- 23 Kasım 2022
- 11.874
- 52.997
- 528
- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
-
Aynen bende anlardım. Ama çok kıvırdı. Öncesinde sorduğumda söylememişti. Bugün söylemek zorunda kaldı. Ben whatsabin başka sürümünü mü kullanıyorsun diye sorunca söyledi zaten.Ne var kullandıysam dese, lazım oldu dese anlarım çünkü ne var yani kullansın. Belki ihanet için kullanmıyor. ama yeminler edecek kadar açıklama yaptıysa kesin yemiştir bir halt
Kaya Çilingiroğlu’nun Feraye olayına dönmüşAynen bende anlardım. Ama çok kıvırdı. Öncesinde sorduğumda söylememişti. Bugün söylemek zorunda kaldı. Ben whatsabin başka sürümünü mü kullanıyorsun diye sorunca söyledi zaten.
Pis yakalandı.Kaya Çilingiroğlu’nun Feraye olayına dönmüş
Özelliklerini bilmediğini ölümüne savunuyor tartışıyoruz şuan.Şimdi ne yapacaksınız
niye yüklemiş o zaman bilmiyorsaÖzelliklerini bilmediğini ölümüne savunuyor tartışıyoruz şuan.
Hayırlı olsun Ferrari almışsınız sorusuna yanıt olarak Siz Feraye’yi nerden biliyorsunuzKaya Çilingiroğlu’nun Feraye olayına dönmüş
Normal whatsapp ayarlarında da siz de durumumu kim baktı görmek istemiyorum deseniz siz başkalarının durumunu görebiliyor ama karşı taraf sizin gördüğünüzü bilmiyor yani yeni bir şey değilGeçen durumumu görmediğini sandım ama gördüğünü söyledi. Fakat görenler arasında görünmüyordu. Ordan bir şüphelenmiştim. Bugün itiraf etti. Durumlarıma bazen bakıp bazen bakmadığını düşünmüştüm. Meğersem ayarlı olan sürümünü kullanıyormuş. Gruplar ayrı bir yerde olduğu için bana kolaylık oluyor dedi yeminler etti ama yemedim. Çünkü daha oncesinde ben de kullanmıştım. Güvenmemekte haklı mıyım?
Bilmeyenler için özellikleri:
Yalan işte. Zaten kullanması değil farklı cevaplar vermesi beni irrite etti.niye yüklemiş o zaman bilmiyorsa
Verdiği cevaplar süpheliydi güvenim kırıldı.Ne zararı var ki ne kadar geri kalmışım
Yaşınız ortaya çıkıyor, çaktırmayınKaya Çilingiroğlu’nun Feraye olayına dönmüş
normal whatsap değil ki bilmiyorum desin. bir amaç için yüklemiş belliNot: üstelik bilişim işlerinden çok iyi anlayan biri arkadaşlar. Uygulamanın özelliklerini bilmemesi imkansız olduğu halde bilmediğini söylüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?