Sevgilimin yaptığı normal mi?

Menekse2000

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2024
878
38
18
24
Alışveriş merkezi kalabalık olduğu için çevresi geniş ve tanıdık çıkabilecegini düşündüğü için ( daha önce çıkmıştı ) soru soruyorlar daha söz nişan olmadan görününce olmuyor falan diye düşünmesi normal mi bir erkek için hatta önden hızlı hızlı yürümesi falan bende hiç bozuntuya vermedim peşinden koşmadım sonra kendisi söyledi tanıdık görünce arayıp soruyor falan diye kızdın mı bana dedi o şekilde gönlümü yaptı aylardır beraberiz annemle tanıştı ablasıyla tanıştım. Daha önceleri de gittik o zamanlar denk gelen olmuştu bize sonra görüp arayanlar falan onun çevresiydi hep

Değil tabi ki. Kadın olsa ailesi muhafazakar, çevresi muhafazakar çekiniyor derim. Erkekse başka kırığı vardır, kendi deyimiyle kısmetini kapatmak istemiyordur, sizi yanına yakıştırmıyordur vs iyi niyetli bir şey düşünemeyeceğim. Siz de bu kadar saf olmayın. Önden hızlı hızlı yürüyen adamla buluşmaya gidecek kadar değersizleştirmeyin kendinizi.

İki bekar insanın AVM gibi Bir yerde görülmesinin nesi kötü? SevgilinBir şeyler karıştırıyor haberin olsun.

Ben tam söylediğiniz gibiyim muhafazakar çevrem var bende korkuyorum ama onun gibi de yapmıyorum kırığı vardır derken Allah korusun yaa ne gibi bi kırık olabilir ki valla hızlı hızlı gitti önden bende insanların arasında kaldım yürüyen merdivende onumuzde 1 adam vardı yani o da biraz yaşliydi

Hiç normal değil… roller değişmiş resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…