Sevgilimin whatsapp plus kullandığını öğrendim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Anladım. Şimdi kendi fikrinizi kendinize saklayabilirsiniz. Benim konumu bilen bilir. Beni tanıyan tanır. Sevdiğim bir karakterin ismini yaptım diye eski konumu unutturma çabam yok. Görüyorlar zaten. Ayrıca önceki konumda insanlar normal bir şey olduğunu sevgisini o şekilde gösterdiklerini söylediler. İstersem on konu açarım kime ne? Yorum yapmak istemeyen yapmasın.

Üzgünüm ancak anlamamışsınız. Önceki konunuzu, boşanması hakkındaki tutarsızlıklarla birleştirince; ortaya güzel bir tablo çıkmıyor.

Canım birkaç önce de bir konu açtın. Senin sevgilin biraz kusura bakma da uçkuruna düşkün, gözü dışarda gibi. Dikkat etmeni öneririm. İçine başka sinmeyen durumlar da varsa ayrıl.

Üzgünüm ancak anlamamışsınız. Önceki konunuzu, boşanması hakkındaki tutarsızlıklarla birleştirince; ortaya güzel bir tablo çıkmıyor.
Burdaki herkes hayatlarındaki tutarsızlıklarına bir fikir alabilmek için konu açıyor bence. Ben de kendimi böyle iyi hissediyorum ve insanların görüşleri beni etkiliyor. Teşekkür ederim görüşleriniz için.

Canım birkaç önce de bir konu açtın. Senin sevgilin biraz kusura bakma da uçkuruna düşkün, gözü dışarda gibi. Dikkat etmeni öneririm. İçine başka sinmeyen durumlar da varsa ayrıl.
Aynı iş yerinde olduğumuz için kafamı karıştırıyor ama bu sefer izin vermeyeceğim.

Güvenmediğiniz ilişkide niye kalıyorsunuz
Boşverin gitsin

Bunun instagram sürümünüde kız arkadaşım kullanıyor. Diyorum ki “kızım görüldü olmuyor anlayamıyorum” bos ver kanka böyle iyi diyor sksmmsmsms

Cok açıklama yapıp yemin ediyosa kaç….

Aynı whatsapi bende kullandım sol üstte whatsap yazan yere tiklarsaniz sizden gizlediği mesajlaşmaları görebilirsiniz orası şifreli olur genelde bilginize...

Önceki konuda ben de sevgisini o şekilde gösteriyor olabilir demiştim ama bir önceki konudaki o boşanma mevzusu, tutarsızlıkları vs bilseydim o şekil bir yorum yapmazdım.
Hani yorumlarımiza değer verip dikkate almışsın ya o yüzden kendi adıma yazma gereği duydum. Adamla ilgili fikrim değişti.

Neeee bu üye o üye mii

Boşanma dilekçesi palavrasından sonra hala nasıl görüşebiliyorsunuz anlamıyorum. Neyse siz yalandan dilekçeyi veya wp plus u geçtim ciddi ciddi adamı yakalasanız yine de ayrılmayacaksınız belli…

Dünyada başka adam mı yok, çok mu asosyalsiniz neden ısrarla devam ediyorsunuz gerçekten çok tuhaf. Deprem sonrası da sırf arabada takılma amacıyla buluşmuş her şey ortada.

Sadece plus da değil görüldü özelliğini kapatınca da duruma bakınca gören kısmında çıkmıyorlar

Ayrıldım. Demek ki bazı şeylerin gözüme gözüme sokulması gerekiyormuş. Kendime çok kızıyorum salak yerine kondum ayrıca salakça hareket ettim.

Sizi üzmek için yazmıyorum gerçekten. Ama kullanıcı adınız akılda kalıcı olduğu için söylüyorum, başka üyelere çokk güzel tavsiyeler veriyorsunuz “kendine değer ver, eziliyosan ayrıl” minvalinde. İş kendinize geldiğinde bunu uygulamıyorsunuz. Neden kendinize bunu yapıyorsunuz? Siz de gerçeklerin farkındasınız bu adam sizi kandırıyor. Allah bilir kaç kişiyi böyle parmağında oynatıyor.

Sizin dikkatiniz ve zekaniza bayılıyorum

Ayrıldım. Demek ki bazı şeylerin gözüme gözüme sokulması gerekiyormuş. Kendime çok kızıyorum salak yerine kondum ayrıca salakça hareket ettim.
Hatanın neresinden dönülürse kardır demişler. Önemli olan o adımı atmak Kendinize değer verdikçe güzel ilişkiler yaşayacaksınız bundan eminim

Abuuuuu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…