Sevgilimin yengesiyle ilk tanışma rezilliğim...

nedesembilemedimsimdi

Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2018
536
848
23
Bu akşam sevgilim, abisi ve abisinin eşiyle birlikte dışarı çıktı. Dönüşte beni 5dk görmek için "aşağı in sarılayım öyle gideyim" dedi. Ben de sadece sevgilim gelcek diye ev haliyle indim ama yengesi de yanındaydı. Hic haberim yoktu ve ilk görüşmemizdi. İlk izlenime çok önem veririm. Sevgilime haber vermediği için çok sinir oldum.

Düzenleme: olay tatlıya bağlandı bidaha yapmıcakmış, yengesi de benim için çok doğal kızdı falan demiş sağolsun.

Son düzenleme:
Valla çok haklısın büyük kavga sebebi.
İki kelime mesaj atmalıydı yengem de var.
Bitti. Ne düşüncesizlik ama..

Vallahi ya. Resmen düşüncesizlik. Bir de hakaret de etmedim çocuk degilsin söyleyebilirdin yengene ya da bana dedim. Bu lafım çok agırmış sağlıklı konuşamıyormuşum.. bir de ben haksız çıktım şimdi hemen üste çıktı

Kadınlar böyle şeyleri önemser.
Bunu hesap etmeliydi.
Yine de büyütme ama bundan sonrası için dikkatli ol bari diye uyar.

Ev haliyle görecek tabi ki. Evden çıkmadınız mi zaten :) Kasmayın kendinizi bu kadar. Kimse sizi beğenmek zorunda değil.

nolmuş ev haliyle gördüyse..

Çok önceden girdiğim bir seminerde aslında insanlar hakkında karar vermemiz onlarla iletişime geçtiğimiz ilk 15sn gerçekleşiyormuş. Bilicaltımız onu baz alıyormuş çoğu zaman. Kadın beni terlikle, pijamayla (öyle cici bi pijama değil gayett sıradan) ve ağladığım için kırmızı göz, sümüklüburunla gördü ilk görmesi olmasa belki böyle sinir olmazdım ama ilkk

Haber vermesi gerekti ama sizde abartmışsınız biraz. Sanki hüngür şakır burnunuz mu akıyodu? Boşverin gitsin. Bidahaki sefere hazırlıklı olursunuz sizde..

O zaman bu şekilde söyle sevgiline, ilk tanışmada bu şekilde mi tanısınlar istiyorsun, bir haber verebilirdin falan fıstık.
Sonra da uzatma boşver, beğenmezse beğenmesin yenge hanım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…