Sevgilimin whatsapp plus kullandığını öğrendim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Peki adamın plus kullanmasını zararı ne ? Başka bir WhatsAppi mi var yani, başka bir numaradan? Neden olay çıkarttıniz?
Aynı soruyu bende sorayım, güvenle whatsapp plus arasında bağlantı da kuramadım konuya Fransız kalan kaçıncı kişiyim bilmiyorum, yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim

Aynı soruyu bende sorayım, güvenle whatsapp plus arasında bağlantı da kuramadım konuya Fransız kalan kaçıncı kişiyim bilmiyorum, yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
Yalan söylüyor olmasi sıkıntı, saklamis kullandığıni, en azindan ben öyle anladim

Yani mantıken özelliklerini bilmediğim bir şeyi indirip kullanmam. Hele ki bilişim işlerini çok iyi bilen biriysem. Veya kullanıyorsam da saklamam direk söylerim, tabi gizlediğim bir şey yoksa. Bu kadar laf çevirmeye çalışıyorsa var gibi sanki bir şeyler :/

Benimki bilerek zorlamaktı zaten. Bile bile lades.

Not: üstelik bilişim işlerinden çok iyi anlayan biri arkadaşlar. Uygulamanın özelliklerini bilmemesi imkansız olduğu halde bilmediğini söylüyor.

Böyle durumlarda insan salak yerine koyulduğu için üzülüyor. Anlıyorum. İlişki ne kadarlık? Yaşlar kaç? Ona göre ayrıl ya da dur diyelim.

WhatsApp plus iyiymiş, ben WhatsApp business kullanıyordum, plus da indireyim.

Mesaj nasıl başladı nasıl gitti be.

Bir senedir tanışıyoruz ama ilişkimiz yeni sayılır. Evet salak yerine kondugum için öfkeli ve üzgünüm. Yaşlar ben 26 o 32.

Benimki bilerek zorlamaktı zaten. Bile bile lades.
Sizi üzmek istemezdim ama kendisi avukat olan biri önce elindeki dilekçelerden yararlanarak boşanma dilekçesi hazırladığını söylüyor, sonra avukat tanıdıklarının hazırladığını söylüyor.
Dilekçede kanun maddeleri yok, avukat değilim ama çevremde boşanan çok insan oldu, esinlenmek için anlaşmalı boşanma protokol örneği araştırmamı söyleyen arkadaşlarım da oldu, ben ki hukuki bilgisi yerlerde olan biri olarak avukat sevgilinizden çok daha iyi protokol ve dilekçe hazırlarım.
Çocuk var mı yok mu o kısıma girmiyorum bile, isteyen hayatının gerçeklerini tanıdıklarından dahi saklar, ki whatsapp plus gibi basit bir şeyi saklayan, safa yatan neler saklamaz ki.
Konu içeriğinize geri dönersem

Güvenmemekte haklı mıyım?
sorunuzun cevabı evet haklısınız.

Özür dilemesi cidden çok şüpheli. Kesin bir şeyler karıştırıyor.

Not: üstelik bilişim işlerinden çok iyi anlayan biri arkadaşlar. Uygulamanın özelliklerini bilmemesi imkansız olduğu halde bilmediğini söylüyor.
Bu benim de alanım. Yazılım üzerine okuyorum ve gelecek yıl yurt dışında olacağım, yani alanımda iyiyim bence.
Bilişim ile uğraşmak her uygulamanın özelliğini bilmek anlamına gelmiyor, bunu yazmak istedim.

Bence whatsabin farklı sürümünü indiren biri bunun özelliklerini bilerek indirmiştir diye düşünüyorum.

Bence whatsabin farklı sürümünü indiren biri bunun özelliklerini bilerek indirmiştir diye düşünüyorum.
Ben yine de açıklayayım da belki genel algı kırılır zira bilişim alanındaysan, her şeyi bilirsin diye bir algı var. Sizin dediğiniz gibi de olabilir, mümkün. Araştırmıştır ve sizin eşiniz, hal ve hareketlerinden bir çıkarım yapmışsınız zaten.

Size hak vermediğimi düşünmeyin lütfen, ben size hak verdim. Sadece bu genel düşünceye not düşmek gibi olsun.

Kişi kendinden bilir işi gibi olmuş senin tepkin. Daha öncesinde ben de kullandım güvenmiyorum falan demişsin. Sen ne amaçla kullanmıştın da şu an adamın bunu kullanması sende güvensizlik yarattı?

Kişi kendinden bilir işi gibi olmuş senin tepkin. Daha öncesinde ben de kullandım güvenmiyorum falan demişsin. Sen ne amaçla kullanmıştın da şu an adamın bunu kullanması sende güvensizlik yarattı?

Çok önceden eski sevgilimin durumlarını sinsice izlemek için kullanmıştım. Yani kendimden bildim işi. Hayatımda biri yoktu ama

Yalan işte. Zaten kullanması değil farklı cevaplar vermesi beni irrite etti.

Sizin bu adamın yaptığı hiçbir şeyden rahatsız olacağınızı düşünmüyorum.

Kullanıcı adınızı değiştirmişsiniz.Diğer konularınızı, konuda bahsedilince hatırladım.

Sözde güven duymadığınız bu adam için açtığınız 4.konu bu.

Adam size, saçma sapan bir boşanma dilekçesi örneği gönderdi.Avukat arkadaşlar konuya baksın dediniz.Herkes adam hakkında sizi uyardı; sizse aynen devam etmişsiniz.

Sonra açtığınız konuda da "Tek derdi öpüşüp koklamak oldu" dediniz. Adamın boşanmasıyla ilgili attığı palavralara ve deprem sonrası sohbet etmek için buluşmak istediğinizde, araba içinde otururken sergilediği davranışlara rağmen devam ediyorsanız; konu açmanın ve insanlardan fikir almanın da size hiçbir faydası olmayacaktır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…