- 23 Ağustos 2012
- 51.580
- En iyi cevaplar
- 1
- 240.097
- 898
- Konu Sahibi ripawsliee
-
Ben buraya bir konu açarken bu kadar sert yorumlarla karşılaşacağımı düşünmemiştim. Biraz üzüldüm biraz da düşündüm açıkçası var olan acayiplikten kastınız galiba sevgilimle aramdaki yaş farkı. Herneyse benim daha okuyamadığım daha doğrusu okumaya cesaret dahi edemediğim yorumlar var ama az çok tahmin edebiliyorum bunları. Akıllarınızdaki soruları cevaplayayım. Ailesini az çok tanıyoruz ve ablasıyla çok yakındım önceden herşeyi anlatırdı bana. Kendisi ne evlenip boşanmış ne de nişan bozmuş daha önce konuştuğu insanlar olmuş fakat karşı taraf sürekli garip isteklerde bulunmuş kendisinden işkoliktir benim sevgilim ilgisizliği asla yok ama aşırı aşırı günün her saati birine yazamaz. Bundan dolayı da çekinmiş ilişkiye başlamaktan ve başlatmak. Neyse ben yine de yorumlarınız ve tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim iyi günler herkese
Anladım. Ben bunu sevgilime daha önce dedim bu arada ben evlenince belli bir sorumluluk altına girip sürekli aynı şeyleri yapmak istemiyorum çünkü daha gençliğimin baharındayım dedim. O da anlayabiliyorum biz evlendik diye bir sorumluluk altına girmek zorunda değilsin. Unutma biz birbirimizin evde arkadaşı eşi annesi babası herşeyi olacağız o yüzden birbirimizi desteklememiz gerekecek dedi. Bilemiyorum ama zamana bırakacağım. Aslında gerçekten diyorum görüntüsü asla büyük değil ben bunu kalp gözüyle demiyorum dışarıdan gören herkes bunu söylüyor. Sevgilimin yaşını tahmin edenler arasında en çok 28 duydum ben. Kafa desen zaten çoğu şey çok uyuyor sadece ben ondan biraz daha üşengeçim o çok enerjik hem işi hem sporu hem müziği bir arada ilerletebiliyor. Ben bu yönden onunla uyumsuzum. Böyle işte. Ama gerçekten modum çok düştü yorumları okuyunca. Biliyorum kimse art niyetli yazmıyor ama ne bileyim garip oldumO laflarım 40lıkla gezen bir üyeyedi sana değilSana gelirsek, durum farklı hayatta aynı yerlerde değilsiniz 30 evlenme yaşı ama 23 evlenme yaşı değil.
Yani ablacığım tabi ki sen bilirsin ama 23 gerçekten evlenme, aileyle tanısma vb yaşı degil bence. Gençsin, eğitimin isin gücün de varmış, biraz gez eğlen hayatını yaşa bana kalırsa. 25 yaşinda evlenip ne yapacaksın, yaşıtların gülüp eglenirken sorumluluk altına gireceksinYine de sen bilirsin tabi.
Anladım. Ben bunu sevgilime daha önce dedim bu arada ben evlenince belli bir sorumluluk altına girip sürekli aynı şeyleri yapmak istemiyorum çünkü daha gençliğimin baharındayım dedim. O da anlayabiliyorum biz evlendik diye bir sorumluluk altına girmek zorunda değilsin. Unutma biz birbirimizin evde arkadaşı eşi annesi babası herşeyi olacağız o yüzden birbirimizi desteklememiz gerekecek dedi. Bilemiyorum ama zamana bırakacağım. Aslında gerçekten diyorum görüntüsü asla büyük değil ben bunu kalp gözüyle demiyorum dışarıdan gören herkes bunu söylüyor. Sevgilimin yaşını tahmin edenler arasında en çok 28 duydum ben. Kafa desen zaten çoğu şey çok uyuyor sadece ben ondan biraz daha üşengeçim o çok enerjik hem işi hem sporu hem müziği bir arada ilerletebiliyor. Ben bu yönden onunla uyumsuzum. Böyle işte. Ama gerçekten modum çok düştü yorumları okuyunca. Biliyorum kimse art niyetli yazmıyor ama ne bileyim garip oldum
Benim annemlerde yaşını bilmiyordu kayinvalidem 28 yaşında demisti eşim de hic gostermiyordu bende ona hiç yaşını sormadım nikah günü almaya gittiğimizde yaşını öğrendim annemlere söylememiştim o riski göze aldım onlar sonradan öğrendi şimdi ben iyi olduğum için annem bise demiyor ama kayinvalideme çok beddua etti ogrendiginde o da tuttu kadin Bi günde felç oldu.sen ailene demekle iyi yapmissin yine de eğer iyi olacağını düşünüyorsan ailenin de gönlünü yapmaya calis o kararı iyi ver sorumluluk alabilecek misin iyi dusunÇok şükür öyle birisi değil yani maşallah deyin ama çok bakımlıdır giyimine çok özen gösterir tip olarak da hiç göstermiyor zaten maks 27 28 gösteriyor bunu annem babam ablam hepsi söyledi. Ama işte gerçekler biraz bizim tarafı düşündürdü
Buradaki evli üyelere sorun, hep evlenmeden önce eşleri olur olur demiş. Evlenince ise diğer yüzlerini dönmüşler. Geçiştirmek parayla değil ya. Böyle acele evlilik düşünerek hareket etmeyin, benim bu siteden öğrendiğim erkekler ağır yalancı.Anladım. Ben bunu sevgilime daha önce dedim bu arada ben evlenince belli bir sorumluluk altına girip sürekli aynı şeyleri yapmak istemiyorum çünkü daha gençliğimin baharındayım dedim. O da anlayabiliyorum biz evlendik diye bir sorumluluk altına girmek zorunda değilsin. Unutma biz birbirimizin evde arkadaşı eşi annesi babası herşeyi olacağız o yüzden birbirimizi desteklememiz gerekecek dedi. Bilemiyorum ama zamana bırakacağım. Aslında gerçekten diyorum görüntüsü asla büyük değil ben bunu kalp gözüyle demiyorum dışarıdan gören herkes bunu söylüyor. Sevgilimin yaşını tahmin edenler arasında en çok 28 duydum ben. Kafa desen zaten çoğu şey çok uyuyor sadece ben ondan biraz daha üşengeçim o çok enerjik hem işi hem sporu hem müziği bir arada ilerletebiliyor. Ben bu yönden onunla uyumsuzum. Böyle işte. Ama gerçekten modum çok düştü yorumları okuyunca. Biliyorum kimse art niyetli yazmıyor ama ne bileyim garip oldum
yani bana göre de çok bu yaş farkı ama adam iyi biriyse başından nişan evlilik geçmediyse seni çok yormaz diye düşünüyorum he bi de enerjisiz asık suratlı değilse oluru var gibi ilerde yaşının vermiş olduğu yorgunluk olacaktır elbette o 40 sen 31 gibi.Evet sitede yeniyim o yüzden nasıl hitap edeceğimden emin değilim ama bi giriş yapayım hızlıca. Hanımlar ben 23 yaşındayım sevgilimde benden 9 yaş büyük. Bizim tanışmamız görücü usulü oldu fakat annem babam bilmiyordu bunu. Her neyse ben buluşmaya gittim ama ben karşıma gerçekten 32 yaşında gibi görünen bir adam çıkar sanmıştım. Ciddi manada bunu abartısız söylüyorum maks 27 28 gösteriyordu. Hala da öyle 32yi duyunca bir tereddüt ettim ya acaba bu son konuşmamız mı olsa diye ama ne olduysa ikimiz de birbirimize ısındık ben ne kadar dirensem de oldu bu. Çok kibar ve başarılı bir insan bunun samimiyetini de ailesini tanıdığım için anladım. Sevgilerini saygılarını asla gizlemezler bire adım atana on adım giderler öyle bir aile her neyse biz bi şekilde ailelere söyledik onun ailesi zaten ne zamandır beni anıyorlarmış ama bizimkiler çok şaşırdılar başta bi olabilir dediler ama 9 yaşı duyunca olmaz dendi istemediler. Onun harici herkes çok olumlu. Ailemin söyledikleri şu : çocuk çok iyi çok çalışkan ekmeğinin peşinde saçma sapan laçkalıklar yapmaz minyon tipli yakışıklı amaaaa büyük hem de çok. Ben şimdi size sormak istiyorum bu şartlarda sizce çok mu büyük bu kişi?
Buradaki evli üyelere sorun, hep evlenmeden önce eşleri olur olur demiş. Evlenince ise diğer yüzlerini dönmüşler. Geçiştirmek parayla değil ya. Böyle acele evlilik düşünerek hareket etmeyin, benim bu siteden öğrendiğim erkekler ağır yalancı.
Yas farkinin hayatin hangi doneminde olduguna gore degistigini dusunuyorum ben.
30-39 onemli degil.
23-32 onemli.
Siz hayatinizin başındasınız, o birçok seyi yasamis, tecrube etmis. Hayat tarzi sekillenmis. Siz daha kendinizi tanimiyorsunuz.
Bu noktada o sizinle tekrar 20leri yasamak isteyecek mi yoksa sizi 30lara mi çekmek isteyecek, bence bu onemli.
X yere gitmek istediginizde "ben gittim daha once gerek yok" mu diyecek yoksa "ben gittim daha once ama beraber de gidelim, sen de gor" mu diyecek mesela.
Yasitiniz biri de ayni seyi soyleyebilir. Ve bence onemli bir uyumsuzluk.
Ben de gezmeyi seven bir insanim, gezmeyi sevmeyen biriyle yapamam. Ister kucuk, ister yasitim, ister buyuk olsun.
Mesela evlilik amacli gorusuyorsaniz cocuk meselesi. Yasindan dolayı hemen isteyebilir, siz gencsiniz daha beklemek isteyebilirsiniz vs.
Calisma hayatiniz nasil olacak?
Esimle aramizda 8 yas var tanistigimizda ben de 20lerin basindaydim. 10 yillik evliyiz ve yaşadigimiz hic bir sorun yaşla ilgili olmadi.
Bi yerde gezmeti sevmiyorum, o benimle turlar dusunuyor demissiniz mesela boyle uyumsuzluklariniz varsa onlari ayro degerlendirin bunlarin yaşla alakasi yok.
Coluk cocuk, is guc, tatil anlayisi hobiler hayat gorusu farkliliklari sadece yas farkiyla ortaya cikmiyor ayni yaşta da bunlar sorun oluyor.
E anca evlenecek yaşlara gelirler hayat yoluna girene kadar
Ben maks 5 yaş diyorum her zaman. Bence kadınlar erkeklerden daha geç olgunlaşır oldu artık.
Adamın yaşı çok büyük değilde siz küçüksünüz.Tabi bu olmaz demek değil .Sizde evlenme olgunluğu var mı?
Yani 23 evlilik icin cok kucuk degil mi, bence biraz gencligin bekarligin tadini cikar, flort et, gez ...
Çok şükür bu sabahta 9 yas farkın önemli bir yaş farkı olmadığını öğrendim
Bence 20lerin başında biri için bu yaş farkı fazla. Karşınızda feleğin çemberinden geçmiş sizden daha tecrübeli bir adam var siz ise dünyaya pembe gözlüklerle bakan bir gençsiniz.
Bu adam sizi çok kolay manipüle eder, her şeyi sizden daha iyi bildiğini iddia eder ve ona göre yönlendirir.
Erkeklerin genç kız sevdasının kendi yaşlarına yakın olanları istedikleri gibi şekillendirip, manipüle edememelerinden kaynaklı olduğunu düşünüyorum.
Siz neden bu yaşta hemen evlilik yoluna girme ihtiyacı duydunuz? Çalışıyor musunuz? Ne yapmak istiyorsunuz bu hayatta?
40lik adam zaten abidir, dayidir. 27lik kizla yan yana 40lik adam zaten abes bir goruntu olusturuyor hele ki adam dayi tipindeyse..
Yan yana alakasiz duran ciftler genelde pek mutlu evlilik hayati surmuyor, anlasamiyor boyle bir gozlemim var umarim sizinki oyle olmaz. Yine de kola dayiyi takip gezdirmeyi bence normallestirip buraya yazmayin.
Yaş farkından hoşlanmıyorsanız ve olgun erkek görüntüsünde hoşunuza gitmiyorsa sorun olabilir.
Aranızda uyum varsa da sorun olmayabilir, ama uyumsuzluk varsa yaş farkı o uyumsuzlukları ikiye katlar. Burada 10+ yaş farkına bile methiye düzüp övenler var ki bu yorumlar gerçekçi değil.
Dayı gibi görünmüyorsa neden ilk tanışmada dayı dediniz o zaman adama?
Bu forumda duyduğum yaş farkı hikayelerinin hepsinde de nedense hep beylerin genç gösterdiği vurgulanıyor, sanki sağlıklı bir ilişki sürdürmek için en önemli ölçüt genç göstermekmiş gibi.
Daha çok çok gençsiniz.
Yeni dönemin ergenlik yaşı neredeyse artık bu yaşlar.
Huyu, yüzü güzel herkese aşık olma potansiyeliniz var o yüzden duygularınızı çok da önemsemeyin bu aşamada.
Siz biraz daha büyük olsaydınız olabilirdi ama şu durumda bence 9 yaş bir hayli çok.
Genç göründüğünü, yaşını göstermediğini söyleyen insanlara göz doktoru tavsiye ediyorum ben. Yaş farkı ne olursa olsun bir şekilde belli oluyor.
Yaş farkınızdan bağımsız olarak söylüyorum, en fazla 6 aydır berabersiniz bu adamla (aralık ayında başka flörtten bahsettiğiniz için söylüyorum).
Yani daha tam olarak adamı tanıdığınızı sanmıyorum.
tavsiye verebilecek tecrübeye sahip değilsiniz bu ilişkide.
Kk standartı diye bir standart yok ki. Siz yaş farkınız fazla olduğu için değil daha adamla 3-5 aydır beraber olduğunuz için tavsiye vermeye hakkınız yok.
Adamı övmüşsünüz ama daha kendinizin bile tanıdığını sanmıyorum.
İyi anlaşıyoruz, sorun yaşamıyoruz falan demişsiniz de daha cicim aylarındasınız.
6 ay kullandığım beyaz eşyayı bile övmem
belki senesi dolunca sorun çıkarır diye.
Senin mesleğin nedir? Tahsilin nedir? Onun nedir? İşleriniz nedir? Çalışınca birbirinize vaktiniz olur mu? Çok yoğun çalışan biri mi?
Size evlilikle çocukla ilgili ne diyor?
Böyle yaş farkları bana göre iyi değil ama dediğim gibi hayatta ikiniz de şu an neredesiniz? Ne istiyorsunuz? Gezmeyi vs sormuyorum.
Çok önemli konuları mesela nerede yaşayacaksınız?
Mesela çocuk istiyor musunuz hemen mi sonra mı?
Ailesiyle sizin aranızdaki dengeyi kurabilir mi?
Kimseye hesap vermez mi yoksa verir mi?
Yani hemen ilk görüşmede neden tüm sülaleyi kattınız ki?
Ablacığım iş şekille kalmıyor ki, 40lık insan ortayaşa yol alıyordur, kafası tamamen fakrlıdır. Zihni berraktır, karakteri olgundur, hayattan beklentileri 25lik bir çocuktan tamamiyle farklıdır.
27 ve 40ın bedensel enerjisi farklıdır, hayata bakışı faklıdır, hayattaki yerleri farklıdır.
Tip şahane olsun olmasın ne fark eder, 40 demek ortayaş demek bariz şekilde bedensel enerjin 25le aynı değildir.
40lık kadın da 40lık erkek de ortayaşlıdır bu kadar.
Ben de 40a doğru gidiyorum, benimle yaşıt insanın 25likle ortak hiçbir noktası yoktur düşünemiyorum
yok ben 25likle anlaşıyorum diyorsa da küçükbeyinlidir net.
Erkeklerin taze et arayışına bari kadınlar çanak tutmasın
+1Abşacığım 40lık insan dünyada 40 yıl var olup hala olgunlaşamamışsa, boşuna yaşamış, oksijen israfı olmuş demektir,
Bu devirde çalışkan erkek aşırı önemli saygı sevgide tabiki ama bunu önceden bilemezsiniz ki belki anlaşırsınız belki anlaşamazsınız bence yaşla çok alakası yok olgunluk kişinin içindedir bazıları çok gezmeyi sevmez bazı kişiler çok sever karakterin yaşla alakası yokturki olgun 20 sindede olgundurEvet sitede yeniyim o yüzden nasıl hitap edeceğimden emin değilim ama bi giriş yapayım hızlıca. Hanımlar ben 23 yaşındayım sevgilimde benden 9 yaş büyük. Bizim tanışmamız görücü usulü oldu fakat annem babam bilmiyordu bunu. Her neyse ben buluşmaya gittim ama ben karşıma gerçekten 32 yaşında gibi görünen bir adam çıkar sanmıştım. Ciddi manada bunu abartısız söylüyorum maks 27 28 gösteriyordu. Hala da öyle 32yi duyunca bir tereddüt ettim ya acaba bu son konuşmamız mı olsa diye ama ne olduysa ikimiz de birbirimize ısındık ben ne kadar dirensem de oldu bu. Çok kibar ve başarılı bir insan bunun samimiyetini de ailesini tanıdığım için anladım. Sevgilerini saygılarını asla gizlemezler bire adım atana on adım giderler öyle bir aile her neyse biz bi şekilde ailelere söyledik onun ailesi zaten ne zamandır beni anıyorlarmış ama bizimkiler çok şaşırdılar başta bi olabilir dediler ama 9 yaşı duyunca olmaz dendi istemediler. Onun harici herkes çok olumlu. Ailemin söyledikleri şu : çocuk çok iyi çok çalışkan ekmeğinin peşinde saçma sapan laçkalıklar yapmaz minyon tipli yakışıklı amaaaa büyük hem de çok. Ben şimdi size sormak istiyorum bu şartlarda sizce çok mu büyük bu kişi?
Romantik ilişkide yaş farkı konusunda bilimsel bir veri.
Normal ben 34 yaşındayım ama 23 gibi hissediyorum aralarında 15 yaş olan tanıdıklarım var sıkıntı değil yani genç zaten karşındakiEvet sitede yeniyim o yüzden nasıl hitap edeceğimden emin değilim ama bi giriş yapayım hızlıca. Hanımlar ben 23 yaşındayım sevgilimde benden 9 yaş büyük. Bizim tanışmamız görücü usulü oldu fakat annem babam bilmiyordu bunu. Her neyse ben buluşmaya gittim ama ben karşıma gerçekten 32 yaşında gibi görünen bir adam çıkar sanmıştım. Ciddi manada bunu abartısız söylüyorum maks 27 28 gösteriyordu. Hala da öyle 32yi duyunca bir tereddüt ettim ya acaba bu son konuşmamız mı olsa diye ama ne olduysa ikimiz de birbirimize ısındık ben ne kadar dirensem de oldu bu. Çok kibar ve başarılı bir insan bunun samimiyetini de ailesini tanıdığım için anladım. Sevgilerini saygılarını asla gizlemezler bire adım atana on adım giderler öyle bir aile her neyse biz bi şekilde ailelere söyledik onun ailesi zaten ne zamandır beni anıyorlarmış ama bizimkiler çok şaşırdılar başta bi olabilir dediler ama 9 yaşı duyunca olmaz dendi istemediler. Onun harici herkes çok olumlu. Ailemin söyledikleri şu : çocuk çok iyi çok çalışkan ekmeğinin peşinde saçma sapan laçkalıklar yapmaz minyon tipli yakışıklı amaaaa büyük hem de çok. Ben şimdi size sormak istiyorum bu şartlarda sizce çok mu büyük bu kişi?
Ayrıldım. Ailemle son kez konuştum ve bitirmek zorunda kaldım çok üzülüyorum. Çok severken bunu yaptım. Hikayenin sonunda biz mutluEvet sitede yeniyim o yüzden nasıl hitap edeceğimden emin değilim ama bi giriş yapayım hızlıca. Hanımlar ben 23 yaşındayım sevgilimde benden 9 yaş büyük. Bizim tanışmamız görücü usulü oldu fakat annem babam bilmiyordu bunu. Her neyse ben buluşmaya gittim ama ben karşıma gerçekten 32 yaşında gibi görünen bir adam çıkar sanmıştım. Ciddi manada bunu abartısız söylüyorum maks 27 28 gösteriyordu. Hala da öyle 32yi duyunca bir tereddüt ettim ya acaba bu son konuşmamız mı olsa diye ama ne olduysa ikimiz de birbirimize ısındık ben ne kadar dirensem de oldu bu. Çok kibar ve başarılı bir insan bunun samimiyetini de ailesini tanıdığım için anladım. Sevgilerini saygılarını asla gizlemezler bire adım atana on adım giderler öyle bir aile her neyse biz bi şekilde ailelere söyledik onun ailesi zaten ne zamandır beni anıyorlarmış ama bizimkiler çok şaşırdılar başta bi olabilir dediler ama 9 yaşı duyunca olmaz dendi istemediler. Onun harici herkes çok olumlu. Ailemin söyledikleri şu : çocuk çok iyi çok çalışkan ekmeğinin peşinde saçma sapan laçkalıklar yapmaz minyon tipli yakışıklı amaaaa büyük hem de çok. Ben şimdi size sormak istiyorum bu şartlarda sizce çok mu büyük bu kişi?
Ayrıldım abla yorumun için teşekkürler. Ben bu konuyu nasıl silicem buradan beni bilgilendirir misin?Benim annemlerde yaşını bilmiyordu kayinvalidem 28 yaşında demisti eşim de hic gostermiyordu bende ona hiç yaşını sormadım nikah günü almaya gittiğimizde yaşını öğrendim annemlere söylememiştim o riski göze aldım onlar sonradan öğrendi şimdi ben iyi olduğum için annem bise demiyor ama kayinvalideme çok beddua etti ogrendiginde o da tuttu kadin Bi günde felç oldu.sen ailene demekle iyi yapmissin yine de eğer iyi olacağını düşünüyorsan ailenin de gönlünü yapmaya calis o kararı iyi ver sorumluluk alabilecek misin iyi dusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?