- 29 Mayıs 2013
- 1.528
- 677
- 123
Ne çok ne az..6 aydir cikiyoruz
Bu saatten sonra kimseyle ugrasmak istemiyorum ne halleri varsa gorsunlerİlk okuduğmda anladim da kedke olmasaymis. Yahu engeli kaldır kıza itiraf ettir bırak o seni engellsin sen suçlu degilsin
Aslinda kimsenin gunahini almak istemiyorum ama icim icimi yiyo
Kesin kanıt değil ama şüphelenmek için sebep olabilir.Ben olsam,sevgilinin genelde o son görülme saatlerinin olduğu diğer günlerde sürekli whatsappa girer ikiside aynı anda çevrimiçimi kontrol ederim.Başlıktanda anliycaginiz gibi kizlar sevgilimin ve kız arkadasimin whatsapp son gorulmeleri surekli ayni birbirlerinde numaralarida var sozde gicik oluyo ikiside birbirine aralarinda bisey varmidir yoksa sadece benim paranoyakligim mi
Oyle yapicam zaten tesekkur ederimKesin kanıt değil ama şüphelenmek için sebep olabilir.Ben olsam,sevgilinin genelde o son görülme saatlerinin olduğu diğer günlerde sürekli whatsappa girer ikiside aynı anda çevrimiçimi kontrol ederim.
Eğer olaylar şüphelendiğin gibiyse ikisinide bırak gitsin,ne halleri varsa görsün.
Okadar ukalaca cevaplar veriyoki bende en sonunda o lafindan sonra engel attim kendini savunucagina ukalalasiyo hayir yani insan der benim senin sevgilinle ne isim olabilir bilmemne diye[/QUOT
Gıcık gıcık cvp vermiş madem ne demek istiyorsun fln der insan
Bence suçlu psikoloji si
Aynen insan konduramiyo eminim suan ben suclu olmusumdurWallaha bir yigin ornek tanidik arkadas akraba olaylarini yazabilirim sana bu sekilde olan. Yok sakalasiyorduk yok senin hakkinda bilgi aliyordum yok bir ki konuda ihtiyacı vardı vsvs çok duyduğum bir şekilde samimiyet bunlar insan konduramaz hatta soylesen sen suçlu olursun ama genelde sonuçları senin şüphe ve hayal ettigin gibi sonuclandigina şahit oldum yani haksız değilsin bence.
Bosver ya, çocuk da zaten sana artık soğuk davraniyormus sen de hiç kendini asagilatip kucultturme anlamış gibi de pek davranma artık neyse ne deyip geç bir hiç hesap sormaya kalkma bence son 1 aydır falan askim askim canım cicim her saat whatsap girip yazisiyorlarmis demek salla gitsin zaten yasin da küçük bunu kulağının arkasına koy ilerde yapma her zaman degil ama bazen iste ateşle barut durmuyor yerinde. Bu sonucta ilk askindir belki ama hayatinin aski degildir yani öyle olmasin bence artik. Sal gitsin ikisini de hiç uzulmeye kalkma boşuna zaman bille harcama bence. Çocuk da msj attıkça cevap ver soğuk soğuk .. sorarsa sonra suclarsin sen yazmiyorsun o yüzden yazmıyorum falan diye.Aynen insan konduramiyo eminim suan ben suclu olmusumdur
Sen niye suçlu olacaksın ki,ben olsam hiç o kıza birşey sormazdım,engellemezdim sadece birkaç gün takip ederdim yine son görülmeleri ve aynı anda ikiside watsapta mı diye.Önce bundan emin olup sonra gerisini düşünürdüm ama öncelikle asla ne sevgilime ne o kıza birşey söylemezdim.Aynen insan konduramiyo eminim suan ben suclu olmusumdur
Haklisiniz valla hesap sormak bile gelmiyo icimfen birak ne halleri varsa gorsunler direk ayril kurtul diyorum kendime oylede yapicam sanirim bosu bosuna kendimi rezil etmeye gerek yok.Bosver ya, çocuk da zaten sana artık soğuk davraniyormus sen de hiç kendini asagilatip kucultturme anlamış gibi de pek davranma artık neyse ne deyip geç bir hiç hesap sormaya kalkma bence son 1 aydır falan askim askim canım cicim her saat whatsap girip yazisiyorlarmis demek salla gitsin zaten yasin da küçük bunu kulağının arkasına koy ilerde yapma her zaman degil ama bazen iste ateşle barut durmuyor yerinde. Bu sonucta ilk askindir belki ama hayatinin aski degildir yani öyle olmasin bence artik. Sal gitsin ikisini de hiç uzulmeye kalkma boşuna zaman bille harcama bence. Çocuk da msj attıkça cevap ver soğuk soğuk .. sorarsa sonra suclarsin sen yazmiyorsun o yüzden yazmıyorum falan diye.
Sinirliyken hicbisey dusunemiyo insan kiz arkadasimla zaten muhabbetimi kestim ki zaten 1 aydir takip ediyodum bugun iyice kendilerini belli ettiler bende daha fazla uzatmadan iliskimi bitirmek istedim.Sen niye suçlu olacaksın ki,ben olsam hiç o kıza birşey sormazdım,engellemezdim sadece birkaç gün takip ederdim yine son görülmeleri ve aynı anda ikiside watsapta mı diye.Önce bundan emin olup sonra gerisini düşünürdüm ama öncelikle asla ne sevgilime ne o kıza birşey söylemezdim.
Baktın sen haklı çıktın sessizce ikisinide hayatımdan çıkarırdım,ne üzülürdüm,ne konuşup bağırır çağırırdım ne de onlar için kendimi yıpratırdım.Sessiz sedasız çekip giderdim...Çünkü öyle kişilikteki insanlar,günün birinde birbirlerini de aldatırlar.
Yukarıda yazdığım yazıma sonradan ilave yazı ekledim,bunlar böyle birşey yapıyorsa niye son görülmeyi kapatmıyorlar?Sinirliyken hicbisey dusunemiyo insan kiz arkadasimla zaten muhabbetimi kestim ki zaten 1 aydir takip ediyodum bugun iyice kendilerini belli ettiler bende daha fazla uzatmadan iliskimi bitirmek istedim.
Hicbifikrim yok ama sureklide tesaduf olamaz bu son gorulme isiYukarıda yazdığım yazıma sonradan ilave yazı ekledim,bunlar böyle birşey yapıyorsa niye son görülmeyi kapatmıyorlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?