• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin yaptığına bakın

Off bana görücü gelse cinayet çıkar çıldırır benim sinir küpü

Ben bu erkekleri anlamıyorum ya :( 3.5 yılımı vermişim tek taşı çok görüo bana peki tek taş fiyatları pahalı mı ?

bilmiyorum canım kaç paradır ama heralde taşın büyüklüğü önemli heralde
benimki ne küçük ne büyük arada bişey
belki almak istiyordur ama pahalı olduğuiçin alamıyordur
ama kaç para acaba bende merak ettim

gitsin balığa dediğin gibi bende arkadaşlarımla gezeceğim hemde gece yarısına kadar hatta gider bir arkadaşımda kalırım

isler dahada buyur boyle yaparsan...
ikinizde burnunuzun dikine giderseniz olmazki...
bazen o alttan alicak bazen sen..

belki kendine hakim olamayacağından korkmuş olabilir canım daha önce nasılsa böyle bir şeye yeltense senin durduracağını bildiği için daha ileri gitme şansınız olmaz diye düşünüyordur ama baktı sen de isteklisin onu durduracak bir şey yok o da istememiş olabilir :77:

kapıdan girince sarıldım zorla öptüm böyle bişey olabilirmi
dur aşkım diye beni durdurdu
başta öpmeyi bile istemedi
ben neler konuşuyorum böyle
bu kafayla ben evde kalacağım bu çocuk belki de beni almayacak
onun için böyle resmi duruyor diye düşündüm

Kendine 25 milyara araba alırken pahale değil ama :D hemde peşin paraya

bana tek taşa gelince mi pahalı yok be cnm o sebepden değilde zamanı var die almıo bence ama ben istiyom

Kendine 25 milyara araba alırken pahale değil ama :D hemde peşin paraya

bana tek taşa gelince mi pahalı yok be cnm o sebepden değilde zamanı var die almıo bence ama ben istiyom

sonuçta almaya durumu var
evet istemek hakkın
3,5 sene olmuş zamanı ne zaman gelecekmiş az bir zaman değil

Bilmiorum zaten herşeyi beklemekten arada bunalıorum

Evlenmeyi bekle - sözlenmeyi bekle - Tek taş ı bekle - Okulunu bitirmesini bekle - Askere gitcek beklicemm ama ne yapiim seviyorum onu cok
:69::37::82:

aslinda sevgilin hakli.., devam etseydiniz kendine hakim olamicakti belki, seytana uyacaktiniz.., herseyin zamani ve yeri var.. herseyi zamaninda yasamak cok daha güzel inan bana..., bence kizma sasirmisdir ooda cok istiyordur ama kendine hakim olmus yinede

akşam gelcekmisin dedim
dersim var gelemem dedi zaten senin yüzünden devamsızlıktan kalacam dedi.bununda suçlusu benim
sen gel dedi
nereye dedim derse birlikte gidelim dedi
dalga mı geçiyorsun dedim

Bilmiorum zaten herşeyi beklemekten arada bunalıorum

Evlenmeyi bekle - sözlenmeyi bekle - Tek taş ı bekle - Okulunu bitirmesini bekle - Askere gitcek beklicemm ama ne yapiim seviyorum onu cok
:69::37::82:

bizim askerlik yok ama
işi var oturcağımız ev bile hazır
ne zaman evleneceğiz demekten dilimde tüy bitti

Bence kaçan kovalanır canım

eğer sen dersen daha yaşım erken evlenmeyi düşünmüyorum zaten aceleside yok evlenince bir sürü sorumluluk altına gircem

gibi laflar edersen o bence üstüne düşer

Bence kaçan kovalanır canım

eğer sen dersen daha yaşım erken evlenmeyi düşünmüyorum zaten aceleside yok evlenince bir sürü sorumluluk altına gircem

gibi laflar edersen o bence üstüne düşer

ilgilenmiyor gibi mi davranıyım
aslında kafamda planlar var hiç bugüne kadar böyle şeyler yapmadım
o gitme dediyse gitmedim izin vermediği hiçbirşeyi yapmadım
ama artık biraz asi bir kız olmak istiyorum
belki kıskanır evlenmek için acele eder
mesela cumartesi balığa gidecek ya
bende arkadaşımla çıkıp gezer dolaşırım sonra gece onda kalıyım diyorum
birde böyle deneyecem
bugüne kadar hanım hanımcık kız oldum bir işe yaramadı
birazda asi bir kız oluyum

Aynen bende sen gibiyim ne dediyse yaptım gitme dediği yere gitmedim arkadaşlarımla 40 yılda 1 görüşüyorum sayesinde ama ben ona hiç kısıtlama getirmedim kıskanmıomuş gibi davranıorum gıcık oluyor

Evlilik konusunda bende hep dile getirirdim şimdilerde hiç getirmiyorum olursa olur diyorum bu sefer o tutuştu neymiş babana söyle söz yapalım dio bende olur bi gün söylerim diyorum tek taşı alsın gelsin söliim yok öle yağma :)

Aynen bende sen gibiyim ne dediyse yaptım gitme dediği yere gitmedim arkadaşlarımla 40 yılda 1 görüşüyorum sayesinde ama ben ona hiç kısıtlama getirmedim kıskanmıomuş gibi davranıorum gıcık oluyor

Evlilik konusunda bende hep dile getirirdim şimdilerde hiç getirmiyorum olursa olur diyorum bu sefer o tutuştu neymiş babana söyle söz yapalım dio bende olur bi gün söylerim diyorum tek taşı alsın gelsin söliim yok öle yağma :)

yok ya bizimkine o numaralar tutmuyor benim onu kızdıracak şeyler yapmam lazım
dolabımda asla izin vermediği birine veririm diye ayırdığım kısa eteklerimi falan çıkarıp giymek istiyorum
gitme dediği yerlere gideceğim bakalım bunun sonucu ne olacak

Bence o yapacakların ters teper çünkü sen inat yapmış oluorsun cnm o farklı bir şey o zaman güvenini sarsabilirsin

Açıkcası ben buna cesaret edemezdim :( ama sen bilirsin bence inatla değil

Sinsice çaktırmadan bi şeyler yapmak gerek

bende su hayatta illa bir mantigimi sokacam
ben erkek olsam cidden böyle cocuk gibi davranan biriyle olmazdim:)
kusura bakma duygularimi hep kullanamiyorum ben bende bundan muzdaribim
sonra ben sahsen kendi gururuma yediremezdim yani ne bileyim istemedigini bilip yakinlasmayi,
sanirim böyle bir durumda kendimi kötü hissederdim ve daha cok calisirdim
bana aptalmisim gibi davranmasin diye(yanlis anlama burda kendi adima konusuyorum)
yani bence ilgin bile olmasa matematigie otur calis belki hosuna gidiyor onun sana anlatmasi
belkide sana anlatirken sen de cok anlamiyorsun ya egosunu
tatmin ediyordur..
ay ne kadar olumsuz yazdim farkimdayim hastaligima ver..
ama bence kendini kücük düsürecek seyler yapma örnek:istemedigi halde öpmeye calismak anladim adam istemiyor illa zorlamak filan gibi

Son düzenleme:
Adam öper/koklar beni sevmiyor , benimle oynuyor dersiniz.

Adam öpmez/koklamaz niye böyle yapiyor dersiniz...

Neyse ...

ALLAH baska dert vermesin Insallah ...

:68::68::68:

Ben ne dediyse yapmadim , hatta bu iliski yurumez seninde digerlerinden farkin yok ileri gitsin istemiyorum dedim ve 6 aydan sonra evlendim. KIZLAR bu adamlar sizi oyaliyor nedir bu boyle ya ... Yillar gecmis kimisi tek tas alamiyor digeri evlilikten konusamiyor... birakin bunlari ya evlenmek isteyen insan niyetini belli eder eger ciddiyse seviyorsa bunlarinki gittigi yere kadar gitsin vakit gecirmek sizinlede birsey yapamayacaklarini biliyorlar siz isteyince geri cekiliyorlar cunku sebep aman ustume kalirsa fln herhalde.... Zaten onlar baskasiyla yapicaginida yapiyordur ne kadar kotu Alllahim bazi arkadaslarda ayy sevgilin ne guzel seni seviyor diyerek yorum yapmislar. Bu kadar saf olmayin genellikle erkekler yillarca bir kiza hicbirsey yapmadan iliski yurutuyorlarsa ya birgun olur mu acaba diye umuyorlardir yada birinin pesinden kosmak hoslairna gidiyordur bu demek degildir ki baskalariyla biseyler yapmiyorlar.... Sahsen kimseye ciddiye gidecek bir iliski degilse 1 seneden fazla vakit harcayamam harcamadim da... Siz sonsuza kadar cikarsiniz sevgili olursunuzda genede evlenmezler bunlarin ki gonul eglendirmek

Son düzenleme:
Back
X