Sevgilimin yengesiyle ilk tanışma rezilliğim...

Yenge çirkin görse ne olacak görmese ne olacak. Anlamadım . Platoniginiz falan olsa anlarım da , hadi görümce olsa belki biraz ama yenge, kan bağı bile yok, dış kapının mandali yani. Takmayın o kadar.Herkes evde 3 aşağı 5 yukarı aynı durumda oluyor.

k
kendi adıma hiç takılmam öyle şeylere görse o şekilde ne olacakki zaten.sonuçta evden çıkıyorsunuz o anda makyaj yapıp şık olsaydınız daha komik olurdu bence.

Sorunun cevabı nickinde saklı. Bu kadar evhamlı olmana gerek yok 2 dk lık ayaküstü görüşme için evden süslenip püslenip çıksan daha çok garip kaçardı emin ol.

çok haklısın bende seninle aynı tepkiyi verirdim ama çok üstünde durma ev hali ve habersiz gelisen bir durum program yaptığınızda o günü konusur güler geçersiniz sevgiler

haklısın soylemesı gerekırdı
bende kımse benı pıjamayla aglak surat gorsun ıstemem
yengemle gelıyorum bunu yazmak bukadar zormuymus

o sevgılınız pıjamaylada gorur zaten tanıyor onemlı degıl ama ne munasebet yenge pıjamayla gorsun nıye bunu bılsın.ben olsam bende kızardım

Öyle size kulp bulacak biri olsa sevgiliniz getirmez sevgiliniz öyle görünüyor sa herkes görsün ben doğalım ve bir gün nişanlıyız eşimle kv aradı ablan bekliyor diye eşim gitmedi şimdi anlıyorum herşeye kulp bulan güzellik takıntılı manyağın teki böylesi birşey hissetse getirmezdi Relax ol...

Aa bak buna sevindim.Kadincagiza önyargili yorumlar yaptik iyi niyetliymis ne güzel :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…