Sevgilimin yanında yemek-içmekten çekiniyorum

Ben de hem çok çekinirdim hem de heyecandan yiyemezdim. Tam 6 ay boyunca beraber bir şey yemedik, sonra yavaş yavaş alıştım. Senin de zamanla geçer bence sorun etme :)

ilk başlarda herkes olur ama sonradan insan alışıyo uzun zamandır birlikteyseniz sorun var ama değilseniz düzelir bence bi psikolağa git bunda bir şey yok çekinmemen gerek

Bende de ilk başlarda vardı.Hatta okul yemekhanesinde sevgilimi ekip kız arkadaşlarımla yemek yerdim sırf bu yüzden Sonradan alıştım ama.Çok sık karşılıklı yemek yemiyorsunuz ondan mı aşamadın sen bu durumu acaba ?

benim ablamda öyleydi bnde tam aksine ilk buluştuğumda karnım aç bnm demiştim pizza yemeğe gtmiştik mayonezi saçıma sıçratmıştı düşünün rezilliği bnde sildim,meğer gtmemiş buda utanmış söyleyememiş ben bütün gn öyle dolaşmışım :))))
ablam 1 sene aşamamıştı bu durumu kahvaltıya gdiyolardı ben yedim geldim diyodu akşama kadar aç gezip eve gelince btn yemeklere saldırıyodu:)) zamanla aştı cnm ilişkinizin başındamısnz ne kadardr berabersinz bn zamanla alışacağını düşünüyorum kasma kendini

Ben de hem çok çekinirdim hem de heyecandan yiyemezdim. Tam 6 ay boyunca beraber bir şey yemedik, sonra yavaş yavaş alıştım. Senin de zamanla geçer bence sorun etme :)

evet canım zamanla geçeceği kanaatindeyim bende aynı şehirde olmadığımız için çok sık buluşamıyoruz ondan kaynaklanıyor bu

ilk başlarda herkes olur ama sonradan insan alışıyo uzun zamandır birlikteyseniz sorun var ama değilseniz düzelir bence bi psikolağa git bunda bir şey yok çekinmemen gerek

bu sorunu yaşayan tek kişi değilim ve zamanla aşacağımı düşünüyorum canım önerin için teşekkürler

aynen ondan canım mesela tatile gittiğimizde 2 gün boyunca beraberdik başlarda çekindim ama sonradan gayet rahattım yani sürekli beraber olsak çoktan aşmıştım ben bu sorunu

ablanla aynı şeyleri yaşamışız canım bende sevgilime yedim geldim diyorum eve gelincede saldırıyorum yemeklere tüm gün aç kaldığım için ama sevgilim biliyo tabi çekindiğim için yemediğimi

Ben normalde çok rahat bir insanım, hiç takılmazdım böyle şeylere takılanları da anlayamazdımm.. Taaa ki uzun zaman sonra cidden etkilendiğim bir insanın önünde jilet gibi ütülü takımlarımın üzerine salçalı köfte tabağını boca edene kadar Şimdi mi hala daha üzerime döküp saçıyorum elim ayağıma dolaşıyor geçen gün kardeşine ders çalıştırdım bismillah aç olmadığım halde karnımda bir fabrika çalışmaya başladı sanki.. Şimdi soruyorum sen sevgilinle rahat değilsin, ben nerelere gideyim, ne yapayım :) sence hiç şansım varmıdır ?

sevgilin bu durumun farkında o zaman yardım alıcağın kişi de yine o olmalı zaten
mesela yemek yerken bir yerde sen alışana kadar pek muhabbet etmesin seninle ilgilenmesin
daha çok etrafa bakınsın belki de sen böyle böyle daha rahat edersin alışırsın
ne biliyim sandalyesini azcık yana doğru çevirip otursun yani sana bakmasın hep doğrudan
madem farkında ve o da rahatsız o zaman sana yardımcı olması gerekende o
söyle bunları böyle sevgiline belki düzeltebilirsiniz bu durumu

ben de yıllar önce sevgilimle ilk yemeğe gittiğimde kuşbaşılı pide söylemiştim. heyecandan bütün etler pantolonuma döküldü. çok utanmıştım. şimdi gülüyorum

artık hapır hupur yerim valla isterse tiksinsin çok da derdimdi

nihayet bir kader ortağım çıktı bunu çözümünü beraber arayalım tatlım ben o ihtimali hiç düşünemiyorum bile ileride bigün nişanlansak etsek ohooo o zaman alışırım heralde

Şimdi halime gülüyorum ama o gün nasıl sinir olmustum kendime, çocukta şaşırdı hiç dokunmadı bi süre sonra Bizim aramızda henüz net bişeyde yok, olup olmayacagınıda bilmiyorum ama elim ayagıma dolaşıyor alıstım artık :)) İlerde belki güler geçerim halime anlatırım :))

çok merak ediyorum neden böyle oluyoruz acaba

Benimki bilinmezlikten, şu an küçük bir ilçede 4,5 aydır çalışıyorum. Yaklasık 1,5 ay öncede o basladı. Ve biz özgürce davranamıyoruz, brz sohbet ediyorduk anında taşındı dedikodu basladı. Su anda sadece küçük anlarda konusuorz veya bakışlar.. Ah o bakışlar.. Öğlen yemeklerinde topluca cıkıyoruz o zmnda uzaktan gözlerle konusmak.. Hissedioyum bişeyler var ondada ama insan emin olamıo ki hele bide etkilendiyse.. Bakalım zamanla rahatlarım umarım, buraya yazarım döktüğüm yemekleri çayları.. :)

aa siz daha sevgili değilsiniz yani bide sevgili olursanız tam kader arkadaşı oluruz seninle:13: ama sizinkide güzelmiş heyecanlı olur öyle uzaktan uzaktan bakışmak

ben yüzümün çirkin görünmesinden çekindiğimden yiyemiyordum. 2 sene falan böyle gitti. sadece su içiyordum buluştuğumuzda. sonra yavaş yavaş değişti. şimdi yemek yememi görsen :))) yani geçer yavaş yavaş. beraber vakit geçirmeye devam edin. bi de sevgiline söyle yemek yerken sana bakmasın pek

benimde böyle bi arkadaşım var hayatta yemek yiyemez sevgilisinin karşısında. neden diye sorduğumda cevapta veremiyo bende bi o sanıyodum ama burda da varmış :44: ben mi çok aç gözlüyüm acaba anlamadım ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…