sevgilimle aram bozuk :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

lilakalem

Guru
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2012
543
203
303
Diğer
arkadaşlar sevgilimle aram bozuk...ne yapsam düzeltemiyorum.arıyorum her gün artık zar zor konuşuyor benimle..son günlerde de konuşmuyor.büyük bir problemde yok ortada.artık sıradanlaştığımızı düşünüyor.onu çok seviyorum ve kaybetmek istemiyorum nasıl davranmalıyım?neler yapmalıyım?konuşmayı denedim ama aynı devam ediyor sorun .(

fikirlerinize ihtiyacım var :( aynı yada benzer durumu yaşamış olanlar veya bu konuda fikri olanlar nasıl düzelir diye yazmadan geçmesin lütfen...

arkadaşlar sevgilimle aram bozuk...ne yapsam düzeltemiyorum.arıyorum her gün artık zar zor konuşuyor benimle..son günlerde de konuşmuyor.büyük bir problemde yok ortada.artık sıradanlaştığımızı düşünüyor.onu çok seviyorum ve kaybetmek istemiyorum nasıl davranmalıyım?neler yapmalıyım?konuşmayı denedim ama aynı devam ediyor sorun .( uzun süredir birlikteyiz...

Cevap yazılmamış... Okuyup geçenlerin yarıdan fazlasının aynı sorunu yaşadığından eminim, diğer yarısı da bu durumu yaşamış ardından terk edilmişlerdir herhalde...

Ortada bir sorun olmadığı halde sizinle zorladığınızda konuşan, sıradanlaştığınızı düşünen adamlar ilişkiyi kafalarında bitirmiş oluyorlar hatta çoğu yeni bir aday belirlemiş olduklarından bu tepkisizliği ayrılık talebi sizden gelsin diye uyguluyorlar...

Onu çok seviyorsunuz ve onu kaybetmekten korkuyorsunuz ama onda böyle bir korku ya da duygu yok bu nedenle sizin hisleriniz, arama, görüşme talebiniz onun için bir şey ifade etmiyor... Sonuç olarak yapılacak bir şey yok ama yapılmaması gereken bariz, zaten sizinle konuşmaya gönüllü olmayan birini arayıp sorarak, ona fazla ilgi göstererek onu daha da uzaklaştırırsınız kendini tümden bulunmaz hint kumaşu sanır... Yanlış anlamayın, "kaçan kovalanır" taktiğini uygulayıp sizi merak etmesini sağlayın demiyorum, bu forumda bu tip durumlarda hep böyle yapılması tavsiye edilir oysa bunu uygularsanız bir müddet daha ilgili olur siz de yok yere umutlanırsınız... Bir an önce onsuzluğa hazırlayın kendinizi, o uzun süredir bunu kabullenmenizi bekliyor...

Uzun süreli bir beraberlikte, sıradanlaştığınızı söyleyen ve sizinle konuşmak dahi istemeyen biri sizden vazgeçmiştir... Kendinizden pay biçin, siz onu seviyorsunuz ve onun umursamazlığına rağmen onunla görüşmek için kendinizi paralıyorsunuz, o ne yapıyor, "sıradanlaştık" diyor... Seven insan sizi gibi iletişim kurmak için fırsat yaratır sevmeyen, vazgeçen de bu fırsatları geçiştirmenin yolunu arar... Bu ihtimalin onu çok sevdiğiniz için sizin nezdinizde dayanılmaz olduğunu biliyorum ama çok sevmek sevilmeye, sevginizi devam ettirmeye yetmiyor ne yazık ki...
:ssz:

canım uzun süreli ilişkilerde böyle durumların zaman zaman yaşanmasını doğal buluyorum. benim de 2 yıllık bir ilişkim var. bazen ben de soğudumu hissediyorum ya da onun soğuk olduğunu farkediyorum. ama sonrasında bana attığı aşk dolu bir mesaj ya da başbaşa geçirdiğimiz güzel bi gün buzların erimesine yetiyor. bence sen ona bir sürpriz hazırla. en basitinden aşkını anlattığın mektubu içine koyacağın çikolata kutusu olabilir mesela. o soğuk davranıyor diye kendini geri çekmemen gerektiğini düşünmüyorum. ilişkin için savaşmalısın. ama senin her yaptığını geri püskürtüyorsa ayrılık çanları da çalıyor demektir. uğraşmak sadece seni yıpratır.

Cevap yazılmamış... Okuyup geçenlerin yarıdan fazlasının aynı sorunu yaşadığından eminim, diğer yarısı da bu durumu yaşamış ardından terk edilmişlerdir herhalde...

Ortada bir sorun olmadığı halde sizinle zorladığınızda konuşan, sıradanlaştığınızı düşünen adamlar ilişkiyi kafalarında bitirmiş oluyorlar hatta çoğu yeni bir aday belirlemiş olduklarından bu tepkisizliği ayrılık talebi sizden gelsin diye uyguluyorlar...

Onu çok seviyorsunuz ve onu kaybetmekten korkuyorsunuz ama onda böyle bir korku ya da duygu yok bu nedenle sizin hisleriniz, arama, görüşme talebiniz onun için bir şey ifade etmiyor... Sonuç olarak yapılacak bir şey yok ama yapılmaması gereken bariz, zaten sizinle konuşmaya gönüllü olmayan birini arayıp sorarak, ona fazla ilgi göstererek onu daha da uzaklaştırırsınız kendini tümden bulunmaz hint kumaşu sanır... Yanlış anlamayın, "kaçan kovalanır" taktiğini uygulayıp sizi merak etmesini sağlayın demiyorum, bu forumda bu tip durumlarda hep böyle yapılması tavsiye edilir oysa bunu uygularsanız bir müddet daha ilgili olur siz de yok yere umutlanırsınız... Bir an önce onsuzluğa hazırlayın kendinizi, o uzun süredir bunu kabullenmenizi bekliyor...

Uzun süreli bir beraberlikte, sıradanlaştığınızı söyleyen ve sizinle konuşmak dahi istemeyen biri sizden vazgeçmiştir... Kendinizden pay biçin, siz onu seviyorsunuz ve onun umursamazlığına rağmen onunla görüşmek için kendinizi paralıyorsunuz, o ne yapıyor, "sıradanlaştık" diyor... Seven insan sizi gibi iletişim kurmak için fırsat yaratır sevmeyen, vazgeçen de bu fırsatları geçiştirmenin yolunu arar... Bu ihtimalin onu çok sevdiğiniz için sizin nezdinizde dayanılmaz olduğunu biliyorum ama çok sevmek sevilmeye, sevginizi devam ettirmeye yetmiyor ne yazık ki...
:ssz:

umutlu ol arkadasim bi cok konuda bu sekilde mantikli yorumlarini görüyorum.bende buna benzer bir sorun yasiyorum ve bununla ilgili bir konu actim ask hikayelerimiz dertlerimiz bölümüne.sanirim yorumlarina ihtiyacim var...:(

konuyu acan arkadasim sana gelince sunu söylemek istiyorum: buna benzer sorunlar yasamaya basladigimdan beri bu forumu takip ediyorum,meger herkes benzer seyler yasiyormus ve verilen tepkiler de genelde hep ayni dogrultuda..

bende ilk baslarda cok üzerine düstüm,yapabilecegim her seyi yaptim ve baktim ki yapabilecegim hic bisey kalmamis.simdi sessiz kalmayi tercih ediyorum.hala net bi sekilde bitirmedik ama zamana biraktim artik.cünkü ben üzerine gittikce o daha da umursamaz bi hale geldi.sanirim senin de biraz sessiz kalman gerekiyor.bunun adi kacan kovalanir midir bilemem ama yapacak bisey kalmayinca kendini tekrar etmenin de bir mantigi yok.her seyi yaptiysan simdi biraz da tepkisiz kalabilmeyi denemelisin bence...umarim her sey diledigince olur...

Neden aranız bozuk anlatmamışsın ama eğer bahsettiğin gibi çok önemli olmayan bir konuyu bu kadar büyüttüyse, sık sık arama derim ben. Belki düşünmeye ihtiyacı vardır ve biraz kafasını toplayınca sana geri döner .. Üzme tatlı canını

biz kadınlar çok gururluyuzdur, geri dönmeyiz ama hayatımıza öyle biri girer kii ne gururumuzu ne de mantığımızı düzgün kullanamayabilir ve aslında bu ben değilim! ben bunu yapmam! ben bu kadar aramamalı! ben bu kadar üstüne düşüp şımartmamalı! ben bu kadar peşinden koşmamalıyım! deriz
Bu herkese yaptığımız bir davranış değil...Anladığım şu; cevapsız kalan sorularının cevabını sevgilinden alamıyorsun..ilişkin uzun sürmüş ve sıradanlaştığınızı söylemiş ise sevgilin heyecan duymuyordur...onu heyecanlandıran şey;elde etme arzusuydu..onu kaybetmiş anlamına geliyor, onu tekrar heyecanlandıralım o zaman:
üstüne gitmemen, aramamam, neden aramıyorsun diye sorular sormaman onu rahat bırakman gerekiyor bu onu rahat bırakman değil aslında, ondan uzaklaşmış gibi davranman ve kendini merak ettirmen anlamına geliyor canım...uzaklaş ve kendinden haberdar etme erkeklerin doğasında kadının peşinden koşmak vardır.Cebindeki kadın ceptedir...her zaman dışardakiler daha caziptir..istediğin kadar güzel çekici bir bayan ol farketmez...

arama sorma ne hali varsa görsün.. demek sıradanlaşmış öyle mi ilişki çok da umurumda de (ne kadar aşık olsanda sık tut kendini) o aradığında ilk başlarda hemen açasın gelsede açma o teliii o merak edecek unutma ki uzun süren ilişkilerin ardından uzaklaşan erkek heyecan arar kadın erkeğin peşine aşık olduğu için düşmüş görünsede aslında, ona harcadığın yııllarının, yaptığın fedakarlıkların onun tarafından kısıtlanmış hayatının hesabını almak için koşar ...amaaa kadın kendini geri çektiği annn erkek yeniden koşmaya başlar... süründür derimmm düşür peşine sen arayarak düşüremezsin peşine nasıl olsa senin için o arar diye düşünüyor aramadığını görünce bir gün iki gün üçüncü gün o zaman bak bakalım ne oluyor..korkma aramayacağından kesin arar , ama diyelim aramadı en azından asilliğini korumuş olacaksın

arkadaşlar yorumlarınız için çok teşekkürler.bir konu üzerinde beyin fırtınası yapma şansını bulmak gerçekten çok güzel...onu çok seviyorum ve öylece durup beklemek bana çok zor geliyor..benzer durumu yaşamış arkadaşlar vardır fikirlerinizi bekliyorum...siz neler yaptınız böyle durumlarda?

yardım edin nolur diye açtığınız konuya da yazmıştım gerçekten ilgisiz sessiz kalmak inanılmaz işe yarıyor..tecrübe ile sabit hemde yakın zamanda..lütfen içinizi rahat tutup arayıp sormayı bırakın onsuz yapabileceğinizi hissettirin..bekleyin bakalım ne olacak sakın ilgi üstüne ilgi yapıp da kendini bi halt zannetmesini sağlamayın unutmayın değerli olan sizsiniz..hayırlısı olsun hakkınızda..

yardım edin nolur diye açtığınız konuya da yazmıştım gerçekten ilgisiz sessiz kalmak inanılmaz işe yarıyor..tecrübe ile sabit hemde yakın zamanda..lütfen içinizi rahat tutup arayıp sormayı bırakın onsuz yapabileceğinizi hissettirin..bekleyin bakalım ne olacak sakın ilgi üstüne ilgi yapıp da kendini bi halt zannetmesini sağlamayın unutmayın değerli olan sizsiniz..hayırlısı olsun hakkınızda..

Öylece durup beklemek benim için imkansız..:(

Öylece durup beklemek benim için imkansız..:(

Madem bu fikirdesiniz, anlattıklarınıza bakılırsa ne yazık ki terkedileceksiniz. Buradaki arkadaşlar size mantıkları ile değil yaşadıklarından çıkardıkları sonuçlarla olabilecekler hakkında cevap vermiş ama siz imkansızdan bahsediyorsunuz.
Ya terkedildikten sonra. Asıl o zaman elinizde hiç bir arguman kalmayacak. Geçmiş ola..

Son düzenleme:
Madem bu fikirdesiniz, anlattıklarınıza bakılırsa ne yazık ki terkedileceksiniz. Buradaki arkadaşlar size mantıkları ile değil yaşadıklarından çıkardıkları sonuçlarla olabilecekler hakkında cevap vermiş ama siz imkansızdan bahsediyorsunuz.
Ya terkedildikten sonra. Asıl o zaman elinizde hiç bir arguman kalmayacak. Geçmiş ola..

yardımcı olmak yerine moral bozucu yorumları olanlar kendine saklasın lütfen...zaten hassas bir dönemden geçiyorum anlayış lütfen.

yardımcı olmak yerine moral bozucu yorumları olanlar kendine saklasın lütfen...zaten hassas bir dönemden geçiyorum anlayış lütfen.
Elbette size yardımcı olmaya çalışıyor herkes ama kulak arkası ediyorsunuz uyarıları.Eğer o kişinin size ilgisi, sevgisi ve saygısı bittiyse ne yazık ki bir daha eski tadı yakalayamıyorsunuz. Herşey bir anda değişiyor, kişiler (özellikle erkek tarafı başka kadınlara aklı kaymaya başlıyor) bu çok zor ama süreç hep böyle işliyor ne yazık ki.
Siz bunu kendinizde biliyorsunuz ama belki döner belki eskisi gibi oluruz diye kendinizden ödün vermeye başlıyorsunuz. İnanın sonunda ne oluyor biliyor musunuz?
Artık eski siz olmadığınızı anlıyorsunuz. Çok değişmişsinizdir..
Tüm arkadaşların dediği gibi üstüne düşmeyin sık boğaz etmeyin bırakında özlesin. Bir de böyle test edin ve sonucu görün. Erkek milleti kadınsız kalamaz yanında mutlaka bir kadın olsun ister(hatta birden çok çok fazla)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X