Sevgilimin yanında yemek-içmekten çekiniyorum

kızzzlaaar bendede varr aynııı dertt bende yiyemiyorum bir türlüüü.. Her tür içeceği içebilirim ama konu yemeğe gelince yiyemiyorum tıkanıp kalıyoruuum neden kii :/ ??

heycanlanıyomusun yoksa kibarmı olöak istiyorsun. kız rahat ol gerilme. valla samimiyetsiz olursun

sen onu bırak biz eşimle sırf boğazımız için antalyadan korkuteline gittik 1,5 saat felan. mantar evine gittik yedik donduk. çok pisboğazlıyız. 3 saat yol teptik yani. herşey mantardan. süper ama otarafa gidenlere kesinlikle tavsiye ederim

Amaaaan bende önce kibarlık falan diyordum baktım o yemek yerken yanımda insanlıktan çıkıor bende saldım gitti valla boşverin rahat olun onlar gayet rahat yior olan bize oluor mıy mıy aç kalıorz

onlar evlenince hıyarlı babaya donuşurler sende ilk insanlar gibi yemek yemiyosundur herhalde. kendin ol yoksa daha komik duruma duşersin

çok güldüm yaaa hele bir arkadaş erkek arkadaşına yemek yerken insanlıktan çıkıyor yazmış ya annemle koptuk,aynı dertten müzdariptim taaa ki nişanlanana kadar:) şuan çok rahatım aman çok zor durum buluşmada şekerim düşüyodu:>

Eskiden aynı durum bende de vardı. Bütün gün beraber olduğumuzda bir meyve suyuyla durduğumu bilirim. Karnımın guruldaması da cabası Şimdi hatırlayınca çok gülüyorum fakat çekingenlik oluyor işte. Bunun çok normal olduğunu kafana sok ve mümkünse başlarda yemek yerken karşı karşıya değil yan yana oturun. Yavaş yavaş alışırsın. Şimdi hiç öyle sıkıntılarım yok. Ailemin yanında nasılsam onun yanında da öyleyim

biz erkek arkadaşımla hiç çekinmeyiz birbirimizden bu 3 yılın verdiği rahatlıkmı bilmiyorum ama yemek yerken bile zevk alıyoruz mutluyuz hatta ben doymuorum bazen bi porsiyon daha istiyorum

Ay ilk aylarımız geldi aklıma. Bende öyleydim,onun yanında acıkmıyordum zaten ac olsam da yiyemiyordum adam gibi.
Ama zamanla alısıyosun. Simdi karsılıklı cok güzel yiyoruz yani : P

ilk gün çok utanmıştım sonrada açıldım zamanla sende açılırsın hiç dert etme ... hıc unutmuyorum ayvalık tostu zor yenen bi yiyecek full sosis mayonez ketcap felan elim yüzüm mayonez olmustu cok utanmıstım sureklı peceteyle kontrol edıyodum cok gulmustu bana halada hatırladıkca gulerız hatta benmle dalga gecmek ıcın arkadaslarına kollarına kadar ketcap olmustu der piss

ilk günler heralde geçer
Biz nişanlımla yemek yemeye bayılıyoruuz inanılmaz derecedee hangimizin tabağındaki biterse diğerininkine saldırırız
Bu yüzden hızlı hızlı yeriz falan her yerimiz batar ama çok zevkli
ÇEkinilcek hiiç bişey yok umarım alışırsın ve bu zevki tadarsın

kesinlikle katılıyorum bende kendimi kaybederim yemek yerken ya hele sevgilimin yanında ama o hep beni rahatlatır o yedikçe bende yerim ilk zamanlar acıkmıyordum bile ama şimdi ne bulsam yerim yani dökülmüş bulaşmış umrumda olmaz

Kusura bakmayın da neden yanında rahat etmediğiniz adamlarla berabersiniz.. ?!!?

Hayatımda böyle komedi duymadım..

Eminim o adamlar şapur şupur yer içer yanınızda..

Çünkü erkeklerin böyle şeylere takmadığını anlamış olmanız lazım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…