Sevgilimin yengesine ilgisi var?

Kızlar genel olarak hissettiğim şu. Bu kız ilgi cekmeyi seviyor ve yaklaşık 10 yıldır arkadaş gibi birlikte takılmıslar ailecek. Ben kızın beni görmezden geldiğini ve ortaya cikmamdan ilginin bolunmesinden rahatsız olduğunu düşünüyorum. Sevgilim de onun ilgi isteğine çanak tuttuğu için rahatsızlık hissettim. Bu normal mi değip mi bunu anlamak istiyorum. Lütfen yargılamadan objektif yorumlar yapın.
Şu hareketlerden ilgisi var demek fazla iddialı olur ama rahatsız edici olduğu kesin. Kocası varken eşyalarını taşımak,çay koymak falan ona mı kalmış ya? Hadi o an herkesin çayını koyarsın eyvallah derim anlarım ama sadece yengesinin çayını koyması falan garip. Madem bu kadar rahatsız oluyorsun. Dışlandığını düşünüyosun neden ayrılmıyorsun?

Oluyor böyle şeyler
Adamın zihniyetini bilemeyiz de
Bu şüphe üstüne bir de sizi engellemiş
Niye hala arıyorsunuz ?
Engellemesinin sebebi benim devamlı konuyu usteleyip suçlayıcı mesajlar atmamdi. Bana biraz kendine zaman ver biraz sağlıklı düşünmeye basla oyle olmadığını anlayacaksın demişti ve ben ustelyince gerçekten kalbini kırmak istemiyorum diyerek engelledi.
Yazdıklarınızdan anladığım yenge ye sizden daha fazla ilgi gösterdiği için öfkelenmiş ve bu ilgiyi başka yöne çekmişsiniz. Emin değilim diyorsunuz çünkü. Ben de ilgi isterim yanlış mı düşünüyorum diyorsunuz . Bu laflar kıskançlıkla yanlış düşündüğünüzü gösterdi bana.
Kaldı ki ben böyle iğrenç bir konuda şüphe bile duysam hemen ayrılırım o kişiden. Siz nasıl devam edebiliyorsunuz?

Fazla samimiyetten maraz doğmuş; yetmemiş konu "acaba sevgilim yengesinden mi hoşlanıyor"a dönmüş. Konu sahibinin nedenlerini merak ettiğim için de, kendisine sordum.
Aile ile tatile gitmek gayet doğal.
Tatilde değilse evlendikten sonra takardı kafayı yengeye.

Merhaba kızlar
Kafam çok karışık. Sevgilimin yengesine ilgisi olduğunu düşünüyorum. Yengesi ve kardeşi, ablası, ben ve erkek arkadaşım kayaga gittik.
Oradayken yanında kocası olmasına rağmen benim değil onun eşyalarını taşımaya yardım etti. Yolda yürürken veya sergi gezerken onun yanına gidip şakalar yaptı.
Oturup çay içiyorken onun çayı bittiğinde kendi çayını ona ikram etti benimki de bitmiş olmasına rağmen.
Onun canı sıkkın olduğunda kaçak göcek bakışlar attığını yakaladım.
En sonunda dayanamayıp kavga çıkardım sen yengenden mi hoşlanıyorsun diye sordum? Büyük kavga ettik. Kayaktan döndüğümüzde de sindiremedim ve usteledim. En son beni engelledi.
Şimdilerde konuşuyoruz ama tabii ki aramız soğuk. Oyle bir şey olmadığını düşünsem de bir kere sinirle sormuş söylemiş oldum.
Ama yine de yanında kocası varken böyle ilgi ve özen göstermesi gerekiyor muydu? Öncelikli olanın ben olmam gerekiyordu diye düşünüyorum. Kafam çok karışık lütfen bir yorum getirin?
Bana hislerinizde haklısınız gibi geldi. Sizi sevse sizinle ilgilenirdi zaten gozü sizde olurdu. Bu duruman rahatsiz oldugunuzu bile farketmemiş

Bence önsezilerinizden eminsiniz ama sevgilinizle ayrılmaya hazır hissetmediğinizi sandığınız için “öyle olmadığını biliyorum” diyerek durumdan kaçmaya çalışıyorsunuz. İlerleyen zamanda ilişkiniz ciddileşir ise bu duruma asla tahammül edemezsiniz. Ben sizin önsezilerinizin boşuna olduğunu düşünmüyorum. Dolayısıyla evlenip acı çekeceğinize şimdi çekin ve ayrılın diye düşünüyorum.

Kızlar genel olarak hissettiğim şu. Bu kız ilgi cekmeyi seviyor ve yaklaşık 10 yıldır arkadaş gibi birlikte takılmıslar ailecek. Ben kızın beni görmezden geldiğini ve ortaya cikmamdan ilginin bolunmesinden rahatsız olduğunu düşünüyorum. Sevgilim de onun ilgi isteğine çanak tuttuğu için rahatsızlık hissettim. Bu normal mi değip mi bunu anlamak istiyorum. Lütfen yargılamadan objektif yorumlar yapın.
Sevgiliniz sizin yerinize onjnla ilgilenmis normal degil. Hoslantı imrenme ne derseniz adına var. Sizi onjnla kiyasliyordur mubakkak zaten. Hic normal degil yengesinin üzerinde gözü cayi bitmis farketmis falan. Garip cidden

Engellemesinin sebebi benim devamlı konuyu usteleyip suçlayıcı mesajlar atmamdi. Bana biraz kendine zaman ver biraz sağlıklı düşünmeye basla oyle olmadığını anlayacaksın demişti ve ben ustelyince gerçekten kalbini kırmak istemiyorum diyerek engelledi.
Meselâ ablası da sizinle ya onunlada aynı ilgilendi mi çayına eşyasını taşımasına felan banada normal gelmedi eşim dururken niye kaynımla şakalaşıp eşyamı taşıtayım

Ablasının ya da benim çantamı taşımaya da yardım etti. Ama onun kocası sadece onunla ilgileniyor.
Açıkçası ben kaynımla aynı evde yaşadım 16 sene geçen sene evlendi düğününü de biz yaptık nasılsın yenge dışında muhabbet etmiyoruz herşeyin bir sınırı olmalı hislerinizde haklı oldugunuzu düşünüyorum

Eski flörtümün teyzesine olan düsüncelerini gördügümde her seyi bekliyorum artık. Kamera kayıtlarını yakalamıstım öyle haberim olmustu. Diyorum ya beklerim. Zaten ben ne teyzesini görmüstüm nede yanyana gelmistik. Yine de bunlardan bir seyler cıkarmak yetersiz.
Ay anlatsana kız gözlerim yuvalarından fırladı

Evet fevri davranmaktan kastım buydu. Sinirle kendimi doğru ifade edemedim. Konu çok sapti. Esasında olan bana ilgi göstermemesi imiş. Ve bunun da kimseyle ilgisi yok. Doğrudan bana ilgisi yokmuş. Bunu anladım düşününce ve buradaki yorumlar neticesinde
Ben yine de düşündüğün şey çok anlamsız olsa seni engelledikten sonra sana döner miydi, sapkın bulduğu bu görüşünü hazmedip seninle konuşmaya devam eder miydi emin değilim.

Çorbaya dusen sinek misali bu konu da oyle olmus mide bulandırıyor, ileride pisman olmamak icin bitirmeniz en iyisi olacaktır.

ay salak ne yapacak acaba yengesinin peşinde koşup? sevgilisinden de oldu işte. hayatta önceliklerini belirleyemeyen, sizi merkeze koymayan, değersiz hissettiren adamla beraber olmak anlamsız. inceldiği yerden kopsun.
Aynen bir ömür kardeşi ve eşinin peşinde ezik gibi dolaşsın böyle adamlar her şeyi hak eder
Ayrıl konu sahibi

Back
X