• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin Tuhaflıkları

bir grup erkek şöyle mertçe "ayrılalım yürümüyor x sebepten olmuyor" yürekliliğini gösteremez. sevgilisinin yanında çingeneye çirkefe bağlar ki kızcağız "ay bu ne böyle bunla ömür geçmez topuklayayım en iyisi" diye düşünüp kaçsın da beyimiz açıklama yapma zahmetine katlanmasın diye...

bir grup erkek şöyle mertçe "ayrılalım yürümüyor x sebepten olmuyor" yürekliliğini gösteremez. sevgilisinin yanında çingeneye çirkefe bağlar ki kızcağız "ay bu ne böyle bunla ömür geçmez topuklayayım en iyisi" diye düşünüp kaçsın da beyimiz açıklama yapma zahmetine katlanmasın diye...

Bazıları hem sebep söyleyip hem çirkefe bağlayabiliyor...Suçlaya suçlaya bağırıp. Çağırıp gidiyor...Asla o sürece gelene kadar kendisinin de katkısı oldugunu kabullenmezler..
Oysa hiçbir ilişkide düzgün olması gerektiği gibi olan bir adamı kadın kasmaz...Kadın hata yapıyorsa sebebi beklentilerin boşa çıkmasıdır

Sevdiğim için üstüne düştüğüm için kendimi bu rezil hale düşürdüm. Bıraksaydım aylarca konusmasaydik da gururum kalsaydı. Özür dilesin, surundureyim, bana oyuncak ayı alsin, kapımda ağlasın vs. İlişki demek bu mu. BÖyle şeyler mi kıymet görüyor. Yazık gerçekten yazık.

Bazıları hem sebep söyleyip hem çirkefe bağlayabiliyor...Suçlaya suçlaya bağırıp. Çağırıp gidiyor...Asla o sürece gelene kadar kendisinin de katkısı oldugunu kabullenmezler..
Oysa hiçbir ilişkide düzgün olması gerektiği gibi olan bir adamı kadın kasmaz...Kadın hata yapıyorsa sebebi beklentilerin boşa çıkmasıdır
O kadar doğru ki. Özür diledi yaptıkları için önce. Ben de onun üstüne ne anlamı vardi peki bu bunalım tavırlarının dedim. Sakince sordum. Bundan bile kavga çıkardı. Ruh hastası gibi ağzımdan kelime çıksa kavga ediyor. İnanın hep sordum ayrılmak istiyorsan söyle diye. Benim uğraşma üstüne gitme sebebim bende bitti mi biter dönüş olmaz. O noktaya gelmeyelim diye uğraştım.

O kadar doğru ki. Özür diledi yaptıkları için önce. Ben de onun üstüne ne anlamı vardi peki bu bunalım tavırlarının dedim. Sakince sordum. Bundan bile kavga çıkardı. Ruh hastası gibi ağzımdan kelime çıksa kavga ediyor. İnanın hep sordum ayrılmak istiyorsan söyle diye. Benim uğraşma üstüne gitme sebebim bende bitti mi biter dönüş olmaz. O noktaya gelmeyelim diye uğraştım.

Ayrılma sebebini bilmiyorum ama genelde bellidir erkeklerin sebepleri; başkası veya üstüne düşme ve sık kavga veya aldatılma.

Ayrılmak istiyorsan söyle diyerek ayrılığı kafasına siz sokmuşsunuz bence ya da az çok olan düşünceyi kolaylaştırmışsınız. Zaten onların kafasına neyi yerleştirirseniz o yöne doğru giderler..

O kadar dolmuşum ki. Konuşacak arkadaşım bile yok. Kimseye anlatamam ben böyle şeylerimi. Kendimi ifade edemedikce hep ağladım karşısında. Bu sefer duygu sömürüsü yapmış oldum. Ağzından tek çıkan laf "bu şehirden sıkıldım." Ne yapayım ben takla mi attirayim şehre. Çok dolmuşum günlük gibi yazıyorum şu an buraya kimse kusura bakmasın nolur.

Ayrılma sebebini bilmiyorum ama genelde bellidir erkeklerin sebepleri; başkası veya üstüne düşme ve sık kavga veya aldatılma.

Ayrılmak istiyorsan söyle diyerek ayrılığı kafasına siz sokmuşsunuz bence ya da az çok olan düşünceyi kolaylaştırmışsınız. Zaten onların kafasına neyi yerleştirirseniz o yöne doğru giderler..
Ya tavırlarını görseniz dışarda bu kız bu çocuğu aldatmis veya çok büyük bir hata yapmış dersiniz. Dişlerini sıkıp git buradan demeler... Masayı terk etmeler... ağza alınmayacak laflar... Böyle oldukça sevdiğim için hırsa bindirdim. Bak istemiyorsan söyle fln diye. Bu şehirden gitmek istiyor beni bırakıp gidemeyeceği için de hapsolmuş hissediyor. Durum bu sanırım. Yaşadığımız şehir de herkesin dışardan göç ettiği güzel bir şehir. Ama o istanbuldaki metropol hayatını özlüyor. Ve benim elimden birşey gelmiyor. Çünkü benim işim burada.

Ya tavırlarını görseniz dışarda bu kız bu çocuğu aldatmis veya çok büyük bir hata yapmış dersiniz. Dişlerini sıkıp git buradan demeler... Masayı terk etmeler... ağza alınmayacak laflar... Böyle oldukça sevdiğim için hırsa bindirdim. Bak istemiyorsan söyle fln diye. Bu şehirden gitmek istiyor beni bırakıp gidemeyeceği için de hapsolmuş hissediyor. Durum bu sanırım. Yaşadığımız şehir de herkesin dışardan göç ettiği güzel bir şehir. Ama o istanbuldaki metropol hayatını özlüyor. Ve benim elimden birşey gelmiyor. Çünkü benim işim burada.

Bu derece sinir yapıp masayı terkedenin esas derdinin ne oldugunu ben de merak ediyorum..Bunun aynısını yaşamıştım. Yaşayan ve sebebi çözen varsa yazsın lütfen

Benim temel insan kriterim şöyledir,
- Başkasının dedikodusunu yapıyor mu?
- Eski sevgilisinden kötü bahsediyor mu?
- Ailesi ile arası nasıl?
- Hayvanları seviyor mu?
- Garsonlara iyi davranıyor mu?

Bir insanı en iyi garsonlara takındığı tavırdan anlarsınız.
Sizin sevgiliniz iki yüzlü kusura bakmayın.
Garsona kötü davranacak kadar kaba ve görgüsüz bir insanla beraber olmak çok büyük kumar.
Üstelik sizden de sıkılmış. Hiç şaşırmadım.

Seni sevmiyor, senden sıkıldı diyemiyorum ama ayrılmakla iyi yapmışsın. Eğer seviyorsa kendini toparlayınca döner.

Benzerlerini yaşadım. Küçücük lafı büyütüp sanki büyük bişey yapmışım gibi bana sinirlenmeler çemkirmeler. Soğuk davranmalar. Ama ben suçlu olmak istemiyordum üzülüyordum ama bişey dememeye başladım. Sonra aniden beni benimle alakasız bir sebepten terk etti. Daha sonra deli gibi pişman olup haftalarca uğraştı. Şimdi yine birlikteyiz inşallah aynı şeyler olmaz. :KK12:

Herşeyden ve senden sıkılımış en başta. Bunu dolaylı söylemiş zaten. Bir insan sevgiliylen 40 yıllık evli gibi davranıyorsa zaten ordan hemen kaçmak lazım. Hiç üzülme bence her ilişkinin bir tükenme noktası var. Oraya gelinmiş ve bitmiş.

bu adam ocak ayında hakkında konu açtığınız kişi mi

Tek diyecegim dogru karar vermissin. Suan sudan cikmis balik gibi olsan da zamanla dogru karar verdigini sen de goreceksin.

Back
X