- 29 Ocak 2024
- 878
- 38
- 18
- 24
- Konu Sahibi Menekse2000
-
Sen ne giyiniyorsun çok merak etmeye başladım.
Valla dediğim gibi önceden de göründük beraber yine böyle ufak da olsa tedirgin oluyordu ama o zamanlar yeni yeniydik utaniyordu böyle şeylerden hayatında da daha önce kimse olmadığı için qma şuan 1 senedir beraberiz nerden baksan bilemiyorum gerçekten çözemedimBak aslında kıyafetle ilgili bir sorun yok ortada kendin söylüyorsun :) eee görülmüşsünüz de daha önce eşe dosta :) bunları ele, başka şeylere yoğunlaş bir işler karıştırıyor çünkü :)
Yetişkin bir adamı yanında her kadın gördüğünde arayan, bunun hesabını soran yakınları olması da bambaşka bir tuhaflık zaten.Ya önceden de gören eden olmuştu tedirgindi haliyle hatta yanımda arayan olmuştu seni gördüm gibisinden yanında biri var diye açıkça dememislerdi ama ima etmişlerdi kimdir falan diye tekrardan yapmayacağını söyledi zaten saçmaladığini falan
O avm de hoslandigi bi kız olsa oraya götürmez ki o riske girmez ya bi de içeri girerken de yukarı çıkarken de hızlıydı sadece avm nin içinde değil yaniHayır yani sizden mi utanıyor? Yoksa arkadaşların dediği gibi bir fındık kırıyor olabilir mi?
Ya da o alışveriş merkezinde hoşlandığı bir kız olabilir. Böyle kaçması hiç hayra alamet değil konu sahibi..
Yani o şekilde olmuştu hesap vermekten şey yaptigini söyledi sorguya çekmesinler falan dedi yaniYetişkin bir adamı yanında her kadın gördüğünde arayan, bunun hesabını soran yakınları olması da bambaşka bir tuhaflık zaten.
Kadın erkek farketmez, minicik bir köy yeri değilse ki orada yapılması da tuhaf ama herkes birbirini tanıdığı için yabancı biri dikkat çeker anlarım da, şehirde avm de her gördüğünde arayanlar aoranlar bilgi almak isteyenler olması aşırı saçma ve itici.
Ya gerçekten ilgili birisi işte burda anlattığım bazı şeyler göstermiyor ki bunu ara ara yaşadığımız şeyler oluyor ama genel olarak gerçekten ilgisi var sorumluluk duygusu varŞöyle bir baktım daha önceki konularınıza da bu adamdan size hiçbir şey olmaz. İlgiyi, sevgiyi, şefkati maalesef ki yanlış kişide arıyorsunuz. Kendi kendinizi kandırıyorsunuz.. aslında siz de içten içe biliyorsunuz. Kendinizi kandırmayı bırakın o sizden ayrılmadan siz ondan ayrılın. Kendinize, gençliğinize yazık etmeyin. Dışarıdan bakan insanlar bizim göremediklerimizi görürler, görmezden geldiklerimizi de.. dışarıdan bakan gözler olarak bunca insanın söylediklerini yabana atmayın.
İyi işte bu normal mi? Bu adamın bir duruşu karakteri ne bileyim ya, böyle şeylerde kimseye hesap vermemesi gerektiğini gösteren bir kişiliği yok mu?Yani o şekilde olmuştu hesap vermekten şey yaptigini söyledi sorguya çekmesinler falan dedi yani
Valla bende onun yalancisiyim öyle düşündüğü içinmiş ama içini bilemiyorum tabi beni attı arkaya kendisi koşar ayak gitti hesap vermekten kaçınmıyor aslında da uğraşmak istemiyorİyi işte bu normal mi? Bu adamın bir duruşu karakteri ne bileyim ya, böyle şeylerde kimseye hesap vermemesi gerektiğini gösteren bir kişiliği yok mu?
Ne var mesela senin kıyafetinde utanılacak?
Adam konu sahibinin giyim tarzını falan hiç beğenmiyor. Hatta kızın kendisine aldığı çantayı kaldırıp çöpe attı daha önce.Sen ne giyiniyorsun çok merak etmeye başladım.
Biliyorum biliyorum. O yüzden merak ettim işte ne giyiyor diye.Kızlar uğraşmayın. Görmüyor, duymuyor, kabullenmek istemiyor. Ben pes ettim. Ayrılınca konu açacak nasılsa.
Adam konu sahibinin giyim tarzını falan hiç beğenmiyor. Hatta kızın kendisine aldığı çantayı kaldırıp çöpe attı daha önce.
Kızlar uğraşmayın. Görmüyor, duymuyor, kabullenmek istemiyor. Ben pes ettim. Ayrılınca konu açacak nasılsa.
Adam konu sahibinin giyim tarzını falan hiç beğenmiyor. Hatta kızın kendisine aldığı çantayı kaldırıp çöpe attı daha önce.
.Kızlar uğraşmayın. Görmüyor, duymuyor, kabullenmek istemiyor. Ben pes ettim. Ayrılınca konu açacak nasılsa.
Taam taam öyledir.ya burdan yazdıklarım kadar biliyorsun benden haber alamazsa deliye döner devamlı haber verir ne yaptığını ettiğini maddi manevi yanımda olmaya çalışır niye burda yazdığım iki konu için bu şekilde düşünüyorsunuz anlamıyorum her erkek dört dörtlük olmuyor ben sadece fikir alıyorum tecrübesiz oldugum için ayrılmak falan deyip durmayın Allah korusun ya
.
ya burdan yazdıklarım kadar biliyorsun benden haber alamazsa deliye döner devamlı haber verir ne yaptığını ettiğini maddi manevi yanımda olmaya çalışır niye burda yazdığım iki konu için bu şekilde düşünüyorsunuz anlamıyorum her erkek dört dörtlük olmuyor ben sadece fikir alıyorum tecrübesiz oldugum için ayrılmak falan deyip durmayın Allah korusun ya
Kol kirigi kirilip yeni icinde kalan ne kirigi olacak ablacim baskasi olabilir o gorur yada onu taniyan biri gorup yetistirir diye boyle yapiyor olabilirBen tam söylediğiniz gibiyim muhafazakar çevrem var bende korkuyorum ama onun gibi de yapmıyorum kırığı vardır derken Allah korusun yaa ne gibi bi kırık olabilir kivalla hızlı hızlı gitti önden bende insanların arasında kaldım yürüyen merdivende onumuzde 1 adam vardı yani o da biraz yaşliydi
Herkes böyle yorum yaptı herkes aynı fikirde hiç aklıma gelmedi ben daha çok dediği gibi gerçekten de millet sormasın diye yapıyor zannediyordumKol kirigi kirilip yeni icinde kalan ne kirigi olacak ablacim baskasi olabilir o gorur yada onu taniyan biri gorup yetistirir diye boyle yapiyor olabilir
Yorumunuzu saygı duyuyorum hep öyle değildi o aralar garipti zaten buraya da insan zorda kalınca soru sormuyor mu o zamanlar sıkıntıliydi ilişki ama düzeldi o süreç kısa sürdü birde ben kızınca ufak da olsa dediğimi yapan birisi düzeltiyor hemen kendini neyse onu söylüyorum asla fazladan bisey yazmıyorum öyle olmasa yanında duramazdim kiTaam taam öyledir.
Sen yine de adam ayrılınca konu açmamazlık etme.
O haftaiçi doğru düzgün aramayan, kısıtlı vakitte bile gelmeyen, konuşmadığımızda bile bana sinir stres yaptırıyorsun diyen adam bir ayda haber alamayınca deliye dönüp devamlı haber veren adama dönüştü. Zaman nelere kadir bak :)
Neyse ben yoruldum cidden, görmek istemeyene bir şey gösterilmiyor. Sen sıkı sıkıya tutun sevgiline. Asla karşı çıkma çünkü soğuk yapıyor. Hep alttan al, gönlünü eyle. Belki bırakmaz.
Biz buralardayız.
Valla sıkıldım.
Sizinle ciddi dusunuyor olsaydi insanlarin sormasindan cekinmezdiHerkes böyle yorum yaptı herkes aynı fikirde hiç aklıma gelmedi ben daha çok dediği gibi gerçekten de millet sormasın diye yapıyor zannediyordum
Yapma yaSizinle ciddi dusunuyor olsaydi insanlarin sormasindan cekinmezdi
Zaten normalde de hızlı yürüyen biri ama o gün ekstra önden yürüdü ona yetişmeye ben çalıştım zoruma gitti çünküavm de sizden önde yürüdü siz de peşinde kuyruk gibi dolandınız mı ee bravo. hem cinslerimi artık şöyle sarsmak istiyorum ya gerçekten kaldırmayın şu adamların dötünü. biraz kendinize değer verin ya Allah aşkına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?