- Konu Sahibi bahtszbedevibiri
Kadın hissettiyse vardır bir şey. Bence uzak durun. Yengesine ilgisi yoksa da çok hayran. Siz ömür boyu o kadının gölgesinde onunla kıyaslanacaksınız. Neden? Elin adamı için mi? Değer mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neden yalan söylediniz ki konuyu açmışken üstüne gitseydinizKonuştuk ve esasında böyle bir şey düşünmediğimi sinirle söylediğimi söyledim. Ama yine de bu ilgiden rahatsız olduğumu belirttim.
Evet çünkü ondan bahsederken büyük bir övgüyle bahsediyor. Ben bunu hazmedemiyorum. Ki defalarca uyardım bir şekildeKadın hissettiyse vardır bir şey. Bence uzak durun. Yengesine ilgisi yoksa da çok hayran. Siz ömür boyu o kadının gölgesinde onunla kıyaslanacaksınız. Neden? Elin adamı için mi? Değer mi?
Konuştuk ve esasında böyle bir şey düşünmediğimi sinirle söylediğimi söyledim. Ama yine de bu ilgiden rahatsız olduğumu belirttim.
Üstüne gittim zaten ama aşk iddiası utanç verici ve fazla geldi. Ama ilgi olduğunu düşünüyorum.Neden yalan söylediniz ki konuyu açmışken üstüne gitseydiniz
Bacım ruh hastası mısınMerhaba kızlar
Kafam çok karışık. Sevgilimin yengesine ilgisi olduğunu düşünüyorum. Yengesi ve kardeşi, ablası, ben ve erkek arkadaşım kayaga gittik.
Oradayken yanında kocası olmasına rağmen benim değil onun eşyalarını taşımaya yardım etti. Yolda yürürken veya sergi gezerken onun yanına gidip şakalar yaptı.
Oturup çay içiyorken onun çayı bittiğinde kendi çayını ona ikram etti benimki de bitmiş olmasına rağmen.
Onun canı sıkkın olduğunda kaçak göcek bakışlar attığını yakaladım.
En sonunda dayanamayıp kavga çıkardım sen yengenden mi hoşlanıyorsun diye sordum? Büyük kavga ettik. Kayaktan döndüğümüzde de sindiremedim ve usteledim. En son beni engelledi.
Şimdilerde konuşuyoruz ama tabii ki aramız soğuk. Oyle bir şey olmadığını düşünsem de bir kere sinirle sormuş söylemiş oldum.
Ama yine de yanında kocası varken böyle ilgi ve özen göstermesi gerekiyor muydu? Öncelikli olanın ben olmam gerekiyordu diye düşünüyorum. Kafam çok karışık lütfen bir yorum getirin?
Ee karşınızdakinden tiksinmek için ilgi yeterli değil mi :/Üstüne gittim zaten ama aşk iddiası utanç verici ve fazla geldi. Ama ilgi olduğunu düşünüyorum.
Çok yıprandım gerçekten. Ailemle de tanistirmistim ve kayaktan döndüğümde annem bendeki durgunluğu fark edip sordu. Ben de ayrılacağız sanırım dedim ve bunun üstüne ben zaten sana yakistirmamistim ve samimi gelmemisti bana dediBence ayrılın. Çünkü ne sevgiliniz davranışlarını değiştirir, ne de sizin içinizdeki bu hisler geçer. Yıprandığınızla kalırsınız.
Bilmiyorum kafam çok karışık. Arkadaşlarımla konuştuğumda da seni seviyor ve değer veriyor kızı sevmediğin için böyle düşünmüş olabilirsin dedilerBacım ruh hastası mısın
Aslında ben kayak bilmedigim için bütün gün benimle olup bana kayak öğretti. Sonraki günlerde yaşandı bunlarYengesine ilgisi yoktur saçmalama.
Ama sana da özensiz o ayrı konu.
Sevgilinin sana karşı ilgisizliğinin acısını saçma sapan düşüncelere girip elalemin kadınına iftira atma.
Saçmalamışsın .Aslında ben kayak bilmedigim için bütün gün benimle olup bana kayak öğretti. Sonraki günlerde yaşandı bunlar
Yengesine karşı nasıl böyle birşey düşünebilirsiniz? Abisinin karısı o . Yanlış düşünmüşsünüz. Çocuk ayrılsa bile hakkıdırBilmiyorum kafam çok karışık. Arkadaşlarımla konuştuğumda da seni seviyor ve değer veriyor kızı sevmediğin için böyle düşünmüş olabilirsin dediler
Zaaflar hissedilir ne yazık ki..valla her şey olabilir. İmkansız bir durum değil. Sanmıyorum ki boşuna hissetmiş olun. Evet garip hareketleri var
Bu işin sonu iyi değil. Bence ayrılın.Evet çünkü ondan bahsederken büyük bir övgüyle bahsediyor. Ben bunu hazmedemiyorum. Ki defalarca uyardım bir şekilde