Sevgilimin whatsapp plus kullandığını öğrendim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sana birşey söylemek isterim bu durumla alakalı ben şuanda evliyim biraz geç anladım ama olsun sana yaşadığım olayı anlatmak isterim bunun gibi .bende senin gibi biriyle konuşuyordum o zamanlar normal watsap kullanıyordu bir süre sonra mesajlarım görülmüyor ama cevap veriyordu bende senin gibi şüphelendim. Sorduğumda yukarıdan cevap verdiğini söyledi ilk başta tamam dedim ama sonra son görülmesinide dondurdu artık son görülmesini göremiyordum iyice şüphelendim ve bir ara yan yana geldiğimizde zorla telefonu alıp baktım watsap değişmişti . Gülerek elimden telefonu aldı ve zeki kadınları severim deyip durumu anlattı o zaman İçimdeki şüphe hala sürüyordu ama bir yandan da sevdiğim için konduramadım şimdi o kişiyle evliyim ve evlendikten 1 sene sonra yani ben ilk kızıma hamileyken aslında o zaman eski sevgilisiyle konuştuğu mesajların geçmişini yakaladım. Sana da tavsiyem kıvırıyırsa vardır bir haltlar sakın güven me

Bu benim eski konum o kişiyle ilişiğimi keseli çok oldu bir şeyler de gördüm. Birisi konumu hortlatmış. Ay bayılazaaaam

Burhanı çıldırtmak mı istiyorsunuz kızlar kız demiş ki konu eski üstünden ne sular aktı hala döşüyorsunuz yorumlara

Konun niye hortladı Burhan

Nerdeyse senesi olucakmış dedim ne oluyor

Konu hortlamışken sorayım şimdi engel attığımız insanlar da bunu kullanarak bizim durum,çevrimiçi vs olaylarını görüyor mu?

Engel listem kabarıkta merak ettim.

Ha bu arada ayrılmışsın ama bence de ayrıl

Hayır göremez daha o kadar ilerlemedi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…