Sevgilimin yengesine ilgisi var?

Siz dururken yengesini memnun etmeye çalışması çok tuhaf.

Bazıları saygıdan ve hayranlıktan böyle saçmalıyor. Yerinizde olsam bu düşüncelerden sonra o ailenin içinde olmak istemezdim. Bir de ömür boyu bu hisleriniz katlanarak artacak. Burada örnekleri çok gördük. Kadınlar hep paranoyak oldular yazık.

İlgisi olduğunu söylemek çok iğrenç ve büyük bir ithaf ama anlattıklarınız hic ama hic normal degil. Size göstereceği tüm ilgiyi başkasına vermis resmen. Bu olaylardan sonra bu iliskiden bir halt olmaz. Bosverin dünyada erkek mi yok

Kraliyet ailesine de meghan gelmeden önce, iki kardeş ve bir gelin çok güzel dostlukları vardı,güzel anlaşıyorlardı,meghan geldi kezbanlık yaptı,araları açıldı
Meghan aileyi parçaladı valla.
Koskoca kraliyet ailesi dağıldı 🤣

Kızlar genel olarak hissettiğim şu. Bu kız ilgi cekmeyi seviyor ve yaklaşık 10 yıldır arkadaş gibi birlikte takılmıslar ailecek. Ben kızın beni görmezden geldiğini ve ortaya cikmamdan ilginin bolunmesinden rahatsız olduğunu düşünüyorum. Sevgilim de onun ilgi isteğine çanak tuttuğu için rahatsızlık hissettim. Bu normal mi değip mi bunu anlamak istiyorum. Lütfen yargılamadan objektif yorumlar yapın.

Konunuzla bu yorumunuz çok Farklı şeyler yalnız.

Sevgiliniz mi ilgi duyuyor, elti adayı mı sizi yoksayıyor?

Meghan aileyi parçaladı valla.
Koskoca kraliyet ailesi dağıldı 🤣
Demek ki çok da sağlam değilmiş ilişkileri. Her insan bir ilişkinin dördüncü tekeri olmak istemeyebilir. Bunda şaşıracak ne var ki?
Bu konuda da aynı şey geçerli aslında. Çift olarak gidilmiş bir kayak tatilinde herkes kendi eşiyle ilgilenebilirdi. Ama lüzumsuz ilgi, kibarlık ve rahat ettirme çabaları ortamı mahvetmiş işte.
Yani ben olsam ben de rahatsız olurdum. Yengene mi aşıksın olayından çok, ben dururken beni görmezden gelip de ortamdaki başka bir kadının üstüne bu denli düşmesi beni rahatsız ederdi. Ve sanırım tatilden döner dönmez ayrılırdım, yüksek ihtimalle ghostlardım.

Merhaba kızlar
Kafam çok karışık. Sevgilimin yengesine ilgisi olduğunu düşünüyorum. Yengesi ve kardeşi, ablası, ben ve erkek arkadaşım kayaga gittik.
Oradayken yanında kocası olmasına rağmen benim değil onun eşyalarını taşımaya yardım etti. Yolda yürürken veya sergi gezerken onun yanına gidip şakalar yaptı.
Oturup çay içiyorken onun çayı bittiğinde kendi çayını ona ikram etti benimki de bitmiş olmasına rağmen.
Onun canı sıkkın olduğunda kaçak göcek bakışlar attığını yakaladım.
En sonunda dayanamayıp kavga çıkardım sen yengenden mi hoşlanıyorsun diye sordum? Büyük kavga ettik. Kayaktan döndüğümüzde de sindiremedim ve usteledim. En son beni engelledi.
Şimdilerde konuşuyoruz ama tabii ki aramız soğuk. Oyle bir şey olmadığını düşünsem de bir kere sinirle sormuş söylemiş oldum.
Ama yine de yanında kocası varken böyle ilgi ve özen göstermesi gerekiyor muydu? Öncelikli olanın ben olmam gerekiyordu diye düşünüyorum. Kafam çok karışık lütfen bir yorum getirin?
Hislerin dogru mudur degil midir bilemem.

Ancak icine bir kere suphe dusmusse, ve bunu dillendirdiysen, o iliskiyi nasil devam ettirebiliyorsun ki?!? Saygi siniri coktan asilmis, yakin zamanda bambaska bir konuda birbirinize girerseniz sasirma

Merhaba kızlar
Kafam çok karışık. Sevgilimin yengesine ilgisi olduğunu düşünüyorum. Yengesi ve kardeşi, ablası, ben ve erkek arkadaşım kayaga gittik.
Oradayken yanında kocası olmasına rağmen benim değil onun eşyalarını taşımaya yardım etti. Yolda yürürken veya sergi gezerken onun yanına gidip şakalar yaptı.
Oturup çay içiyorken onun çayı bittiğinde kendi çayını ona ikram etti benimki de bitmiş olmasına rağmen.
Onun canı sıkkın olduğunda kaçak göcek bakışlar attığını yakaladım.
En sonunda dayanamayıp kavga çıkardım sen yengenden mi hoşlanıyorsun diye sordum? Büyük kavga ettik. Kayaktan döndüğümüzde de sindiremedim ve usteledim. En son beni engelledi.
Şimdilerde konuşuyoruz ama tabii ki aramız soğuk. Oyle bir şey olmadığını düşünsem de bir kere sinirle sormuş söylemiş oldum.
Ama yine de yanında kocası varken böyle ilgi ve özen göstermesi gerekiyor muydu? Öncelikli olanın ben olmam gerekiyordu diye düşünüyorum. Kafam çok karışık lütfen bir yorum getirin?
Benim eşimde bekarken abisi ve yengesi ile beraber kalmislar,yeri geliyo ona yardim ediyo cunku yengem ona iyi davranmis,sizin gibi bisey asla aklima gelmez siz yanlis anlamis olmalisiniz.

Demek ki çok da sağlam değilmiş ilişkileri. Her insan bir ilişkinin dördüncü tekeri olmak istemeyebilir. Bunda şaşıracak ne var ki?
Bu konuda da aynı şey geçerli aslında. Çift olarak gidilmiş bir kayak tatilinde herkes kendi eşiyle ilgilenebilirdi. Ama lüzumsuz ilgi, kibarlık ve rahat ettirme çabaları ortamı mahvetmiş işte.
Yani ben olsam ben de rahatsız olurdum. Yengene mi aşıksın olayından çok, ben dururken beni görmezden gelip de ortamdaki başka bir kadının üstüne bu denli düşmesi beni rahatsız ederdi. Ve sanırım tatilden döner dönmez ayrılırdım, yüksek ihtimalle ghostlardım.
Mesela ordan dönerken bir şeyler almak istedi kız ama çok ağır gerek yok dedi sonra kocası dururken benim sevgilim sen akmak istediğin şeyi al taşımayı dert etme dedi.

Ablası çok sıcak ve samimi ve ısrarla sen de gel çok keyifli olur dedi.
Ablası mı davet etti ısrarla? Sevgiliniz ne kadar istekliydi eşlik etmenize? Bir durum ahlaka aykırı diye gerçek olamaz, diyemeyiz. Hissettiğiniz şeyler her ikisi için de doğru olabilir. Bence özür falan dileyip geri adım atmayın. Bırakın olduğu gibi kalsın aile ilişkileri. Elti yarışı çok çirkindir zaten de o yarış kardeşlerden biri için olursa rezil bir hal alır.

Ablası mı davet etti ısrarla? Sevgiliniz ne kadar istekliydi eşlik etmenize? Bir durum ahlaka aykırı diye gerçek olamaz, diyemeyiz. Hissettiğiniz şeyler her ikisi için de doğru olabilir. Bence özür falan dileyip geri adım atmayın. Bırakın olduğu gibi kalsın aile ilişkileri. Elti yarışı çok çirkindir zaten de o yarış kardeşlerden biri için olursa rezil bir hal alır.
O da gelmemi istiyordu ama ben bilmediğim için keyif alamayacagimi düşündüğümden istemedim o da ben gitmediğim için gitmiyordu ablası ikna etti

Kızlar genel olarak hissettiğim şu. Bu kız ilgi cekmeyi seviyor ve yaklaşık 10 yıldır arkadaş gibi birlikte takılmıslar ailecek. Ben kızın beni görmezden geldiğini ve ortaya cikmamdan ilginin bolunmesinden rahatsız olduğunu düşünüyorum. Sevgilim de onun ilgi isteğine çanak tuttuğu için rahatsızlık hissettim. Bu normal mi değip mi bunu anlamak istiyorum. Lütfen yargılamadan objektif yorumlar yapın.
Bakın kocanız değil bi şey değil. Gerçekten yengesine eğilimli olduğunu düşündüğünüz biri ile görüşmeyin. Altı üstü g.tü b.klu sevgili. Neden sündürüp duruyorsunuz , neyi vazgeçilmez? Salın gitsin yengesine iç çeke çeke yaşasın.

O da gelmemi istiyordu ama ben bilmediğim için keyif alamayacagimi düşündüğümden istemedim o da ben gitmediğim için gitmiyordu ablası ikna etti
Normal davranmadıkları kesin. Siz kendinizi ikna etmekle uğraşmayın bence. Zaten ok yaydan çıkmış. Bu şüpheyi yutup devam etseniz bile tamamen yanlış anlamış olsanız da bu kavga size hatırlatılacak. Bir arada olduğunuzda zihninizde dönecek, sizin de sevgilinizin de.

Eski flörtümün teyzesine olan düsüncelerini gördügümde her seyi bekliyorum artık. Kamera kayıtlarını yakalamıstım öyle haberim olmustu. Diyorum ya beklerim. Zaten ben ne teyzesini görmüstüm nede yanyana gelmistik. Yine de bunlardan bir seyler cıkarmak yetersiz.
Ne vardı kamera kayıtların da?Merak ettim.Özel değilse söyler misiniz?

Back
X