- Konu Sahibi youonlyliveonce
-
Ben de hem çok çekinirdim hem de heyecandan yiyemezdim. Tam 6 ay boyunca beraber bir şey yemedik, sonra yavaş yavaş alıştım. Senin de zamanla geçer bence sorun etme :)
ilk başlarda herkes olur ama sonradan insan alışıyo uzun zamandır birlikteyseniz sorun var ama değilseniz düzelir bence bi psikolağa git bunda bir şey yok çekinmemen gerek
Bende de ilk başlarda vardı.Hatta okul yemekhanesinde sevgilimi ekip kız arkadaşlarımla yemek yerdim sırf bu yüzdenSonradan alıştım ama.Çok sık karşılıklı yemek yemiyorsunuz ondan mı aşamadın sen bu durumu acaba ?
benim ablamda öyleydi bnde tam aksine ilk buluştuğumda karnım aç bnm demiştim pizza yemeğe gtmiştik mayonezi saçıma sıçratmıştı düşünün rezilliği bnde sildim,meğer gtmemiş buda utanmış söyleyememiş ben bütün gn öyle dolaşmışım :))))
ablam 1 sene aşamamıştı bu durumu kahvaltıya gdiyolardı ben yedim geldim diyodu akşama kadar aç gezip eve gelince btn yemeklere saldırıyodu:)) zamanla aştı cnm ilişkinizin başındamısnz ne kadardr berabersinz bn zamanla alışacağını düşünüyorum kasma kendini
Ben normalde çok rahat bir insanım, hiç takılmazdım böyle şeylere takılanları da anlayamazdımm.. Taaa ki uzun zaman sonra cidden etkilendiğim bir insanın önünde jilet gibi ütülü takımlarımın üzerine salçalı köfte tabağını boca edene kadarŞimdi mi hala daha üzerime döküp saçıyorum elim ayağıma dolaşıyor geçen gün kardeşine ders çalıştırdım bismillah aç olmadığım halde karnımda bir fabrika çalışmaya başladı sanki.. Şimdi soruyorum sen sevgilinle rahat değilsin, ben nerelere gideyim, ne yapayım :) sence hiç şansım varmıdır ?
Şimdi halime gülüyorum ama o gün nasıl sinir olmustum kendime, çocukta şaşırdı hiç dokunmadı bi süre sonraBizim aramızda henüz net bişeyde yok, olup olmayacagınıda bilmiyorum ama elim ayagıma dolaşıyor alıstım artık :)) İlerde belki güler geçerim halime anlatırım :))
Benimki bilinmezlikten, şu an küçük bir ilçede 4,5 aydır çalışıyorum. Yaklasık 1,5 ay öncede o basladı. Ve biz özgürce davranamıyoruz, brz sohbet ediyorduk anında taşındı dedikodu basladı. Su anda sadece küçük anlarda konusuorz veya bakışlar.. Ah o bakışlar.. Öğlen yemeklerinde topluca cıkıyoruz o zmnda uzaktan gözlerle konusmak.. Hissedioyum bişeyler var ondada ama insan emin olamıo ki hele bide etkilendiyse.. Bakalım zamanla rahatlarım umarım, buraya yazarım döktüğüm yemekleri çayları.. :)
aynı durum bizdede geçerli canım o löp löp atıyo lokmaları ben 1 saatte evirip çeviriyorum ağzımda
herkese merhaba ben buna bir türlü çare bulamadım daha öncede aynı konudan açmıştım fakat değişen bişey olmadı peksorun sevgilimin yanında yemek içmekten çekinmem.. bazı buluşmalarımızda kendimi toparlayıp yedim ama bidahakine yine aynı ben oluyorum 2 defa beraber tatil yaptık onda ne yaptım ettim toparlayıp kendimi yedim içtim tabi çekine çekine oda çok şikayetçi bu durumdan sen böyle yapınca benim yemek yememin ne anlamı var bende yemiyorum diyor çoğu zaman ama elimde değil oysaki o kadar boğazına düşkün bir kızım ki hani yemek yemek bana çok büyük zevk verir farklı tatlar tatmak o derece ama onun yanındayken tıkanıp kalıyorum hani şu sevgilisiyle karşılıklı oturup rahat rahat yemek yiyen hatunlara imrenip kalıyorum lütfen benim bu derdime bi çare bulalım ya ikimizde aynı damak tadlarına sahipken yemek yemeği eğlenceye çevirmemiz gereken yerde böyle olmak çok kafama takılıyor etkili bi çözüm istiyorum sizlerden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?