Sevgilimin yengesiyle ilk tanışma rezilliğim...

Bence insanın doğal hali en güzelidir boya ve cila ile herkes güzelleşir kendine güven çok önemli boşuna kızma sevgiline ayrıca aşağı in iki dk sarılayım sözü çok hoşuma gitti çok güzel bişey inşallah hep böyle mutlu olursunuz hiç kızma keyfine bak .
 
Yengesiyle geleceğini haber verse iyi olurdu fakat bunun için bir kavga etmeyin bence sadece ciddi ve sert bir biçimde uyarın derim .çünkü bugün böyle yapan yarın evlenince ev uygun olmadiginda. abimi çağırdım nolcak abim yabancı mi ?der ama ortalık uygun olmayabilir.her erkek başlarda böyle düşüncesiz davranabilir
 
Ben olsam bende sorun ederim, en önemsiz kişinin bile beni o halde görmesini istemezdim. Sevgiliniz düşüncesizlik etmiş ama daha fazla büyütüp kavga çıkarma sebebi de değil bu, uyarınızı yapın daha da da fazla büyütmeyin ki öyle de yapmışsınızdır diye umuyorum.
 
Haber verse iyi olurdu evet ama iş işten geçmiş, büyütüp birbirinizi kırmanın anlamı yok. Kadın da sonuçta biliyor beş dakikalığına sevgilinizi görmek için aşağı indiğinizi, ay o be giyinmiş öyle diyecek bir pozisyonda değil yani.
 
Benim eşim de biz sevgiliyken hadi gel aşağıdayım der arardı, ama ben hiç pijamayla indiğimi hatırlamıyorum.Bu duruma bu kadar üzüldüysen yengeden ziyade sevgiline bakımlı görünmen daha iyi. Yenge ile yaşlarınız yakınmış belli ki o da sizi merak etmiş, gelivermiş, takmayın kafanızı. Sizi özleyip sarılmak isteyen sevgilinizi de bunun için üzmeyin.
 

yorumları okuyamadım
eğer yenge ben olsaydım, seni ev halinle görmek hoşuma giderdi
hatta pilotlardan biri için ağlaman daha çok hoşuma giderdi
doğal olan güzeldir, değerini bilene
 
Bence bana daha samimi gelirdi yenge olsaydim. Ne tatlı kız derdim valla.hic sevmiyorum süsü püsü ondandir belki ama o da zaten farkındadir bi anda olan bisey icin"aaa ne paspal" diye düşünmez.mantıklı bi insansa evde full makyaj durmadigini,abiye giymedigini biliyordur zaten. Bence daha iyi olmuş. Doğallık en sevdiğim
 
Bence sıkıntı yapılacak bi durum yok. Sonuçta Evde full makyaj oturmuyoruz hiç birimiz. Bi daha ki sefere senin istediğin gibi olur. Sevgilin hayır diyemediği için, sende tepki verirsin diye gizlemiş. Seni de seviyor belli üZmeyin birbirinizi.
 
Bence siz haklısınız bir mesaj atabilirdi yengem de geliyor diye. Yenge niye gelmiş zaten hiç anlamadım, bari o deseymis ben geliyorum ama kız rahatsız olur mu acaba bir mesaj atsak falan diye.
 
Yengem de geliyor diye bi mesaj atabilirdi diyenler, erkekler bu kadar ince düşünmüyor ki. Sevgilin seni o halinle de görmüş, onun için bi sorun yok, yengesi görünce bi şey değişeceğini düşünmemiştir, kaldı ki aklına bile gelmemiştir. Biz kadınlar gibi düşünmüyor erkekler, takılmayın bu kadar :)
 
Ben kendimi hayatta yenilmiş biri olarak görmüyorum ama size bunu kanıtlamakla uğraşacak da değilim. İlk 15 saniye deyip duruyorsunuz ( sanırım üniversitede gittiğiniz tek seminer bu olmuş) sevgilinizin yengesinin bilinçaltında size dair nasıl bir karar vereceği neden bu kadar önemli ben anlayamıyorum. Ya da boşverin; ayyy o halinizi düşündük çok tatlış demediğim için kötü kalbimle susayım ben
 
Yorum yapan herkesten Allah razı olsun. Olayı büyütmedim sadece ilk izlenimden dolayı garip hissettiğimi bir daha yapmamasını söyledim. Olay tatlıya bağlandı. Zaten yenge hanım da "içime sokasım geldi çok içten bi kız" demiş benim için sağolsun. :)
 

Üniversite hayatım bitmedi, yüksek lisans ile devam etmekte. Nasip olursa bu sene sonu doktoraya başlamayı istiyorum. Akademik kariyer yapacağım çünkü. Gittiğim seminerleri sıralamaya kalksam siz okumayı bitirene kadar akşam olur :) Ancak bu konu ile ilgili gittiğim tek seniner "izlenim" olduğu için tabi ki ondan örnek vereceğim. Burada yapay zeka ile ilgili vs seminerden örnek verecek halim yok ya... :)

Ayrıca herkes ayyy çok tatlısın dememiş. Diyenler var Allah razı olsun ama beni övmeyip sadece eleştiren başka kişiler de olmuş. Sizden tek farkı onlar kötü kalpli ve gereksiz eleştiri yapmamışlar bana. Belli bi mantık çercevesinde "bence abartmışsin bunda bi şey yok" demişler. O yüzden onlara yorum için teşekkür ettim, size etmedim :) hoşçakalınnnn...
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…