- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
-
Bu konu sahibi çoğu kullanıcının geçmişine bakmadan da söylüyor.Arama motoruna kullanıcı adını yazınca yaptığı yorumları ve açtığı konuları görebiliyorsunuz. Atla deve değil yani.
Kullanıcı adımı değiştirmem sanki önceki konumu unutturmak için yapmışım gibi algılandı da öyle bir şey yok. Zaten konularım arka arkaya olduğu için herkes görebiliyor. Diğer konular sizin kendi görüşünüz. Bazen insanın basireti bağlanıyor. Demek ki bunları da yaşamam gerekiyormuş ayikmam için.Sizin eski konuyu hatırladım. O zaman da herkes size söyledi adamın boşanma dilekçesinin sahte olduğunu. Çocuk var yok vs bir sürü tutarsızlıklar vardı. Üye adınızı değiştirmişsiniz. Bu yeni üye adınızla yaptığınız yorumlara rastlamış ve sizin aklı başında biri olduğunu düşünmüştüm. Ama yanılmışım galiba. Hala o adama güvenip yola devam etmeniz size yapılan yorumları da kaale almadığınızı gösteriyor
Ayılın işte.Ayrılın işte. Bu adamdan hayır yok.Kullanıcı adımı değiştirmem sanki önceki konumu unutturmak için yapmışım gibi algılandı da öyle bir şey yok. Zaten konularım arka arkaya olduğu için herkes görebiliyor. Diğer konular sizin kendi görüşünüz. Bazen insanın basireti bağlanıyor. Demek ki bunları da yaşamam gerekiyormuş ayikmam için.
uzun süredir engellendiğinde profil fotoğrafı duruyor. geçmiş olsun engeli yemişsiniz.Şu an aydinlandim, bir kız arkadaşımla tartıştım geçen, baktım tek çizgi mesajım.
Günler geçti hala tek çizgiama resmi falan var,engelli değilim. Kız da yani asla WhatsAppi kapatacak biri değil.
Demek ki plus kullanıyor:)
Peki adamın plus kullanmasını zararı ne ? Başka bir WhatsAppi mi var yani, başka bir numaradan? Neden olay çıkarttıniz?
Kız bu manita arabada öpüp koklayan mı yani o bide boşanmış öyle miAnladım. Şimdi kendi fikrinizi kendinize saklayabilirsiniz. Benim konumu bilen bilir. Beni tanıyan tanır. Sevdiğim bir karakterin ismini yaptım diye eski konumu unutturma çabam yok. Görüyorlar zaten. Ayrıca önceki konumda insanlar normal bir şey olduğunu sevgisini o şekilde gösterdiklerini söylediler. İstersem on konu açarım kime ne? Yorum yapmak istemeyen yapmasın.
Nelerle uğraşıyorlar.Gorunce ne oluyormuş.Geçen durumumu görmediğini sandım ama gördüğünü söyledi. Fakat görenler arasında görünmüyordu. Ordan bir şüphelenmiştim. Bugün itiraf etti. Durumlarıma bazen bakıp bazen bakmadığını düşünmüştüm. Meğersem ayarlı olan sürümünü kullanıyormuş. Gruplar ayrı bir yerde olduğu için bana kolaylık oluyor dedi yeminler etti ama yemedim. Çünkü daha oncesinde ben de kullanmıştım. Güvenmemekte haklı mıyım?
Bilmeyenler için özellikleri:
Ya eski konumu niye zortlatıyorsun araştır çok zor değil. Google'a yaz.Merhaba WhatsApp Plus ücretli mi? Bilgisi olan yazabilir mi
Ya eski konumu zortlatmışlar sinir oldumWhatsapp plus ne ola kız? Yani orda yazan özellkşerin cogu normal wpta da var plusun ne ayrıcalıgı veya endişe verici amacı olabilir ki? Bilmedigimden soruyorum bakim kocamın telefonnda falan varmı
Ben de bu nerden çıktı diyorum ne ara sevgilin oldu diye sövecektim asdfgYa eski konumu zortlatmışlar sinir oldum
Ya herifin üzerinden kaç flört geçti. Konum hoplamış şaka gibiKız bu manita arabada öpüp koklayan mı yani o bide boşanmış öyle mi
Ay neler kaçırdım ben
Burhanları karıstırdım heralde
Herifi unuttum bile.Ben de bu nerden çıktı diyorum ne ara sevgilin oldu diye sövecektim asdfg
Aa gece gece yazdım ben de üsenmeden. Noldu peki? Bir şey çıktı mı bu hareketinin altından?Ya herifin üzerinden kaç flört geçti. Konum hoplamış şaka gibi
Bu kişinin sonradan gizli saklı bir şeyler karıştırdığını öğrendim zaten. Marttaki konum gereksiz bir yorum yüzünden başa döndü.Allah allah bi tek bana mı normal geldi bu durum? Plus degilim ama okundu ve c.içi oldugumu gostermeme özelliklerinden ben de yararlanıyorum whatsupp'ın. Hemen cevap vermek istemedigim ya da cvp vermeye üşendigim kişiler oluyor; bi de bazı kişiler ç.içi ama yazmiyor triplerine de girebiliyor, ya da seni c.içi gordugu gibi hemen yazanlar fln oluyor o yüzden bu tarz şeyler bana külfet verdigi için bu özelliklerini ben de kullanıyorum whatsuppın. Durumlata bakma gibi bi aliskanligim zaten yok ama olsaydi ve bunu gizleme sansim olsaydi bunu da gizlerdim yani ne zararı dokunacak. "A durumumu görd. halde begeni atmamış, bi şey yazmamış" diye düşünecek bir çok kişi var ne uğraşacam milletin sosyal medya takıntılı hareketleriyle!
Siz neden kullandiniz pekiAynen bende anlardım. Ama çok kıvırdı. Öncesinde sorduğumda söylememişti. Bugün söylemek zorunda kaldı. Ben whatsabin başka sürümünü mü kullanıyorsun diye sorunca söyledi zaten.
Bide gizli sohbet bolumu var. Onu atladinBenimki bilerek zorlamaktı zaten. Bile bile lades.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?