sevgiliminden soğumam normal mi?

Hiçbir önemi yok daha önce okumadığım bir yazar hatta sadece kitap eski bir basım özel bir şey değil ama bulunabilir bir şey.
Göndermedi bu ilk
hediyenin büyüğü küçüğü olmaz da, kargoyu sana ödetmesi çok itici gerçekten.
mektup gönderse daha anlamlı olurdu bu durumda.
ya da ne bileyim hediyenin paketinde vs bir şirinlik bir güzellik olabilirdi.

beni eski günlere götürdün :)
öğrenciyken erkek arkadaşım bana şal göndermişti.
yanında sevimli notlar basit ama uzun süre beğenerek kullandığım nazar boncuklu deri bir bileklik de vardı.

Belki düşünememiştir ya bilemedim. Normalde parayı esirgeyen biri mi? Boşluğuna denk gelmiştir hediye gönderme hevesiyle unutmuştur kargo parasını..

Bana orada çıktı verdiler onun bilgilerini orada kargo alıcı ödemeli yazıyor o yüzden benden aldılar parayı çünkü gönderirken soruyorlar siz mi ödeyeceksiniz alıcı mı diye gönderdiğim için biliyorum
Bilmiyorum ya benım aklıma sankı bır alışveriş sitesınden aldıda gönderdi gibi geldi . Öyle olunca bazen kargonun kimin ödenceğini seçemiyoruz. Bazen gönderen firme karşılıyor bazen alıcıdan istiyor .
10 tl nın peşine düşceğini sanmam ya .
İçinde kitap haricinde not falan varmıydı . Elle yazılmış

Netten sipariş verdiyse kargo ücreti için başka seçeneği olmamış olabilir.

Bilmiyorum ya benım aklıma sankı bır alışveriş sitesınden aldıda gönderdi gibi geldi . Öyle olunca bazen kargonun kimin ödenceğini seçemiyoruz. Bazen gönderen firme karşılıyor bazen alıcıdan istiyor .
10 tl nın peşine düşceğini sanmam ya .
İçinde kitap haricinde not falan varmıydı . Elle yazılmış
Hayır ama kendi göndermiş çünkü kutu almış belli ki kutu farklı bir kutuydu. Onun içinde geldi kendi yollamış

Belki düşünememiştir ya bilemedim. Normalde parayı esirgeyen biri mi? Boşluğuna denk gelmiştir hediye gönderme hevesiyle unutmuştur kargo parasını..
Daha yeniyiz çok bir şeyini görmedim ama hep onu alırım bunu alırım sana diyordu. Unutulacak bir şey mi bu bilemedim soruyorlar orada ödemeyi siz mi yapıyorsunuz karşı taraf mı diye

Bende ona şaşırdım zaten. Kendimi kötü hissettim ama aslında hediyesiyle kendimi iyi hissetmem gerekirdi doğum günümde. Bu sıktı canımı biraz galiba
Sadece kitap mı göndermiş içine not falan yazıp bir şey yapmış mi? Tek kitapsa fazla özensiz geldi bir de.

Bana kargoyla hediye yollayıp kargo ücretini bana ödetmesi normal mi bilemedim. Ödemeyecek durumda değilim Allah’a şükür ama biraz garip geldi bana durum
Yargısız infaz yapıyor olabilirsin sormayı dene ondan sonra dürüstçe soğuduğunu belirt kaçmak neyi çözerki sevmiyorsun belliki ama dürüst ol

hediyenin büyüğü küçüğü olmaz da, kargoyu sana ödetmesi çok itici gerçekten.
mektup gönderse daha anlamlı olurdu bu durumda.
ya da ne bileyim hediyenin paketinde vs bir şirinlik bir güzellik olabilirdi.

beni eski günlere götürdün :)
öğrenciyken erkek arkadaşım bana şal göndermişti.
yanında sevimli notlar basit ama uzun süre beğenerek kullandığım nazar boncuklu deri bir bileklik de vardı.

Bende hediyeye çok takılmadım zaten ama düşüncesiz davranışı beni biraz üzdü

Hayır ama kendi göndermiş çünkü kutu almış belli ki kutu farklı bir kutuydu. Onun içinde geldi kendi yollamış
Bence bunu net bir şekilde öğren . Gerekirse sor neden utanıyorsun kı ?

Bende kargo ücreti istedi de belkide dediğimiz gibi . İnternetten sipariş verirken extra güzel kutuda seçebiliyorsun.

Yargısız infaz yapıyor olabilirsin sormayı dene ondan sonra dürüstçe soğuduğunu belirt kaçmak neyi çözerki sevmiyorsun belliki ama dürüst ol
Şimdiye kadar bir sıkıntı yoktu aslında kendimden de ilk kez bu kadar emindim ama bu kargoyu bana ödetme olayı biraz canımı sıktı doğrusu. Sormayı düşündüm ama parasal bir mevzuyu sormak konuşmak çok benlik değil rahatsız hissediyorum böyle şeylerde kendimi

Bence bunu net bir şekilde öğren . Gerekirse sor neden utanıyorsun kı ?

Bende kargo ücreti istedi de belkide dediğimiz gibi . İnternetten sipariş verirken extra güzel kutuda seçebiliyorsun.
Öyle mi dersiniz
Şu an aramız bozuk zaten ilk konuşmamızda soracağım o zaman

Soğumanıza bişey diyemiycem ama hiç normal bi davranış değil kargo ücretini size ödetmesi. Parası yoksa hiç gndermeyip güzel bir mesajla kutlayabilirdi sadece. Buna anlayış gösterebilirdim ama karşı ödemeli hediye göndermesi düşüncesizlik ve görgüsüzlük bence.

yani şurada ne var bunda diyenlere çok şaşırdım kendi başınıza gelse şoka uğrarsınız. insan birine hediye alıp kargo parasını ona ödetirmi. Yapmayın Allah aşkına tabikide çok enteresan bir durum. Kesinlikle açık açık sormalısın baska çaren yok çünkü eğer bir yanlışlık olmussa en azından için rahatlar olmamışsada bunun ne kadar garip bişey olduğunu anlamış olur ki bu durum bile saçma sen bu yaşa gelip bunu nasıl öğrenemedin derler adama. Kesinlikle konuş gercekten annenin dediği gibi cimri ise cimrilik çok kötü bir huy.

Back
X