• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimize esimize yaptigımiz surprizler :)

unutmamış da artık yarın da aramayı unutursa izmire gidip nizamiyede bizzat basıcam tokadı suratına.

unutmamistir canim unutur mu aramaya vakti olmuyor nerde askerlik yapiyor canim seninki? lojmanlarda fln mi? 8 yil izmirde kalmistik biz babam asker de ondan merak ettim lojmanda fln mi diye :26:

evet tatlım erkeklerı boyle seyler cekıyor. cok romantızme gelemıyorlar.. ve bence birşey olacaksa mutlu bır an olacaksa ortada ıkı tarafta cabalamalı. siz siz olun bırsey yapacagınızda onu düşündürün hep... bak bırtane daha anlatayım. gittim kırtasıyeden sındırella cocuk masal kıtabı aldım ınce. yazıların yanında hep resımler vardır. prensin kafasına nısanlımın fotograflarından kestım yapıstırdım. prensesede fotograflardan kendı kafamı kesıp yapıştırdım :D nişanlım cok eglenmıstı kıtabı okurken :D hemde cok duygulanmıstı sımdı acıp acıp okuyor o kıtabı arada :D:D

Ayy sizin ilişki ne hareketliymiş yaa:46:
Çok hoşuma gitti bunu bende yapabilir miyim:28:

tabıkı yapabılırsın tatlım daha burda 2 3 tane paylaştım ekle beni arkadas olarak özel mesaj at ben sana süpriz söyleyeyeim daha bizde neler var :D

tatliim peki sence ben ne yapmaliyim yazlik yer 1 ay yanimda olecek ins dogum gunumde temmuzun 13 o zaman kesin yanimda olcak zaten ben ilk sayfadaki dilek feneirni dusunuyorum ama baska seylerde yaparim 11 ay sadece o 1 ayi dusunecek bombardimana tutiyim diyorum:52:

tatliim peki sence ben ne yapmaliyim yazlik yer 1 ay yanimda olecek ins dogum gunumde temmuzun 13 o zaman kesin yanimda olcak zaten ben ilk sayfadaki dilek feneirni dusunuyorum ama baska seylerde yaparim 11 ay sadece o 1 ayi dusunecek bombardimana tutiyim diyorum:52:

tatlım sana 1 tane ama cok etkılı bırsey bulmamaız lazım dusunelım beraber hergunde suprız yaparsan cıvıgı cıkar

dogru soyluyosuun yahuu benim senden ogreneceek cok seyim var galibaa sanirim bu konuda herkesin var tecrube konusuyor resmen:52:

arkadas olarak ekle sen benı aklına takıldıkca bırsey sor..:D bu arada aklıma cok guzel bır süpriz geldi.. simdi 13 temmuz senın dogumgunun degılmı?

arkadaşlar bütün yorumları okudum maşallahınız var bizde bu ayın 30unda 3.yılımızın bitişini kutluycaz benimde romantik bir şey bulmam lazım banada yardım edin :1:,ayrıca bende 3 yıl boyunca kendi yaptıklarımı anlatabilirim sizlere:34:

bak sımdı tatlım 13 temmuz senın dogumgunun o sana sımdı suprız planlıyordur kafasında ama sen onu dumur edıceksın suprızınle :D

canim benimki biraz oduun :52: ama yapar heralde biseyler bide ben nazar boncugu istedim ondan o bana takmisti kiz bebeklerine takilandan bide bana sarki yazmis onu soylemisti cok aglamistim acayip bi anisi var kaybedince cok uzuldum bu yaz getir tamam mi dedim tamam dedi:31:

Back
X