- 12 Temmuz 2006
- 57.461
- 219.604
- 1.223
- 53
- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
-
Aynı soruyu bende sorayım, güvenle whatsapp plus arasında bağlantı da kuramadımPeki adamın plus kullanmasını zararı ne ? Başka bir WhatsAppi mi var yani, başka bir numaradan? Neden olay çıkarttıniz?
Yalan söylüyor olmasi sıkıntı, saklamis kullandığıni, en azindan ben öyle anladimAynı soruyu bende sorayım, güvenle whatsapp plus arasında bağlantı da kuramadımkonuya Fransız kalan kaçıncı kişiyim bilmiyorum, yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
Hmmm o zaman sıkıntı, çiftler arasında yalan olmamalı güven zedeler, aha güvenle alakasını yakaladım konunun, teşekkürlerYalan söylüyor olmasi sıkıntı, saklamis kullandığıni, en azindan ben öyle anladim
Ni demekHmmm o zaman sıkıntı, çiftler arasında yalan olmamalı güven zedeler, aha güvenle alakasını yakaladım konunun, teşekkürleraccessdenied
Bana aydınlatma yaşatan kadınNi demek
Benimki bilerek zorlamaktı zaten. Bile bile lades.Bana aydınlatma yaşatan kadınsayende eski konulara baktım B Burhan Burhanitto erkek arkadaşınız biraz şaibeli, boşanma dilekçesi vb konularınızı okudum, anlaşmalıda tek taraf dilekçe verse oluyor ama dilekçede yazım hatası pek mantıklı değil.
Not: üstelik bilişim işlerinden çok iyi anlayan biri arkadaşlar. Uygulamanın özelliklerini bilmemesi imkansız olduğu halde bilmediğini söylüyor.
Bir senedir tanışıyoruz ama ilişkimiz yeni sayılır. Evet salak yerine kondugum için öfkeli ve üzgünüm. Yaşlar ben 26 o 32.Böyle durumlarda insan salak yerine koyulduğu için üzülüyor. Anlıyorum. İlişki ne kadarlık? Yaşlar kaç? Ona göre ayrıl ya da dur diyelim.
WhatsApp plus iyiymiş, ben WhatsApp business kullanıyordum, plus da indireyim.
Mesaj nasıl başladı nasıl gitti be.
Sizi üzmek istemezdim ama kendisi avukat olan biri önce elindeki dilekçelerden yararlanarak boşanma dilekçesi hazırladığını söylüyor, sonra avukat tanıdıklarının hazırladığını söylüyor.Benimki bilerek zorlamaktı zaten. Bile bile lades.
sorunuzun cevabı evet haklısınız.Güvenmemekte haklı mıyım?
Aynı soruyu bende sorayım, güvenle whatsapp plus arasında bağlantı da kuramadımkonuya Fransız kalan kaçıncı kişiyim bilmiyorum, yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
Bu benim de alanım. Yazılım üzerine okuyorum ve gelecek yıl yurt dışında olacağım, yani alanımda iyiyim bence.Not: üstelik bilişim işlerinden çok iyi anlayan biri arkadaşlar. Uygulamanın özelliklerini bilmemesi imkansız olduğu halde bilmediğini söylüyor.
Bence whatsabin farklı sürümünü indiren biri bunun özelliklerini bilerek indirmiştir diye düşünüyorum.Özür dilemesi cidden çok şüpheli. Kesin bir şeyler karıştırıyor.
Bu benim de alanım. Yazılım üzerine okuyorum ve gelecek yıl yurt dışında olacağım, yani alanımda iyiyim bence.
Bilişim ile uğraşmak her uygulamanın özelliğini bilmek anlamına gelmiyor, bunu yazmak istedim.
Ben yine de açıklayayım da belki genel algı kırılır zira bilişim alanındaysan, her şeyi bilirsin diye bir algı var. Sizin dediğiniz gibi de olabilir, mümkün. Araştırmıştır ve sizin eşiniz, hal ve hareketlerinden bir çıkarım yapmışsınız zaten.Bence whatsabin farklı sürümünü indiren biri bunun özelliklerini bilerek indirmiştir diye düşünüyorum.
Bu saatten sonra bu ilişkiye nasıl devam edeceksinizNot: üstelik bilişim işlerinden çok iyi anlayan biri arkadaşlar. Uygulamanın özelliklerini bilmemesi imkansız olduğu halde bilmediğini söylüyor.
Etmeyeceğim.Bu saatten sonra bu ilişkiye nasıl devam edeceksiniz
Kişi kendinden bilir işi gibi olmuş senin tepkin. Daha öncesinde ben de kullandım güvenmiyorum falan demişsin. Sen ne amaçla kullanmıştın da şu an adamın bunu kullanması sende güvensizlik yarattı?
Çok önceden eski sevgilimin durumlarını sinsice izlemek için kullanmıştım. Yani kendimden bildim işi. Hayatımda biri yoktu ama
Yalan işte. Zaten kullanması değil farklı cevaplar vermesi beni irrite etti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?