede başka masalara bakıyorum herkes sevgilisiyle eşiyle konuşuyor iletişim kuruyor biz ise birbirimizden kopmuş haldeyiz. Ani patlamalar yaşıyor mesela. Masamıza garson azcık geç servis yapsa garsona bağırıyor. Geçen bir bayan garsona "git sen istifa et beceriksiz" diye bağırdı. Bayanı idare et büyüklük sende kalsın gibisinden kaş göz yapıp ben durdurdum. Konuşunca bana psikolojisinin gittiğini söyledi. Nedenini sorduğumda işinden sıkıldığını, aynı şeylerden sıkıldığını vs söyledi. Ben onunla içtiğim bir çaydan mutlu olurken o sıkılmış. Söylediği şeyler de çaresiz şeyler değil ki. Ailemi özledim dedi. Bilet alalım aileni gör gel dedim bunu ben akıl edemiyor muyum sanki dedi. Benden sıkılmış ve bunu söyleyemiyor diye düşünüp bu sefer en sonunda ben patladim ve ayrıldım. Seni seviyorum ama ayrılmak istiyorum dedim. Çünkü böyle böyle diye açıkladım. Cunku bir insan benim yanimda bu kadar kötüyse ona iyi gelmiyorumdur demek ki. Hi5c itiraz etmedi. Böyle şaka gibi ayrıldık. Ben şimdi sudan çıkmış balık gibiyim. İyi degilim. Dertleşmek istedim.

İtiraz etmediyse bunların altında bahane ararım. Ya başkasını buldu ya da sizden gerçekten sıkıldı diğer konular bahanenin daniskası. Şimdi size ne kadar takmayın desekte düşünmeden edemeyeceksiniz fakat kendinizi yiyip bitireceğinize 1 kere üzülün sonra unutur gidersiniz

Olan gelişmeyi yazayım. Son kez kestirip atmamak için buluşmaya çağırdım. Tartisacaksak gelmek istemiyorum tarzı konuşup rica minnet geldi. Otururken onun telefonuna bebek diye kayıtlı birinden mesaj geldi. Kuzenim dedi. "Watsapptan aç resmine bakacagim" dedim. Baktım gerçekten kuzeni. Bakmak isteyisime de bozuldu. Her gün kavga ettigimiz bir dönemde bebek diye birinden mesaj gelse tabiki bakarım. (Normalde telefonunu asla kurcalamam.) Ondan sonra sakince dedim ki "elektrik trafosu gibisin sakinles lutfen" dedim. Eee gelmem hataydi dedi masadan kalkti gitti. Herkes dönüp baktı. Tam bir rezillik. 1 saat dusundum ve ona gercekten bittigini yazdim ve mutluluk diledim. Arkadaşlar su an içim eziliyor resmen. Hani böyle yok yere ayrılırsınız da suçlu siz gibi olursunuz karşı taraf kendini melek ilan eder aynı o durumdayım. Hayatima devam etmek zorundayım. Ama psikoloji mi kaldı. ...

Olabilecek sebepler
1.para sıkıntısı başgöstermiş
2.çalışıyorsa orda sıkıntısı var
Para sıkıntısı hallolmayacak bir durum mu. İnanın tavırlarını görseniz dışarda bu kız bu çocuğa büyük bir yanlış yapmış demek ki diye düşünürsünüz. Bir sarılıyor canım cicim diyor ağzımdan gık çıksa yanlış anlayıp mekanı terk ediyor. Ben ne anladım o canım cicimden?

Back
X