- 14 Mayıs 2022
- 778
- 849
- 33
- Konu Sahibi bahtszbedevibiri
Oğlum o senin yengen, yengen 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eski flörtümün teyzesine olan düsüncelerini gördügümde her seyi bekliyorum artık. Kamera kayıtlarını yakalamıstım öyle haberim olmustu. Diyorum ya beklerim. Zaten ben ne teyzesini görmüstüm nede yanyana gelmistik. Yine de bunlardan bir seyler cıkarmak yetersiz.
Belki kadının kocası öküzdür, olabilir. Her eşya taşıyan hoşlanmış olmaz ki,daha somut şeyler lazım bana göre.Bu normal, bizde de vardır bu durum ama konudan ben bu tür bir saygı izlenimi almadım. Kocam yanımda eli kolu boş giderken neden kardeşi taşısın ki benim eşyamıHele de yanında sevgilisi varsa ona hizmet etsin çok nazikse.
noldu ki
İc camasırlı fotoğrafları. Ama bunlar kameradan alınıp kaydedilmis. Tanısmıstık ama yanyana degil kamerada yüzü gözükmüyordu fiziginden anlamıstım teyzesi oldugunu güzeldi fizigi.
Yazlıkları vardı oraya gitmisler banyoya yerlestirmis.
Tamam da yine söylüyorum, sağlam değilmiş. Anneleri ölmüş, tutunmuşlar vs. ama demek ki bir çatlak varmış arada ki biri sızabilmiş. Sonradan gelen bir kadın bir anda her şeyi mahvedebiliyorsa, faturayı biraz da kendine kesmeli. Ya bir de kraliyet ailesi hakkında bilgiye sahip değilim. Bu kadar bilgisi olanlara da ayrı şaşırıyorum. Sizin Meghan denen kadına öfke duymanıza falan şaşırarak bakıyorum.Sağlam değilmiş dediğiniz ilişki şuydu.
İki küçük çocuk annelerini kaybetmiş birbirine tutunmuştu.
Aralarını bozdu.
Aileyi dağıttı.
Çok güzel bir şey yaptı gerçekten.
Ben böyle bir şeye sebep olsam asla kendimi affetmezdim.
Konuya gelirsek konu sahibi abartıyor belli.
Aralarında soğukluk var belli adam çok da istekli değil yada aşırı kıskançıkları bunaltmış.
Soğumuş bunun yengeyle ilgisi yok.
Konu sahibi acısını yengeden çıkarıyor.
Madem böyle bir adam ayrıca görüşmesin ne hala peşinde çocuğun
Aslında sizi rahatsız eden bence tam olarak size değer vermediğini görmüş olmanız.İlgisi var mı yok mu onu bilemem ama size ilgisi olmadığı kesin..
Neden kendinize değer verilmediğini hissettiğiniz bir ilişkiyi devam ettirmeye çalışıyorsunuz?
Belki kadının kocası öküzdür, olabilir. Her eşya taşıyan hoşlanmış olmaz ki,daha somut şeyler lazım bana göre.
Bir de madem öyle düşünüyor,hala adamla ne işi var,ne saçma. Adam yengesinden hoşlanan bir ırz düşmanıysa bırakır gidersin.
Ya onu geçtim, bu kızı sen ailenin içine sokmuşsun, kız yabancı herkese, sen ilgilenmezsen kazık gibi kalacak ortada, sıkılacak, onu oraya sen getirdin ya sen, sen ilgileneceksin. Başka kardeş de yok ki o gitsin ilgilensin. Adam yengesine eğilimli değilse bile öküzün el iyisinin ailecinin önde gideni olabilir. Bunlar birer işarettir. Görürsen ve deşersen eline daha fazlası geçer.Bu normal, bizde de vardır bu durum ama konudan ben bu tür bir saygı izlenimi almadım. Kocam yanımda eli kolu boş giderken neden kardeşi taşısın ki benim eşyamıHele de yanında sevgilisi varsa ona hizmet etsin çok nazikse.
Zaman benim haklılığımı göstericek .Tamam da yine söylüyorum, sağlam değilmiş. Anneleri ölmüş, tutunmuşlar vs. ama demek ki bir çatlak varmış arada ki biri sızabilmiş. Sonradan gelen bir kadın bir anda her şeyi mahvedebiliyorsa, faturayı biraz da kendine kesmeli. Ya bir de kraliyet ailesi hakkında bilgiye sahip değilim. Bu kadar bilgisi olanlara da ayrı şaşırıyorum. Sizin Meghan denen kadına öfke duymanıza falan şaşırarak bakıyorum.
Görüşmemesi gerektiğinde hemfikiriz. Adamın yengesine ilgisi yoksa bile konu sahibine de ilgisi yok zaten. Tüm tatil boyunca ilgilenmemiş, daha ne yapması gerekiyor hoşlanmadığını belli etmesi için?
Ay sizene ? Gayet doğal bişeySevgililerinizin aileleriyle beraber tatile gitmeyi neden tercih ediyorsunuz ?
Kıza kayak öğretmiş hemşirem.Ya onu geçtim, bu kızı sen ailenin içine sokmuşsun, kız yabancı herkese, sen ilgilenmezsen kazık gibi kalacak ortada, sıkılacak, onu oraya sen getirdin ya sen, sen ilgileneceksin. Başka kardeş de yok ki o gitsin ilgilensin. Adam yengesine eğilimli değilse bile öküzün el iyisinin ailecinin önde gideni olabilir. Bunlar birer işarettir. Görürsen ve deşersen eline daha fazlası geçer.
Evet fevri davranmaktan kastım buydu. Sinirle kendimi doğru ifade edemedim. Konu çok sapti. Esasında olan bana ilgi göstermemesi imiş. Ve bunun da kimseyle ilgisi yok. Doğrudan bana ilgisi yokmuş. Bunu anladım düşününce ve buradaki yorumlar neticesindeKafamı toparlayıp düşündüm. Kadın 10 yıldır ailede diyorsunuz. Sevgiliniz kaç yaşında? Büyük ihtimalle ilk gençliğinden beri birlikte zaman geçirmişler. Belki artık abla kardeş gibi olmuşlardır. Birbirlerinin sohbetinden-eşliğinden de keyif alıyorlardır. Yengeyle ilgilenmesi sorun değil. Yengeyle ilgilenirken sizi ihmal etmesi sorun.
Sizin hatanız şu. Meseleyi doğrudan "senin yengene duyguların var" şeklinde ortaya koymuşsunuz. Aslında bunun bu forumdaki karşılığı "namusuma söz etti"...İlla erkekler kadınların namusuna söz edecek diye bir şey yok. Siz de sevgilinizin namusuna söz etmişsiniz. Bu ancak yüzde yüz emin olduktan sonra söylenecek bir şey. Ve bunu söyledikten sonra oturup konuşma olmaz. Sen yoluna ben yoluma olur.
Ay sizene ? Gayet doğal bişey
Bak bu adam bunu ailede görmüş belli ki, abisinin karısı ile ilgisi yok, Allah bilir kafa nerde, bu iki çocuğu büyüten bi ana baba, rol model olacak kök aileler falan bunlara iyi bakın. Siz bu aileye gireceksiniz. Adam şimdiden kola şişesine yapıştırılmış promosyon bardak konumuna sokmuş sizi. O tatilde işiniz neydi eğer sizinle ilgili olmayacaksa?Evet fevri davranmaktan kastım buydu. Sinirle kendimi doğru ifade edemedim. Konu çok sapti. Esasında olan bana ilgi göstermemesi imiş. Ve bunun da kimseyle ilgisi yok. Doğrudan bana ilgisi yokmuş. Bunu anladım düşününce ve buradaki yorumlar neticesinde
Böyle konuşacağını sakin bir şekilde benle ilgilenmedim kendimi kötü hissettim deseydin.Evet fevri davranmaktan kastım buydu. Sinirle kendimi doğru ifade edemedim. Konu çok sapti. Esasında olan bana ilgi göstermemesi imiş. Ve bunun da kimseyle ilgisi yok. Doğrudan bana ilgisi yokmuş. Bunu anladım düşününce ve buradaki yorumlar neticesinde
Evet fevri davranmaktan kastım buydu. Sinirle kendimi doğru ifade edemedim. Konu çok sapti. Esasında olan bana ilgi göstermemesi imiş. Ve bunun da kimseyle ilgisi yok. Doğrudan bana ilgisi yokmuş. Bunu anladım düşününce ve buradaki yorumlar neticesinde