- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
-
Sana birşey söylemek isterim bu durumla alakalı ben şuanda evliyim biraz geç anladım ama olsun sana yaşadığım olayı anlatmak isterim bunun gibi .bende senin gibi biriyle konuşuyordum o zamanlar normal watsap kullanıyordu bir süre sonra mesajlarım görülmüyor ama cevap veriyordu bende senin gibi şüphelendim. Sorduğumda yukarıdan cevap verdiğini söyledi ilk başta tamam dedim ama sonra son görülmesinide dondurdu artık son görülmesini göremiyordum iyice şüphelendim ve bir ara yan yana geldiğimizde zorla telefonu alıp baktım watsap değişmişti . Gülerek elimden telefonu aldı ve zeki kadınları severim deyip durumu anlattı o zaman İçimdeki şüphe hala sürüyordu ama bir yandan da sevdiğim için konduramadım şimdi o kişiyle evliyim ve evlendikten 1 sene sonra yani ben ilk kızıma hamileyken aslında o zaman eski sevgilisiyle konuştuğu mesajların geçmişini yakaladım. Sana da tavsiyem kıvırıyırsa vardır bir haltlar sakın güven meGeçen durumumu görmediğini sandım ama gördüğünü söyledi. Fakat görenler arasında görünmüyordu. Ordan bir şüphelenmiştim. Bugün itiraf etti. Durumlarıma bazen bakıp bazen bakmadığını düşünmüştüm. Meğersem ayarlı olan sürümünü kullanıyormuş. Gruplar ayrı bir yerde olduğu için bana kolaylık oluyor dedi yeminler etti ama yemedim. Çünkü daha oncesinde ben de kullanmıştım. Güvenmemekte haklı mıyım?
Bilmeyenler için özellikleri:
Bu benim eski konum o kişiyle ilişiğimi keseli çok oldu bir şeyler de gördüm. Birisi konumu hortlatmış. Ay bayılazaaaamSana birşey söylemek isterim bu durumla alakalı ben şuanda evliyim biraz geç anladım ama olsun sana yaşadığım olayı anlatmak isterim bunun gibi .bende senin gibi biriyle konuşuyordum o zamanlar normal watsap kullanıyordu bir süre sonra mesajlarım görülmüyor ama cevap veriyordu bende senin gibi şüphelendim. Sorduğumda yukarıdan cevap verdiğini söyledi ilk başta tamam dedim ama sonra son görülmesinide dondurdu artık son görülmesini göremiyordum iyice şüphelendim ve bir ara yan yana geldiğimizde zorla telefonu alıp baktım watsap değişmişti . Gülerek elimden telefonu aldı ve zeki kadınları severim deyip durumu anlattı o zaman İçimdeki şüphe hala sürüyordu ama bir yandan da sevdiğim için konduramadım şimdi o kişiyle evliyim ve evlendikten 1 sene sonra yani ben ilk kızıma hamileyken aslında o zaman eski sevgilisiyle konuştuğu mesajların geçmişini yakaladım. Sana da tavsiyem kıvırıyırsa vardır bir haltlar sakın güven me
Eski konum kızNe kadardir berabersinjz
Mune de mesajımı görüp kapatmadıBurhanı çıldırtmak mı istiyorsunuz kızlarkız demiş ki konu eski üstünden ne sular aktı hala döşüyorsunuz yorumlara
Konunuza güncelleme yapın benceBu benim eski konum o kişiyle ilişiğimi keseli çok oldu bir şeyler de gördüm. Birisi konumu hortlatmış. Ay bayılazaaaam
Hayır değil yanlış biliyorsun araştırmanı öneririm :) aghaghadgajhdgEski konum kız
Geçen durumumu görmediğini sandım ama gördüğünü söyledi. Fakat görenler arasında görünmüyordu. Ordan bir şüphelenmiştim. Bugün itiraf etti. Durumlarıma bazen bakıp bazen bakmadığını düşünmüştüm. Meğersem ayarlı olan sürümünü kullanıyormuş. Gruplar ayrı bir yerde olduğu için bana kolaylık oluyor dedi yeminler etti ama yemedim. Çünkü daha oncesinde ben de kullanmıştım. Güvenmemekte haklı mıyım?
Bilmeyenler için özellikleri:
Bir üye wp plussu merak etmiş. Nöreceeeğse.Konun niye hortladı Burhan
Nerdeyse senesi olucakmış dedim ne oluyor
Konunun başına açmayın dedeler yaz.Bir üye wp plussu merak etmiş. Nöreceeeğse.Garanluk işler.
Sanki WhatsAppın kurucusu sensin. Birde senden duymak istemiş özellikleriniMune de mesajımı görüp kapatmadısürekli bildirim geliyor en son birine şarlayıp banlanıcam o olucak
Hayır göremez daha o kadar ilerlemediKonu hortlamışken sorayım şimdi engel attığımız insanlar da bunu kullanarak bizim durum,çevrimiçi vs olaylarını görüyor mu?
Engel listem kabarıkta merak ettim.
Ha bu arada ayrılmışsın ama bence de ayrıl
İlerlerse konu güncelleme için yerimi aldım burda bekliyorumHayır göremez daha o kadar ilerlemedi
özelliklerini bilmediği bi app niye yüklenir ki telefona yürüsün gitsin kendini kandırsınÖzelliklerini bilmediğini ölümüne savunuyor tartışıyoruz şuan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?