uzatmadan yazmaya çalışıyorum. iki gün önce sevgilim bana matematik çalışalım çok ara verdik dedi. ben dgs sınavına gireceğim aslında hiç istemiyorum ama benim ailem dört yıllığa tamamla diye çok ısrar ediyor. sevgilimde matematik mezunu bana ders çalıştırıyor. çalışmak değilde daha çok kavga ediyoruz çünkü ben hiç matematikten anlamıyorum allah beni yaratırken bana öyle bir zeka vermemiş.
biz kavga edip ayrılınca ben çalışmayı falanda bıraktım.
bende tamam dedim. ablamda çalışalım şehir dışına çıktılar evde kimse yok dedi.
tabi ben bir sürü hayaller kuruyorum yakınlaşırız diye. bugüne kadar yanlız kaldığımızda hep o beni öpmek sarılmak için sıkıştırırdı genelde ben istediğim halde istemiyorum diye durdururdum. ama bu sefer özellikle ayrılıp barıştıktan sonra artık istemiyorum moduna girmeyeceğim içimde ne varsa yaşamak istiyorum diye düşünüyordum.
sabah özenle giyindim ojeme kadar sürdüm ona bu akşam farklı gözükmek istiyordum. normalde geç saatlere kadar çalışır iş çıkışı gelir alırım dedi. çıkmadan son makyajımı bile yaptım. dişlerimi falan fırçaladım
yolda gidiyoruz hiç güzel birşey söylemdi sadece sana dediğim testleri çzödünmü dedi oysa ben yüzüne bile bakmadım dedim. senin için internetten soru indirdim falan hep böyle matematik konuştu ben sürekli bilmiyorum yapmadım diye cevaplar veriyorum.
eve gittik ben hemen boynuna sarıldım bana dur aşkım dedi. çok özledim seni diye ben öptüm zorla düşünün yani. bizimki hemen ders kitabını açtı anlatıyor ama ben anlamıyorum sonra döndü sen beni niye dinlemiyorsun diye azarladı bende ona bağırdım ben senin öğrencin değilim dedi. bana evet öğrencilere ders anlatmak eminim daha kolaydır demezmi. sen bu kafayla üniversiteyi iyi bitirmişsin dedi.
ne oldu buna diye düşündüm normalde yanlız kalınca mutlaka romantik bişeyler olurdu. bugün tam tersi matematik ile kafayı bozdu. sonuçta her zaman yanlız kalamıyoruzki
ben istemiyorum çalışmayı kafam almıyor dedim.
özür dilerim aşkım ben senin iyiliğini düşünüyorum dedi.
sonra kendi geldi öptü sarıldı falan kendi kendime yapmayalım dur demiycem dedim
sonra kendi durdu ne oldu sana böyle dedi normalde istemiyorum diye itersin dedi.
bugün istiyorum dedim yüzüme boş boş baktı.
onun bu isteksiz halleri canımı sıktı ben gitmek istiyorum dedim.
hiç itiraz etmedi tamam aşkım dedi yoksa pişman olacağımız şeyler yapacağız dedi
benim suratım asıldı beni eve bırakıyor özür diliyorum dedi
bu kadar ileri gitmemeliydik dedi kendime hakim olamadım dedi
birdaha asla böyle birşey olmayacak dedi
ben sinirlendim niye pişmanlık duyuyorsun dedim biz zaten evleneceğiz dedim bazı şeyleri yaşamamız normal değilmi dedim. normalde hep sen isterdin bugün ben istedim farkeden ne dedim.
aşkım ne oldu sana böyle demezmi
bende bana taktığı yüzüğü aldım yüzüne fırlattım
sen beni sevmiyorsun sevsen pişman olmazsın dedim
eve geldim ve beni dünden beri hiç aramadı
biz kavga edip ayrılınca ben çalışmayı falanda bıraktım.
bende tamam dedim. ablamda çalışalım şehir dışına çıktılar evde kimse yok dedi.
tabi ben bir sürü hayaller kuruyorum yakınlaşırız diye. bugüne kadar yanlız kaldığımızda hep o beni öpmek sarılmak için sıkıştırırdı genelde ben istediğim halde istemiyorum diye durdururdum. ama bu sefer özellikle ayrılıp barıştıktan sonra artık istemiyorum moduna girmeyeceğim içimde ne varsa yaşamak istiyorum diye düşünüyordum.
sabah özenle giyindim ojeme kadar sürdüm ona bu akşam farklı gözükmek istiyordum. normalde geç saatlere kadar çalışır iş çıkışı gelir alırım dedi. çıkmadan son makyajımı bile yaptım. dişlerimi falan fırçaladım
yolda gidiyoruz hiç güzel birşey söylemdi sadece sana dediğim testleri çzödünmü dedi oysa ben yüzüne bile bakmadım dedim. senin için internetten soru indirdim falan hep böyle matematik konuştu ben sürekli bilmiyorum yapmadım diye cevaplar veriyorum.
eve gittik ben hemen boynuna sarıldım bana dur aşkım dedi. çok özledim seni diye ben öptüm zorla düşünün yani. bizimki hemen ders kitabını açtı anlatıyor ama ben anlamıyorum sonra döndü sen beni niye dinlemiyorsun diye azarladı bende ona bağırdım ben senin öğrencin değilim dedi. bana evet öğrencilere ders anlatmak eminim daha kolaydır demezmi. sen bu kafayla üniversiteyi iyi bitirmişsin dedi.
ne oldu buna diye düşündüm normalde yanlız kalınca mutlaka romantik bişeyler olurdu. bugün tam tersi matematik ile kafayı bozdu. sonuçta her zaman yanlız kalamıyoruzki
ben istemiyorum çalışmayı kafam almıyor dedim.
özür dilerim aşkım ben senin iyiliğini düşünüyorum dedi.
sonra kendi geldi öptü sarıldı falan kendi kendime yapmayalım dur demiycem dedim
sonra kendi durdu ne oldu sana böyle dedi normalde istemiyorum diye itersin dedi.
bugün istiyorum dedim yüzüme boş boş baktı.
onun bu isteksiz halleri canımı sıktı ben gitmek istiyorum dedim.
hiç itiraz etmedi tamam aşkım dedi yoksa pişman olacağımız şeyler yapacağız dedi
benim suratım asıldı beni eve bırakıyor özür diliyorum dedi
bu kadar ileri gitmemeliydik dedi kendime hakim olamadım dedi
birdaha asla böyle birşey olmayacak dedi
ben sinirlendim niye pişmanlık duyuyorsun dedim biz zaten evleneceğiz dedim bazı şeyleri yaşamamız normal değilmi dedim. normalde hep sen isterdin bugün ben istedim farkeden ne dedim.
aşkım ne oldu sana böyle demezmi
bende bana taktığı yüzüğü aldım yüzüne fırlattım
sen beni sevmiyorsun sevsen pişman olmazsın dedim
eve geldim ve beni dünden beri hiç aramadı
Son düzenleme: