Sevgilimize esimize yaptigımiz surprizler :)

Oyy canım benim düşünmen yeter:13:

yapabilirim böyle birşey ama gece biraz daha düşünmeliyim askerde ya belki daha farklı birşey bulurum, bulursam burdada paylaşcm bakayım fikirlerinize danışayım:13::13: Gece uzun düşüneceğimmm:18:

tamam seker kolay gelsiin gece uzun olacaga benziyor:52::52:

asker ıcın arkadasımın sevgılısıne yapmıstık bıraz para harcadık ama değdi çocuk cok mutlu olmuştu.. sevgılısı askerde olan kımdı...?

bak sımdı dogumgununde 10 tane arkadasına sevgılının numarasını ver..ve hepsıne bırer kagıda sevgılıne guze cumleler yazdır. hepsıne mesela ornek verıyorum saat 10 da atın mesaj olarak de.. o anda senın yanındayken telefonuna 10 tane mesaj gelsın şaşırcak bunlar kımden geldı dıye.. bı sure ızle onu.. ve atla boynuna hepsı benden gelıyor askım sneı cok sevıyorum de ve öpp bence cok guzel bı suprız

Çok saçma canım :1:

kizlar bunu kk da okumustum ben yapicam saniriim anlatiyorum hemen

renkli kartonlar aliyoruz kalp seklinde kesiyoruz a dan z ye her kartona alfabetik sirayla ona taktiginiz lakaplari yaziyosunuz

sonra delikli zimbayla iki delik aciyoruz kartonlarin hepsine ayni yerinden ve hepsinin icinden kurdela gecirip on kisminda bir guzel dugum atiyoruz kitap seklini aliyor :)

acayip sevimli degil mi icine anilar da yazilabilir tabi ki :)

Bende bunun biraz değişiğini yapmıştım canım. kırmızı kartondan bi sürü kalp kesip küçük bi kavanozun içine koymuştum. bi kısmının üzerine onla ilgili düşündüğüm güzel şeyleri yazmıştım.

Bi kısmına da değişik değişik sürprizler yazmıştım. üniversite de hep birlikte olduğumuz için arada bir ben yanındayken içinden bir tane çekmesini istiyordum.

Şu an tam olarak hatırlamıyorum ama genel anlamda Sürprizlerde şöyleydi;
- eweet bugün şanslı günün dile benden ne dilersen ?
- hadi kalk sinemaya gidelim.
- bugün senin için hangi yemeği yapmamı istersin?
- nescafelerimizi yudumlayıp film izleyelim mi ne dersin?
-Tebrikler 100 000 öpücük kazandınız. taksit taksit mi yoksa peşin mi istersiniz :9:
.... bu şekilde hem onu hemde beni mutlu edicek şeylerdi. tabi o zaman yazarken daha süslü püslü yazmıştım :52:

Ben onun için ne kadar cok sürpriz yapmayı istesemde aylar öncesinden planlasamda genelde onun gibi yapamıyorum yüzüme gözüme bulaştırıyorum :14:
O yüzden onun yaptıklarının yanında benimkiler çok sönük kalıyor
o bi gün önceden planlasa bile herşeyi öyle güzel rayına oturtuyo ki şaşıyorum. :16:

Çok saçma canım :1:

:20::20::20:
Daha iyi bir fikrin var sanırım, senden alalım o zaman canım ?

tatlislar ben begendim cunku o benim mesajlarimi saklardii ilk ciktigimiz zamanlar cok romantik yaziyodum galibaa :9: bu mesajlarda cok hosuna gidicektir onlari da saklar gibime geliyo hem ayni anda gelen mesajlardan noldugunu sasirip kafasini kaldirdiginda da dilek fenerlerini gorsun diyorum ben diger arkadaslarla iyi bi organize olmak sart birde 10 kisi ugrasir mi bilmiyorum genelde aksam saatlerinde hepsi sarhos oluyor:52::52::52: kendilerini yakarlar mazallahh :52::52:

belki 5 kisiyle de yapabilirim cok samimi oldugum bakalim o 5 kiside kumsalin farkli yerlerinden deniz kiyisinda dilek fenerini saliverirler gokyuzunde suzuuluuuuurrr:23: bana cok romantik geldii buuu :)

mesaj yerine yuzune bende soyleyebilirimdim ama unutulur gider canim hatira kalir hem o gunden bence hos bi fikir :16:

kizlar ben bide bunu gicik ediceem beni aldatiyomusuun benden ayrildiginda mi 5 6 tane kiz goturduuun ne kadar safim bende sana inandiim diyee gicik edicem hihihi cok komik olur noldunu sasirir :D biz oyle tartisirken tatli tatlii dilek fenerlerriii noluo burda der kalir hihihihii :D

Son düzenleme:
bende eşim için güzel süprizler bulabilirim umuduyla okumaya başladım konunuzu ama 5.sayfaya kadar dayanabildim, içim şişti çünkü.

süprizlerden çok sohbet muhabbet topiği olmuş çünkü, kimse sizin sohbetlerinizi okumak zorunda değil bence, ya başlığı değiştirinyada başka bi konu açıp ordan sohbet edn bence. gerisinide okumayı düşünmüyorum, zaman kaybı :36::36:

bende eşim için güzel süprizler bulabilirim umuduyla okumaya başladım konunuzu ama 5.sayfaya kadar dayanabildim, içim şişti çünkü.

süprizlerden çok sohbet muhabbet topiği olmuş çünkü, kimse sizin sohbetlerinizi okumak zorunda değil bence, ya başlığı değiştirinyada başka bi konu açıp ordan sohbet edn bence. gerisinide okumayı düşünmüyorum, zaman kaybı :36::36:

bu tarz cıkıslara bı turlu anlam veremıyorum ama nedense kk'nın her topiğinde biri cıkıp bole bı cıkıs yapıyor, keske daha tatlı bı dılle uyarsanız burda iç şişirecek kadar boş muhabbet yaptıgımızı düşünmüyorum genel sohbetlerde gene suprız uzerıne oldu farklı konu oldugundada hepımız gereklı ozeni gosterıp konu dagılmasın dıyerek kapattık konuyu..

Kızlar bütün yorumları okudum çok güzel fikirler var bende sevgilime bişeyler yapmak istiyorum böyle şeylerde biraz beceriksizimdir fikir üretemem sizden yardım almak istedim :)
Doğum günü 6 ağustosta yıldönümümüzde ekimde ondan öncede özel bi gün yok ama ben onu şaşırtmak istiyorum sizce ne yapabilirim :)

kızar cok güzel seyler yazmıssınız hepsini okumaya vakit bulamadım ama en kısa zamanda okuycam, burda cok sıcak dostluklar kurulmus.. güzel sohbetler etmissiniz kimseye aldırıs etmeyin ;) 23 haziranda yıldönümümüz warr 2 ay kaldı burdan fikir alıcam artıkk :) ben anlamıyorum bu süpriz islerinden elime yüzüme bulastırmasam cok güzel olucakda ah... :)

Kızlar bütün yorumları okudum çok güzel fikirler var bende sevgilime bişeyler yapmak istiyorum böyle şeylerde biraz beceriksizimdir fikir üretemem sizden yardım almak istedim :)
Doğum günü 6 ağustosta yıldönümümüzde ekimde ondan öncede özel bi gün yok ama ben onu şaşırtmak istiyorum sizce ne yapabilirim :)
cnm bende aynı dertten muzdaripiö. benimkide mayıs sonu ve hala bişey bulamadım. birbirimize o kadar çok süprizler yaptıkki, süpriz kalmadı gibime geliyo. :S öyle bişey bulmak gerekir ki , marjinal olsun .:1:

cnm bende aynı dertten muzdaripiö. benimkide mayıs sonu ve hala bişey bulamadım. birbirimize o kadar çok süprizler yaptıkki, süpriz kalmadı gibime geliyo. :S öyle bişey bulmak gerekir ki , marjinal olsun .:1:

evet tatlım yaa yapacak süprizde bulamıyo insan bide bnm gibi sıfır romantik olunca dahada zor oluyo isler süprizimide elime yüzüme bulastrıyorum :)
1 ay kalmıs sizin yıldönümünüze simdiden Allah sana kolaylık versin cnm:)

Son düzenleme:

Aynen çok değişik bişey olmalı aslında romantik biriyimdirde böyle fikir bulamıyorum maalesef birbirimize yardımcı olalım az kalmış sizinde :)

belki yazacaklarımla size normal bir günde bile süpriz yapma fırsatı yaratırım. hani bildiğimiz süpriz yumurta var ya o yumurtanın içine güzel bir söz yazıp koyup tekrar kapatıp eline verebilirsiniz cebine koyabilirsiniz ya da özel gün olmasa da ona mesaj atıp tarihte bugün sana aşık olduğum gün gibi ya da doğum günlerinde onun için slayt gösterisi hazırlayabilirsiniz araya yazılarak yazarak güzel bir fon müziği eşliğinde ya da sizin şarkınız çalarak ya da ona çeşit çeşit çikolata dolu bir kutu hazırlatığ hepsinden ısırın ve üzerine güzel bir not yazın hepsinin tadına baktım ama senin gibi tatlı olanını görmedim gibi. ya da sevdiğiniz şarkılardan oluşan bir cd hazırlayıp en başında da kendi konuşmanızı onu neden bu kadar sevdiğinizi anlatan bir konuşma yapıp kaydedebilirsiniz ve bunu gizlice arabası varsa oraya yerleştirmelisiniz o müziği açtığında çok sevinecektir ya da eşinizin cüzdanına notlar yazıp koyabilirsiniz bir yere onsuz kalmaya gittiğinizde yastığının altına güzel bir not yazabilirsiniz kalpli kağıtlara ya da ne bileyim işe giderken cebine şeker çikolata gibi şeyler koyabilirsiniz işten geldiğinde ellerini yıkamaya gittiğinde ayna da rujla seni seviyorum yazan bir not da güzel olur ben bunların hepsini yapıyorum ama kocam bıktı artık:1:sık sık yapmayın:1:sizlerde deneyin isterseniz:1:

Son düzenleme:
aslnda bnm yaptıklarım onunkiler yaında sönük kalır ama paylaşayım bende.:40:
ona bi defter yazdım içine herşeyi yazdım. gün geldi sadece tek kelime yazıp günü kapattım. aramızdaki diyaloglar , şiirler vs.. sonra sayfalara boşluklar bıraktm. ben ona doğum gününde vermiştim. boşluklarıda sen doldur ve yıldönümde sen verirsin dedim. defter çok özel olmalı ama kızlar. ben bu eski şeyler sata dükkana gttim .ordan aldm. bide arasına gttğimz sinema tiyatro konser otobüs bileti vs.. herşeyide yapıştrdm
diğeride , yine bi özel günde, o evde yokken (öğrenci evinde kalıyor) anahtarı aldım. odasının tamamını tavanlar dahil resmlerimzle süsledim. çekindiğimiz sevimli fotolar. araya kalpli notlar düştüm. en güzel resmimizi çerçevelettim ve duvarına astm. çok duygulanmıştı :). şimdilik aklıma gelen bunlar. aslnda daha neler yokki :)

belki yazacaklarımla size normal bir günde bile süpriz yapma fırsatı yaratırım. hani bildiğimiz süpriz yumurta var ya o yumurtanın içine güzel bir söz yazıp koyup tekrar kapatıp eline verebilirsiniz cebine koyabilirsiniz ya da özel gün olmasa da ona mesaj atıp tarihte bugün sana aşık olduğum gün gibi ya da doğum günlerinde onun için slayt gösterisi hazırlayabilirsiniz araya yazılarak yazarak güzel bir fon müziği eşliğinde ya da sizin şarkınız çalarak ya da ona çeşit çeşit çikolata dolu bir kutu hazırlatığ hepsinden ısırın ve üzerine güzel bir not yazın hepsinin tadına baktım ama senin gibi tatlı olanını görmedim gibi. ya da sevdiğiniz şarkılardan oluşan bir cd hazırlayıp en başında da kendi konuşmanızı onu neden bu kadar sevdiğinizi anlatan bir konuşma yapıp kaydedebilirsiniz ve bunu gizlice arabası varsa oraya yerleştirmelisiniz o müziği açtığında çok sevinecektir ya da eşinizin cüzdanına notlar yazıp koyabilirsiniz bir yere onsuz kalmaya gittiğinizde yastığının altına güzel bir not yazabilirsiniz kalpli kağıtlara ya da ne bileyim işe giderken cebine şeker çikolata gibi şeyler koyabilirsiniz işten geldiğinde ellerini yıkamaya gittiğinde ayna da rujla seni seviyorum yazan bir not da güzel olur ben bunların hepsini yapıyorum ama kocam bıktı artık:1:sık sık yapmayın:1:sizlerde deneyin isterseniz:1:

Çikolata dolu bir kutuyu ve rujla aynaya yazma fikrini çok sevdim ben çok güzel :)

aslnda bnm yaptıklarım onunkiler yaında sönük kalır ama paylaşayım bende.:40:
ona bi defter yazdım içine herşeyi yazdım. gün geldi sadece tek kelime yazıp günü kapattım. aramızdaki diyaloglar , şiirler vs.. sonra sayfalara boşluklar bıraktm. ben ona doğum gününde vermiştim. boşluklarıda sen doldur ve yıldönümde sen verirsin dedim. defter çok özel olmalı ama kızlar. ben bu eski şeyler sata dükkana gttim .ordan aldm. bide arasına gttğimz sinema tiyatro konser otobüs bileti vs.. herşeyide yapıştrdm
diğeride , yine bi özel günde, o evde yokken (öğrenci evinde kalıyor) anahtarı aldım. odasının tamamını tavanlar dahil resmlerimzle süsledim. çekindiğimiz sevimli fotolar. araya kalpli notlar düştüm. en güzel resmimizi çerçevelettim ve duvarına astm. çok duygulanmıştı :). şimdilik aklıma gelen bunlar. aslnda daha neler yokki :)

Çok güzel fikirler geliyor özelliklede evde yaptıklarınız çok hoşuma gitti bende denemek istiyorum :)

Back
X