- 3 Mart 2023
- 626
- 1.026
- 43
- Konu Sahibi Menekse2000
-
ee tamam peşinden niye gidiyorsun bırak git evine kusura bakma ama sevgilin tam bi öküzZaten normalde de hızlı yürüyen biri ama o gün ekstra önden yürüdü ona yetişmeye ben çalıştım zoruma gitti çünkü
Ya başlarda böyle yapsa fazla yadirgamazdim 1 sene oldu nerdeyyse böyle yapınca neden diye sorguluyor insan zoruna gidiyor ister istemez onunda ilk ilişkisi olduğu için çekiniyorum gören falan olunca diyor alışkın değilim diyorSen kendine değer vermiyorsun konu sahibi. Daha sevgiliyken önünden gidiyor değişik değişik hareketleri var neymiş düzelecekmiş öyle dedi neymiş öyle demesek aslında öyle biri değil. Erkekler basittir bizim gibi karmaşık tavırları yoktur. Seviyorsa bunu belli ederler sevmeyip değer vermiyorlarsa da aynı böyle davranırlar. Seven erkek nasıl olur bunu bir araştır derim. Seni sevmeyen biriyle o ayrılmazsa evleneceksin durumuna üzüldüm ama herkesin kendi hayatı
Aslında evet öyle kaçar gibi gittiğinde hiç peşinden gitmeyecektimee tamam peşinden niye gidiyorsun bırak git evine kusura bakma ama sevgilin tam bi öküz
Konuştum çevresi kalabalık olduğu için soran eden oluyormuş nişan söz olsaydı daha rahat olurduk falan deid ya önceden de gittik avm ye 3 4 kere yaklaşık öyle bişey olmadı bu sefer daha farklıydı yürüyen merdivenlere bile çok hızlı bindi ben geride kalmıştımavm de sizden önde yürüdü siz de peşinde kuyruk gibi dolandınız mı ee bravo. hem cinslerimi artık şöyle sarsmak istiyorum ya gerçekten kaldırmayın şu adamların dötünü. biraz kendinize değer verin ya Allah aşkına
Siz böyle yazınca hepten kafam karıştı ve arada kaldım yoksa bugün resti çekmeye hazırdımben başka sevgilisi, flörtü olduğunu düşünmüyorum. İlla karpuz kabuğu sokmak için herkes en kötü şeyi düşünüp yazıyor. Hoş bir davranış değil. Ciddiyete binmeden çok göz önünde bulunmak istemeyen tiplerden
Benimde aklıma öyle bişey gelmedi ama ne bileyim alışveriş merkezine girmemizle çıkmamış bir oldu yan yanayken de şey diyordu kesin biri görecek falan gibi bişeylerben başka sevgilisi, flörtü olduğunu düşünmüyorum. İlla karpuz kabuğu sokmak için herkes en kötü şeyi düşünüp yazıyor. Hoş bir davranış değil. Ciddiyete binmeden çok göz önünde bulunmak istemeyen tiplerden
Bunu bir kadın yapsa tamam diyebilirdim ama bizim toplumumuzda erkeğin yapması insanı kuşkulandırıyor. Eğer ailesi çok muhafazakar değilse kesin sakladığı birşey vardır ya da sizinle sadece takılıyor. Bide ne alaka ya el ele tutuşmadıktan sonra bir kadınla bir erkeğin avm de gezmesi neden dedikodu meselesi olsun. belki orda karşılaşmış iki arkadaş olabilirsiniz. Kesin sevgiliniz sizden birşeyler saklıyor. erkeklerin salak salak bahanelerinden de bıktık aaaaaaAlışveriş merkezi kalabalık olduğu için çevresi geniş ve tanıdık çıkabilecegini düşündüğü için ( daha önce çıkmıştı ) soru soruyorlar daha söz nişan olmadan görününce olmuyor falan diye düşünmesi normal mi bir erkek için hatta önden hızlı hızlı yürümesi falan bende hiç bozuntuya vermedim peşinden koşmadım sonra kendisi söyledi tanıdık görünce arayıp soruyor falan diye kızdın mı bana dedi o şekilde gönlümü yaptı aylardır beraberiz annemle tanıştı ablasıyla tanıştım. Daha önceleri de gittik o zamanlar denk gelen olmuştu bize sonra görüp arayanlar falan onun çevresiydi hep
Nedeni ne olabilir ki çözemiyorum avm ye girmemizle cikmamiz bir oldu ne bileyimBunu bir kadın yapsa tamam diyebilirdim ama bizim toplumumuzda erkeğin yapması insanı kuşkulandırıyor. Eğer ailesi çok muhafazakar değilse kesin sakladığı birşey vardır ya da sizinle sadece takılıyor. Bide ne alaka ya el ele tutuşmadıktan sonra bir kadınla bir erkeğin avm de gezmesi neden dedikodu meselesi olsun. belki orda karşılaşmış iki arkadaş olabilirsiniz. Kesin sevgiliniz sizden birşeyler saklıyor. erkeklerin salak salak bahanelerinden de bıktık aaaaaa
Ben de siz deyince fark ettim sevgilim geçende aynısını yaptı. Ardında bir şey aramamıştım hiç ya. Benimkinin ailesi tanımıyor henüz. Ailesi sizi tanıyorsa niye çekiniyor ki. Uyarın bu konuda böyle şeyler belirsizliğe iterBenimde aklıma öyle bişey gelmedi ama ne bileyim alışveriş merkezine girmemizle çıkmamış bir oldu yan yanayken de şey diyordu kesin biri görecek falan gibi bişeyler
Ailesinden bir annesi biliyor ablası biliyor o kadar ama niye öyle yaptı anlayamıyorum önceden de gittik avm ye ama hiç böyle yapmadi hızlı yürüyen hareket eden biri tabi ama bu sefer kaçar gibi davrandı sanki yürüyen merdivenlere hızlıca bindi ben yetişemedim ona aramızda yaşlı bi amca kaldı ben arkada kaldımBen de siz deyince fark ettim sevgilim geçende aynısını yaptı. Ardında bir şey aramamıştım hiç ya. Benimkinin ailesi tanımıyor henüz. Ailesi sizi tanıyorsa niye çekiniyor ki. Uyarın bu konuda böyle şeyler belirsizliğe iter
Evet farkındayım, yakında gelir ayrılık temalı konu.Kızlar uğraşmayın. Görmüyor, duymuyor, kabullenmek istemiyor. Ben pes ettim. Ayrılınca konu açacak nasılsa.
Adam konu sahibinin giyim tarzını falan hiç beğenmiyor. Hatta kızın kendisine aldığı çantayı kaldırıp çöpe attı daha önce.
Ben de sevmediğim bir sevgilime böyle yapardım bence sevmiyor.Ya başlarda böyle yapsa fazla yadirgamazdim 1 sene oldu nerdeyyse böyle yapınca neden diye sorguluyor insan zoruna gidiyor ister istemez onunda ilk ilişkisi olduğu için çekiniyorum gören falan olunca diyor alışkın değilim diyor
Siz hala bu adamla nasıl devam ediyorsunuz?Ailesinden bir annesi biliyor ablası biliyor o kadar ama niye öyle yaptı anlayamıyorum önceden de gittik avm ye ama hiç böyle yapmadi hızlı yürüyen hareket eden biri tabi ama bu sefer kaçar gibi davrandı sanki yürüyen merdivenlere hızlıca bindi ben yetişemedim ona aramızda yaşlı bi amca kaldı ben arkada kaldım
Sevmiyor seven biri böyle yapmaz bence.Nedeni ne olabilir ki çözemiyorum avm ye girmemizle cikmamiz bir oldu ne bileyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?