Sevgilimin Yaşattıklarından Sonra Yaşamam Ayıp Mı

Geçmiş konularına özellikle baktım sevgilin mi seni terketmiş sen mi diye. Çünkü cevabım ona göre olacktı ve yanılmadım yine.... Adam sizi terketti diye bir anda eleştiriyorsunuz eski ilişkinizi, dün herşeyden memnundunuz ne oldu? sizi terketmese mutlu mesut devam edecektiniz o beğenmediğinizi söylediğiniz geçmiş hayatınıza. Bugün tekrar barışalım dese ne olacak?? Acımasız mesajlara tepki göstermek yerine eleştiriye açık olup kendinizle yüzleşin . Başkalarını suçlamaktan vazgeçin. Yarın başka bir kişinin peşine takılıp yine aynı hataları yapmak istemiyorsanız şayet, önce dürüst bir şekilde yukarıda anlattığınız tüm olumsuzlukları başkasının size değil, sizin kendinize yaşattırdığınızı kabul edin.

Bir erkeğin egoları için bol pantolon, bol tişört giymeye parfüm bile sıkmamaya, giyim tarzımı değiştirirsem akrabalar ne der diye düşünmeye devam edersen daha çok ağlarsın. Daha yolun başındasın at sevgiliyi hayatından, üniversiteye gir yeniden kur seni mutsuz eden hayatını. Derdini de, devanı da kendin yazmışsın aslında, sen sadece cesaretsizsin.

26 yaşındayım üniversite sınavına hazırlanıyorum. 2 adet lisans diplomam var bu arada. Babam artık sen desteklenecek yaşı geçtin diyor. Derse desin. Sevgilim de yok. Baba evindeyim. Cheers.

Bu kafayla hayallerine ulaşamazsın. Satır aralarını okuduğum kadarıyla insanların lafını dinleyen birisisin

Yanlış yapabilir insaniz, herşey bizler için; umarım çabuk vazgeçer bu hayatı bitmiş tavırlarından... 70 yaşında olsan hiçbirşey için geç değildir.

Sen böyle diyorsan ozaman benim kendi mi şuan tövbe tövbe tahtalı köye yollamam lazım. Orta okulu bitirdikten 2.5 yıl sonra evlendim ve 18 yaşında anne oldum. Yani orta okul mezunuyum. Neden evlendin diye sorma ben zaten orda bitigim üstüme gelme neolur. Geçen sene duydum sıra arkadaşım öğretmen olmuş. Diğer arkadaşlarım şehir şehir yeni arkadaşlar ortamlar gezmeler ben ise başımı pencereden çıkaramıyorum. Gülmek yasak bakmak yasak hep aşağılanan kaynana görümce ve elti denen cahillerin atacakları yalan iftiralarla boğuşuyorum ve bununla beraber 2 çocuk ve ben. Açık öğretim liseye kayıt yaptırdım ve iki hafta sonra sınavım var. Ben ise 24 yaşındayım ben ne yapım. En azın dan 2 yaş küçük ve lise mezunusun. Şükür et her daim ve elimdeki nin en iyisi hangisiyse onu yap. Giyinme konuşun cad çok özenme bence başarabileceğine odaklan inan pişman olmazsın. Şimdilik onların dediği olsun mesleğini eline al paranı kazan. İstedikleri gibi karışmazlar çünkü isteseler de yapamazlar. Zamanı gelince ne demek istediğimi anlarsın. Üzme kendini. Ne yapan bilişim diye harekete geç. Lutfen kimse alıntılayipta özel hayatım hakkında yorum yapmasın.Kimin ne yaşadığını kimse bilemez.

Çok üzüldüm Allah yardımcınız olsun

Yanlış yapabilir insaniz, herşey bizler için; umarım çabuk vazgeçer bu hayatı bitmiş tavırlarından... 70 yaşında olsan hiçbirşey için geç değildir.
Hayatta o kadar büyük hatalar yaptım ki olmayacak kişiye 5 yılımı verdim onun için saçma bölüme gittim umarım bundan sonra toparlarım hayatımı

Çok doğru yazmışsınız ben hiç baba sevgisi görmedim ilk teklif veren öyle sarhoş oldum ki aşkından kıskançlıktan hiydirmiyor diye sevindim sevildim sandım bu ilişki evlilik ile sonuçlanan diye çabaladım. 17 yaşından öncede diğer kızlar gibi hayatım yoktu zor bir hayat yaşadım umarım bu yaşından sonra kendimi gerçekleştirebilirim

Hayır öyle değil derdim ben 5 yıl boyunca hiç istediğim gibi giyinemedim içimde kaldı hayatıma girmeden önce de öyle parlayan kızlardan jiç değildim artık bende yaşadıklarıma rağmen güçlü görünmek istiyorum babam yok başımda maddi sıkıntılar başka sorunlarımda oldu ailede kuzenler falan hep acıyarak baktı bana

Tmm hatalar yapmışsınız ama hayatınız bitmiş gibi davranıyorsunuz fazla trajedi yapıyorsunuz kendinize .daha 22 yaşındasınız gerçekten çok ama çok genç bir yaş bu bundan sonra yaşayın hayatınızı tekrar sınava girin yada isteyebileceginiz bir bölümü açıköğretim okuyun. Sürekli oturup kendinize acımak yerine adım atın en azından

Siz kendinize acimayin yeterki. Doğru hedeflerle tutunun hayata, istediğiniz herşey olur. Gördüğüm en güzel, tarz kadınlar hep 30larinda, 22 yaş ile yolun başındasiniz. Böyle karamsar olmayın. Kimsenin ne düşündüğü önemli değil ayrıca. Herkes kendi hayatına kafa yoruyor. Sandığımız gibi bizim üzerimizde durmuyorlar..

Bana donaniminiz yok diye değil de daha çok kılık kıyafet için ağlıyorsunuz gibi geldi,Allah başka dert vermesin ne diim

Piercing takıp dekolte giymek.. güzel kıyafetler giymek.. başka şehirde okumak(ne okumak istediğinden haberi yok ama başka şehir).. üzgünüm ama aklın hala beş karış havada. İnstagramı kapat, o telefonu elinden bırak bi kafanı toparla. İnternette gördüğün fotoğrafları taklit eden önü arkası belli olmayan hayal kurmak yerine mantıklı hedefler koy ve onlar için çalış. Bu hedefler mümkünse piercing ve güzel kıyafet giymenin azıcık dışına çıkabilsin

22 yaş o kadar hayatın başindasinki artık kendine yaşa

Hay ağzına sağlık.
Tek nefeste okudum.
Ben başlığı çözemedim.Sevgilimin yasattiklarindan sonra yaşamam ayıp mı ne demek ki?

Kaybettiğim yıllar için üzülüyorum

Daha 22 yaşındasın. Ben elalem ne der düşğncesini 30 yaşından sonra attım üzerimden ve o kadar rahatım ki bu yükten kurtulduğuma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…