- Konu Sahibi nedesembilemedimsimdi
-
Bence insanın doğal hali en güzelidir boya ve cila ile herkes güzelleşir kendine güven çok önemli boşuna kızma sevgiline ayrıca aşağı in iki dk sarılayım sözü çok hoşuma gitti çok güzel bişey inşallah hep böyle mutlu olursunuz hiç kızma keyfine bak .Arkadaşlar merhaba.
Bu akşam sevgilim, abisi ve abisinin eşiyle birlikte dışarı çıktı.
Benim de önemli bir sınavım var evde ona çalışıyorum. Çalışmaya mola verdiğimde şöyle bi sosyal medyaya bakayım dedim ve geçen hafta düşen jetteki pilotlardan birinin cesedinin hala bulunamadığını öğrendim. O kadar üzüldüm ki. Eşi, çocuğu, ailesi kimbilir ne durumdadır diye resmen gözlerimden yaşlar aktı istemsiz...Zaten duygusal bir insanım ölüm haberlerine her zaman ağlarım...
Tam o sırada sevgilim aradı. Açtım gayet normal konuştum ama sesimden anladı moralimin bozuk olduğunu. Noldu dedi, söyledim ben de. "Ben sana kıyamam canımıniçi, biz de eve dönüyorduk 2dk aşağı in sarılayım olmaz mı" dedi. Hafifte alkollü böyle aşka gelmiş belli. Ayrıca zaten sık sık yaptığı bi şey bu. Evimiz çok yakın olduğu için, Bi yerden dönerken in aşağı 2 dk göreyim der. Hatta ben çok seviyorum diye tulumba tatlısı, sarma, dürüm vs bi şey getirir bana sarılır öper gider evine.
Yine öyle olcak sandım tamam dedim. 10dk sonra geldim aşkım yazmış. Ben de pijamayla, terlikle, tepeden ev topuzu saçımla, ağlamaktan kırmızı gözlerimle birlikte asansörle aşağı indim.. bir baktım sevgilim ve yengesi.... daha önce hic görüşmedik bu arada, kadınla birbirimizi ilk görüşümüz..... çok şaşırdım ve sinir oldum. İlk izlenim çok önemli ve kadın beni ev halimle hatta bildiğin ağlak surat ifademle gördü. Burnumu falan çekiyordum aradaBozuntuya vermemeye çalıştım biraz konuştuk gittiler.
Sevgilim sonra hemen mesaj attı, çok kızdın mı gelicem dedi bi şey diyemedim yazmış. Ufak çocuk değilsin koskoca adamsın keşke ilk görüşmenin böyle uygun olmayacağını söyleyebilseydin ya da keşke bana yengenle geleceğini haber verseydin yazdım. "Sen sakinleşince ara şu an sağlıklı konuşmuyosun" yazmış.
Sizce kızmakta haksız mıyım ya? Abisi kendisinden çok küçük biriyle evli yani yengesi benden sadece 3 yaş büyük. Beni normal halimle görmesini isterdim açıkçası. O süslü püslü full makyaj, ben paspal... çok üzüldüm.
DÜZENLEME!!: Bir arkadaşın "kıskandın mı?" yorumundan sebep, bir şey belirtmek istiyorum. İlk izlenime çok önem verdiğim ve aramızdaki zıtlığı belirtmek adına yengenin makyajlı ve şık, benim ise ağlamaklı ve pijamalı olduğumu söyledim. Yaşı belirtmemin sebebi ise; kendisi benim teyzem vs. yaşında değil, akranım sayılır. (24-27 yaşlarımız) Ve gençler arasında dış görünüş ne yazık ki önemseniyor ve yorumlanıyor. Yoksa Allahıma çok şükür sevgilimin abisinin eşini kıskanacak kadar delirmedim :) sevgilim yengesinden yaşça büyük olmasına rağmen saygısından dolayı yenge diyor. Eğer nasip olursa ve evlenirsek tabi ki ben de kendisini ablam yerine koyacağım saygı sevgi anlamında. Umarım konu netleşmiştir... yorumlayanlara teşekkür ederim.
Arkadaşlar merhaba.
Bu akşam sevgilim, abisi ve abisinin eşiyle birlikte dışarı çıktı.
Benim de önemli bir sınavım var evde ona çalışıyorum. Çalışmaya mola verdiğimde şöyle bi sosyal medyaya bakayım dedim ve geçen hafta düşen jetteki pilotlardan birinin cesedinin hala bulunamadığını öğrendim. O kadar üzüldüm ki. Eşi, çocuğu, ailesi kimbilir ne durumdadır diye resmen gözlerimden yaşlar aktı istemsiz...Zaten duygusal bir insanım ölüm haberlerine her zaman ağlarım...
Tam o sırada sevgilim aradı. Açtım gayet normal konuştum ama sesimden anladı moralimin bozuk olduğunu. Noldu dedi, söyledim ben de. "Ben sana kıyamam canımıniçi, biz de eve dönüyorduk 2dk aşağı in sarılayım olmaz mı" dedi. Hafifte alkollü böyle aşka gelmiş belli. Ayrıca zaten sık sık yaptığı bi şey bu. Evimiz çok yakın olduğu için, Bi yerden dönerken in aşağı 2 dk göreyim der. Hatta ben çok seviyorum diye tulumba tatlısı, sarma, dürüm vs bi şey getirir bana sarılır öper gider evine.
Yine öyle olcak sandım tamam dedim. 10dk sonra geldim aşkım yazmış. Ben de pijamayla, terlikle, tepeden ev topuzu saçımla, ağlamaktan kırmızı gözlerimle birlikte asansörle aşağı indim.. bir baktım sevgilim ve yengesi.... daha önce hic görüşmedik bu arada, kadınla birbirimizi ilk görüşümüz..... çok şaşırdım ve sinir oldum. İlk izlenim çok önemli ve kadın beni ev halimle hatta bildiğin ağlak surat ifademle gördü. Burnumu falan çekiyordum aradaBozuntuya vermemeye çalıştım biraz konuştuk gittiler.
Sevgilim sonra hemen mesaj attı, çok kızdın mı gelicem dedi bi şey diyemedim yazmış. Ufak çocuk değilsin koskoca adamsın keşke ilk görüşmenin böyle uygun olmayacağını söyleyebilseydin ya da keşke bana yengenle geleceğini haber verseydin yazdım. "Sen sakinleşince ara şu an sağlıklı konuşmuyosun" yazmış.
Sizce kızmakta haksız mıyım ya? Abisi kendisinden çok küçük biriyle evli yani yengesi benden sadece 3 yaş büyük. Beni normal halimle görmesini isterdim açıkçası. O süslü püslü full makyaj, ben paspal... çok üzüldüm.
DÜZENLEME!!: Bir arkadaşın "kıskandın mı?" yorumundan sebep, bir şey belirtmek istiyorum. İlk izlenime çok önem verdiğim ve aramızdaki zıtlığı belirtmek adına yengenin makyajlı ve şık, benim ise ağlamaklı ve pijamalı olduğumu söyledim. Yaşı belirtmemin sebebi ise; kendisi benim teyzem vs. yaşında değil, akranım sayılır. (24-27 yaşlarımız) Ve gençler arasında dış görünüş ne yazık ki önemseniyor ve yorumlanıyor. Yoksa Allahıma çok şükür sevgilimin abisinin eşini kıskanacak kadar delirmedim :) sevgilim yengesinden yaşça büyük olmasına rağmen saygısından dolayı yenge diyor. Eğer nasip olursa ve evlenirsek tabi ki ben de kendisini ablam yerine koyacağım saygı sevgi anlamında. Umarım konu netleşmiştir... yorumlayanlara teşekkür ederim.
Ben kendimi hayatta yenilmiş biri olarak görmüyorum ama size bunu kanıtlamakla uğraşacak da değilim. İlk 15 saniye deyip duruyorsunuz ( sanırım üniversitede gittiğiniz tek seminer bu olmuş) sevgilinizin yengesinin bilinçaltında size dair nasıl bir karar vereceği neden bu kadar önemli ben anlayamıyorum. Ya da boşverin; ayyy o halinizi düşündük çok tatlış demediğim için kötü kalbimle susayım benSizin gibi okuduğu paragrafı kendi kafasına göre yorumlayan ve sırf eleştirmek için eleştiren insanlar hayata 1-0 geri başlıyorken, varsın ben de sizin tabirinizle ilk raundda yenilmiş olayım (!)
İnsanlar kişiler hakkında karar verirken bilinçaltı onları gördükleri ilk 15saniyeye göre hareket edermiş. Bunu ilk üniversite yıllarında bi seminerde dinlemiştim. O yüzden de ilk izlenime çok önem veririm ben. Onun bana ilk izlenimi süslü (özenli ve hoş anlamında) iken; benim onda ilk izlenimim pijamalı ve ağlak suratlı oldu. Üzüldüğüm nokta bu oldu. Çünkü birbirimizi ilk görüşümüzdü bu.
Çok açık anlattım aslında ama.. Nedensssee siz hemen yarış ve kıskaçlığa yormuşsunuz olayı :)
Yaşı belirtmemin nedeni de hani yenge dedim ya, genelde yenge deyince benim aklıma 45-50yaş geliyor. Benim yengelerim o yaşlarda çünkü. Öyle sanıp da "Koca kadın bakmamıştır senin üstüne başına" demesinler diye sadece 3 yaş var, yaşıtız anlamında söyledim. Yaşınız gençse ne demek istediğimi anlarsınız. Dış görünüş direkt yorumlanıyor.
Son olarak da; 6 sayfa yorumda böyle kötü kalpli cevap veren TEK kişi sizsiniz. Yanlış algılamış olmanıza veriyorum. Umarım bu sefer anlatabilmişimdir size!
Ben kendimi hayatta yenilmiş biri olarak görmüyorum ama size bunu kanıtlamakla uğraşacak da değilim. İlk 15 saniye deyip duruyorsunuz ( sanırım üniversitede gittiğiniz tek seminer bu olmuş) sevgilinizin yengesinin bilinçaltında size dair nasıl bir karar vereceği neden bu kadar önemli ben anlayamıyorum. Ya da boşverin; ayyy o halinizi düşündük çok tatlış demediğim için kötü kalbimle susayım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?