biz kadınlar çok gururluyuzdur, geri dönmeyiz ama hayatımıza öyle biri girer kii ne gururumuzu ne de mantığımızı düzgün kullanamayabilir ve aslında bu ben değilim! ben bunu yapmam! ben bu kadar aramamalı! ben bu kadar üstüne düşüp şımartmamalı! ben bu kadar peşinden koşmamalıyım! deriz
Bu herkese yaptığımız bir davranış değil...Anladığım şu; cevapsız kalan sorularının cevabını sevgilinden alamıyorsun..ilişkin uzun sürmüş ve sıradanlaştığınızı söylemiş ise sevgilin heyecan duymuyordur...onu heyecanlandıran şey;elde etme arzusuydu..onu kaybetmiş anlamına geliyor, onu tekrar heyecanlandıralım o zaman:
üstüne gitmemen, aramamam, neden aramıyorsun diye sorular sormaman onu rahat bırakman gerekiyor bu onu rahat bırakman değil aslında, ondan uzaklaşmış gibi davranman ve kendini merak ettirmen anlamına geliyor canım...uzaklaş ve kendinden haberdar etme erkeklerin doğasında kadının peşinden koşmak vardır.Cebindeki kadın ceptedir...her zaman dışardakiler daha caziptir..istediğin kadar güzel çekici bir bayan ol farketmez...
arama sorma ne hali varsa görsün.. demek sıradanlaşmış öyle mi ilişki çok da umurumda de (ne kadar aşık olsanda sık tut kendini) o aradığında ilk başlarda hemen açasın gelsede açma o teliii o merak edecek unutma ki uzun süren ilişkilerin ardından uzaklaşan erkek heyecan arar kadın erkeğin peşine aşık olduğu için düşmüş görünsede aslında, ona harcadığın yııllarının, yaptığın fedakarlıkların onun tarafından kısıtlanmış hayatının hesabını almak için koşar ...amaaa kadın kendini geri çektiği annn erkek yeniden koşmaya başlar... süründür derimmm düşür peşine sen arayarak düşüremezsin peşine nasıl olsa senin için o arar diye düşünüyor aramadığını görünce bir gün iki gün üçüncü gün o zaman bak bakalım ne oluyor..korkma aramayacağından kesin arar , ama diyelim aramadı en azından asilliğini korumuş olacaksın