- Konu Sahibi AdrianaLimaa
-
Ben biliyorumda bunu anlatmak minnaksultana düşer :)) benim ne haddime şimdi:)))
sormaa tatlııımm romantızm fışkırtıyorum
utandım kız deme öleealtında mum var kuzum kare seklınde kenarlarından yakıyosun atesın etkısıyle şişiyo balon hooop havalanıyoo ınternetten sipariş ettim ben canım. yıldonumunde eve gıttıgımızdede evde balonlar doluydu oda bana süpriz hazırlamıştı aklıma geldıkce ve ben ona suprızler yaptıkca yazarım. minikte olsa sureklı suprızler yapılmalı bence mesela harfli makarnalar alıp tabagın kenarına guzel seylerde yazabılırsın
dur dur var resmi bilgisayarımda yükleyeyim hemen
Bekliyoruz :)))
Kız Adriana ordasın de miii:13:
tahmin ettigimden daha bile guzel olmus caniim cok guzel
OOoooooOOOooo resim gelmişte ben geç kalmışım kız ne hızlısın maşşaAllah
Valla ellerine sağlık belli baya emek verilmiş :)))
çok güzel olmuş canım tarifini de paylaşır mısın bizle :)
güzeldi evet, esra hanımın sitesinde sergileniyor şimdi cookiestoree, kendisinin daha zibilyon tane muhteşem şeyi var, onun dışında o kadar sürpriz yaptık ama askerliğin ikinci gününde bi telefon ettiremedik ona yanıyorum elime yapışık geziyorum telefonla..
Allah kavustursuuuun canıııımmmmmm , ellerine saglık bu aradaa cok guzel gorunuyolarrr bjkli olmama raaamen yiyebilirim yaniii zevkleebende bu yıldonumumuzde pasta yapmayı dusunuyorum ınsallah becerebılırım
bu arada ciddi anlamda delirmek üzereyim, telefon beklemek ne kadar kötü şey ya..
ben de bjklıyım yaparken koymadı değil :) heauhe
askerde yakın yere dusmusse eger bol bol çarşılarda suprızlersin sevgiliciiniibende asker yolu bekledım 15 ay, çarşılarında şoka soktum hep bide günlük yaptım maille hergünümü yazdım ona bjkli benımkide krampon seklınde kutuda futbol topu seklınde bussuru çikölatalar püskevitler almıştım
maaalesef :/ şu anda izmirde acemilikte yeni gitti daha 2. günü, ustalığı da urfada, tek başıma urfaya gidersem de herhalde keser beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?