Sevgilimin yanında yemek-içmekten çekiniyorum

bende nasil yiyorsaam birliktee yemek yemege gitmistik dondurmasi soguk geldii birden atinca agzima bana dedigi sey adriana hayvan gibi yeme oldu
canim iliskiniz yeni mi acaba ondan midir ki utaniyorsun desek bi sure sonra gecmesi lazim... biz genelde birbirimizden utandigimiz zaman birimizden birimiz sakarlik sebeklik fln yapar rezil bisey yapar o konu kapanir gider ama bole biseyi nasil atlatirsin onu bilemedim...
hani internette psikologlar oluyo ya soru sorabiliyosun sorsan bi psikologa bakalim ne diyecek:44:

bende de aynı problem vardı bir kaç yıl öncesine kadar hatta o kadar ısrar ediyordu ki yemek yemem için hep yalan söylüyordum.midem bulanıyor, aç değilim diyordum.bu böyle devam etti bir 5 kilo verdim:) ardından kendisi ile yollarımızı ayırdık, sonra bir başka erkek arkadaşım oldu.yanında bırak yemek yememeyi 2 porsiyon söylüyordum.ben yediriyordum.sanırım bu karşınızdaki insana karşı rahat olup olamama, onun yanında kendiniz olamamak ile alakalı ben bıraktım kurtuldum

Çok enteresan bunun cevabını senin verebilmen gerekir
Neyden rahatsızlık duyduğun için yiyemediğininin cevabınını bilmen lazım
başkaları bilemezki

ben de öyleydim eskiden değil yemek, çayımı kahvemi bile içemezdim.. hele onlara ilk kez yemeğe gittiğimde bütün aile seferber olmuştu bana bi lokma bişey yedirmek için :) ama, zaman geçtikçe daha rahat oluyosun :)

Amaan çekinecek ne var ki yaa,valla ben de eşimle ilk tanıştığımda güzel güzel iştahlı bi şekilde yemiştim.ama tabi ki sizin ki gerçekten tuhaf bi çekince..Bunu okuyunca bi arkadaşım aklıma geldi..

Eşiyle ilk tanıştığında bi pizzacıya gitmişler bi büyük pizza söylemişler,kız neredeyse pizzanın yarısından çoğunu yemiş ve hiç farkında değilim öyle bi yemişim ki diyo zavallım çocukta 1 dilimi zar zor ancak yiyebilmiş,hatırladıkça güleriz..Birbirlerine de sırılsıklam aşıklar tabi.

Şimdi 9 yıllık evliler anlattıkça eşi dalga geçer hep"mal gibi yemişti de söylememiştim"diye

Bence rahat olun,hani çok acıkırsanız kendinizi kaybederek yemekten mi korkuyorsunuz onu merak ettim...?

bizde başta öyleydik askımm hala kibar kibar yer ama bennnn hamsterden farkım yok agzımaa doldura doldura lezzet ala ala yiyiorum zmaanla olacak seler :)

Ya benimde böyle bi takıntım var tabi sevgilim yok ama sıradan bir erkeğin yanındada yemek yerken utanma oluyo.. düşününce ne kadar da mantıksız ve saçma düşüncelerim var diyorum . ama bunuda yeneriz ya allah başka dert vermesin :))))))))

biraz özgüvenin olsun tatlım valla hiç kasamam kendımı dunyanın en güzel şeyini yapyorum yemek yiyerek hatta bizde flört ederken (şimdi kocam) ağzının kenarında ketcap var derdi silerdi

bende eşimle sevgiliyken asla yiyemezdim.. farklı şehirlerde oturdugumuz için buluştugumuzda sabahtan akşama kadar beraber takılırdık. açlıktan gözlerim kararırdı nerdeyse =))) ama sadece çay içerdim... zaman geçti öyle bir açıldımki sundan da yiyelim. - aaaa bunun tadı nasıl acaba ??? bugün herhalde aç gezecegiz ... birsürü yemekle ilgili laf :):):) ahh ahh beni kandırdın ben seni masrafsız sanmıştım der... güleriz =) zaman geçtikçe alışıyorsun ve alıştıkça yaptıgının nekadar saçma oldugunu anlıyorsun tatlım :)

bende öyleydimmmmmm hiç yiyemedim 3-4ay boyu.. erkek arkadaşım durumu farketti, beni daha da kıl etmek için kendi hızlı hızlı yer sora beni izlerdi, bakma dedikçe bakardı cins :))) böyle böyle alıştım şimdi ağzımın kenarlarını o siliyor ahaaha :))))
herkeste olmuş demek dönem dönem :) seni güzel bulmaması gibi bi çekincen var sanırım, ya da yemek yemenin kibarlığı bozuyor olması gibi bir düşüncem vardı benim ne alakaysa :)) zamanla geçer diye düşünüyorum, birlikte ne kadar sık vakit geçirirseniz o kadar iyi :) erkek arkadaşım bana 'yemek yemeyi seviyor olman beni çok mutlu ediyor, bence erkek için çok önemli birşey bu' demişti, birlikte yapıp birlikte yiyoruz onca çekinceden sonra şimdi nimetten sayıyor :)) onunla oyun oynamak gibi bir şey bu en azından benim sevgilim için öyle, bayılır yemek yemeye.. ayyyy çok uzattım

zamanla ve daha sık birlikte vakit geçirmekle aşılır diyorum kısacası.. bir de bu konuyu kafana takma ki daha çabuk aşabilesin :)

bende eşimin yanında yiyemezdim nişanlıyken rahat olamazdım yerken nedense, ama şimdi ohooo ,sende zamanla rahatlarsın boşver bunu takma akışına bırak

tatile gitmekten çekinmiyosunuz ama yemek yemekten çekiniyosunuz..

nasıl bi çelişkidir bu anlayamadım doğrusu

Yemek yerken agzimin ici gorunecek, aman agzim sapirdayacak, aman agzimdan birsey dusecek, sevgilime cirkin gorunecem, benden soguyacak gibi endiselerin mi var?
"Cekiniyorum, kasiyorum" dedigine gore benim aklima baska sebep gelmedi. Heyecandan istahin kesilir filan anlarim da, seninki cekinmekmis. Demek ki dedigim olanaklardan ya da benzerinden korkuyorsun. O kadar tatillere gitmissiniz, artik asman lazim bazi seyleri.

ilk buluşmalarda olur öyle dişimde bişey kalmasın rujum bozulmasın diye ama sonrasında böyle olmamalı..
kötü bir durum karşındaki insan da etkilenir iştah miştah kalmaz
bence çekindiğin bir şey olmalı iyi düşün insan yemek yerken yanında rahat edemediği insanla nasıl samimi
bir ilişki kurabilirki :44:

Yemek yemen senin güzelliğini ya da kibarlığını bozmaz. Yemek yiyen insan garip de durmaz canım :) Çok doğal bir şey sonuçta. Şöyle düşün, bir şey yiyip içmezsen ve problem haline getirrisen daha çok göze batarsın daha garip bir duruma düşersin. Bence aş kendini ya. Seven her türlü sever. Bir düşün, onun yanında yemek yerken en kötü ne olabilir? bogazına kaçar da rezil mi olursun? Yemek agzına yüzüne mi bulaşır, ne olur yani ne ? :)) en kötü ihtimaller olsa bile bunlar hayatın içinde olan şeyler çok da normal şeyler. Yanında yemek yemeye cekindiğin adam yalnızken kimbilir ne rezillikler yapıyordur ohoo Takılmayın böyle şeylere yavv..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…