- 29 Ocak 2024
- 878
- 38
- 18
- 24
- Konu Sahibi Menekse2000
-
İki bekar insanın AVM gibi Bir yerde görülmesinin nesi kötü? SevgilinBir şeyler karıştırıyor haberin olsun.Alışveriş merkezi kalabalık olduğu için çevresi geniş ve tanıdık çıkabilecegini düşündüğü için ( daha önce çıkmıştı ) soru soruyorlar daha söz nişan olmadan görününce olmuyor falan diye düşünmesi normal mi bir erkek için hatta önden hızlı hızlı yürümesi falan bende hiç bozuntuya vermedim peşinden koşmadım sonra kendisi söyledi tanıdık görünce arayıp soruyor falan diye kızdın mı bana dedi o şekilde gönlümü yaptı aylardır beraberiz annemle tanıştı ablasıyla tanıştım. Daha önceleri de gittik o zamanlar denk gelen olmuştu bize sonra görüp arayanlar falan onun çevresiydi hep
Ne gibi bişeyler korkutmayn yaaİki bekar insanın AVM gibi Bir yerde görülmesinin nesi kötü? SevgilinBir şeyler karıştırıyor haberin olsun.
Tekrar gittiğimiz de yaparsa çok bozucam yinede bozmamaya çalışıyorumSaçma, senden çekinmesi normal değil kim ararsa arasın zamanı geldiğince olacak deyip geçiştirebilir gıcık olurum şöyle erkeklere
Ben tam söylediğiniz gibiyim muhafazakar çevrem var bende korkuyorum ama onun gibi de yapmıyorum kırığı vardır derken Allah korusun yaa ne gibi bi kırık olabilir kiDeğil tabi ki. Kadın olsa ailesi muhafazakar, çevresi muhafazakar çekiniyor derim. Erkekse başka kırığı vardır, kendi deyimiyle kısmetini kapatmak istemiyordur, sizi yanına yakıştırmıyordur vs iyi niyetli bir şey düşünemeyeceğim. Siz de bu kadar saf olmayın. Önden hızlı hızlı yürüyen adamla buluşmaya gidecek kadar değersizleştirmeyin kendinizi.
Hiç normal değil… roller değişmiş resmenAlışveriş merkezi kalabalık olduğu için çevresi geniş ve tanıdık çıkabilecegini düşündüğü için ( daha önce çıkmıştı ) soru soruyorlar daha söz nişan olmadan görününce olmuyor falan diye düşünmesi normal mi bir erkek için hatta önden hızlı hızlı yürümesi falan bende hiç bozuntuya vermedim peşinden koşmadım sonra kendisi söyledi tanıdık görünce arayıp soruyor falan diye kızdın mı bana dedi o şekilde gönlümü yaptı aylardır beraberiz annemle tanıştı ablasıyla tanıştım. Daha önceleri de gittik o zamanlar denk gelen olmuştu bize sonra görüp arayanlar falan onun çevresiydi hep
Yok değil yaa evli falan kaç aydır beraberiz ablasıyla da tanıştımEvli değil inşallah, bu kadar korku normal değil
Ne gibi bişeyler wp de konustugu falan kimse yok gördüğüm kadarıylaBence de bi şeyler karıştırıyor..
Roller hep öyleydi zatenHiç normal değil… roller değişmiş resmen
Ya daha önceden gittik yine ya biri aradı ya gördüBunu düşünen yapan genelde kız olmuyor mu ya, değişik... Bilemedim ki adı mi çıkacak, namusu mu kirlenecek neyin telasina düşmüş
Yok canım evli değil değil de önceden de gittiğimizde gören eden olmuştu 3 4 kere aramislardi falan utaniyor galibaYa evli yada akraba içinde ona makul gösterilen biri var duyulsun istemıyor
E yani ne olmuş ki görününce, ortada bırakmazsin canim adı çıkarsaYa daha önceden gittik yine ya biri aradı ya gördü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?