arkadaşlar sevgilimle aram bozuk...ne yapsam düzeltemiyorum.arıyorum her gün artık zar zor konuşuyor benimle..son günlerde de konuşmuyor.büyük bir problemde yok ortada.artık sıradanlaştığımızı düşünüyor.onu çok seviyorum ve kaybetmek istemiyorum nasıl davranmalıyım?neler yapmalıyım?konuşmayı denedim ama aynı devam ediyor sorun .( uzun süredir birlikteyiz...
Cevap yazılmamış... Okuyup geçenlerin yarıdan fazlasının aynı sorunu yaşadığından eminim, diğer yarısı da bu durumu yaşamış ardından terk edilmişlerdir herhalde...
Ortada bir sorun olmadığı halde sizinle zorladığınızda konuşan, sıradanlaştığınızı düşünen adamlar ilişkiyi kafalarında bitirmiş oluyorlar hatta çoğu yeni bir aday belirlemiş olduklarından bu tepkisizliği ayrılık talebi sizden gelsin diye uyguluyorlar...
Onu çok seviyorsunuz ve onu kaybetmekten korkuyorsunuz ama onda böyle bir korku ya da duygu yok bu nedenle sizin hisleriniz, arama, görüşme talebiniz onun için bir şey ifade etmiyor... Sonuç olarak yapılacak bir şey yok ama yapılmaması gereken bariz, zaten sizinle konuşmaya gönüllü olmayan birini arayıp sorarak, ona fazla ilgi göstererek onu daha da uzaklaştırırsınız kendini tümden bulunmaz hint kumaşu sanır... Yanlış anlamayın, "kaçan kovalanır" taktiğini uygulayıp sizi merak etmesini sağlayın demiyorum, bu forumda bu tip durumlarda hep böyle yapılması tavsiye edilir oysa bunu uygularsanız bir müddet daha ilgili olur siz de yok yere umutlanırsınız... Bir an önce onsuzluğa hazırlayın kendinizi, o uzun süredir bunu kabullenmenizi bekliyor...
Uzun süreli bir beraberlikte, sıradanlaştığınızı söyleyen ve sizinle konuşmak dahi istemeyen biri sizden vazgeçmiştir... Kendinizden pay biçin, siz onu seviyorsunuz ve onun umursamazlığına rağmen onunla görüşmek için kendinizi paralıyorsunuz, o ne yapıyor, "sıradanlaştık" diyor... Seven insan sizi gibi iletişim kurmak için fırsat yaratır sevmeyen, vazgeçen de bu fırsatları geçiştirmenin yolunu arar... Bu ihtimalin onu çok sevdiğiniz için sizin nezdinizde dayanılmaz olduğunu biliyorum ama çok sevmek sevilmeye, sevginizi devam ettirmeye yetmiyor ne yazık ki...
yardım edin nolur diye açtığınız konuya da yazmıştım gerçekten ilgisiz sessiz kalmak inanılmaz işe yarıyor..tecrübe ile sabit hemde yakın zamanda..lütfen içinizi rahat tutup arayıp sormayı bırakın onsuz yapabileceğinizi hissettirin..bekleyin bakalım ne olacak sakın ilgi üstüne ilgi yapıp da kendini bi halt zannetmesini sağlamayın unutmayın değerli olan sizsiniz..hayırlısı olsun hakkınızda..
Öylece durup beklemek benim için imkansız..
Madem bu fikirdesiniz, anlattıklarınıza bakılırsa ne yazık ki terkedileceksiniz. Buradaki arkadaşlar size mantıkları ile değil yaşadıklarından çıkardıkları sonuçlarla olabilecekler hakkında cevap vermiş ama siz imkansızdan bahsediyorsunuz.
Ya terkedildikten sonra. Asıl o zaman elinizde hiç bir arguman kalmayacak. Geçmiş ola..
Elbette size yardımcı olmaya çalışıyor herkes ama kulak arkası ediyorsunuz uyarıları.Eğer o kişinin size ilgisi, sevgisi ve saygısı bittiyse ne yazık ki bir daha eski tadı yakalayamıyorsunuz. Herşey bir anda değişiyor, kişiler (özellikle erkek tarafı başka kadınlara aklı kaymaya başlıyor) bu çok zor ama süreç hep böyle işliyor ne yazık ki.yardımcı olmak yerine moral bozucu yorumları olanlar kendine saklasın lütfen...zaten hassas bir dönemden geçiyorum anlayış lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?