Sevgilimle aramda olanlar?

Menekse2000

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2024
719
54
18
24
Burca bağlamak istemiyorum ama yükseleni başak ve her şeyi kafasına takıyor kıyafetimden tutun yaptığım her şeye karışıyor eleştiriyor elimden geldiği kadar anlayışla sevecen pozitif de yaklaşsam yine bişeyden nem kapiyor her şey iyiyken birden hemde.. Onun istediğini yapmadığım zamanlarda gerçekten takıyor atıyorum bi çantam vardi ona taktı bez çanta kullanma onu diyor ayakkabım vardı ona taktı eski bezmis başka alalım vs bi ayakkabı aldi hava sıcak diye giyemiyorum yazlık değil çünkü terletiyor baya kendimde şuan param olmadığı için alamıyorum istiyor ki şık olayım güzel giyineyim her şeyde iyi olayım haklı ama sadece bunlardan da değil başka şeylerde de aşırı bunaltiyor elimden geldiği kadar stres olmasın diye uğraşmama rağmen en son bişeyler yaşadık annesiyle tanıştım ondan sonra bana karşı eskisi gibi olmamaya başladı her hareketim batıyor şuan ona yüzeysel şeyler yaşadık( cinsellik) acaba ondan soğudu mu? Aylarca beraberiz ilk kez bana ben böyle biriyim beni böyle kabul edecek misin ileride zorlanırken ne olacak işte öyleyse söyle biraz üzülürüm ama alışırım falan demeye çalıştı bir süre daha arkadaşça devam ederiz sonra duruma göre bakarız bunu son iki bulusmadir söylüyor ve biz cinsellik konuşmadan yaşamadan önce asla böyle dediğini duymadım olursa olur olmazsa olmaz kafasına girmiş

Son düzenleme:
Oncelikle kendi giyim kusamina karismasina izin verme
Paran yoksa elinde olani giy ona birsey aldirma
Kendi aldiklari uzerinden sana baski kuruyor gormuyor musun?
Bez canta kullanma diyecek kadar karisan birinin burcla alakasi yok
Bildigin hayatinin kumandasini eline almaya calisan gelecegin narsisti
Mecbur musun bu kisiye??

Bu tarz hareketleri neden anlayışla karşılıyorsunuz?

İşte sorun su bana yardım ettiğinde kabul etmezsem sonradan acısı çıkıyor para atar almazsam atıyorum ya da başka şeyler istediği gibi olsun jstiyor reddedince soğuyor

İşte sorun su bana yardım ettiğinde kabul etmezsem sonradan acısı çıkıyor para atar almazsam atıyorum ya da başka şeyler istediği gibi olsun jstiyor reddedince soğuyor
Anlatamadim galiba?
Sogusun?
Sana boyle davranan biriyle neden devam ediyorsun?
Annen baban seni elalem baski yapsin izaya ceksin diye mi bu gunlere getirdi?

Ben anlamıyorum sizin çevrenizde erkek mi yok? Çok mu çaresizsiniz de bu erkeklerle berabersiniz? Yani bir insan neden böyle muamele görür de ayrılmaz anlamıyorum ben. Sizi güzel bulmuyor, kendine yakıştırmıyor, şöyle giyin onu giyme diye azarlıyor siz de susup oturuyor musunuz?
Bundan da hiçbir şey anlamadım. Bana para veriyor almazsam soğuyor demek istemişsiniz galiba. Ne alaka ya nasıl bir adamla berabersiniz. Dilenci misiniz de ondan para alasınız, o niye soğuyor, meselenin burçlarla alakası ne? Kafamda deli sorular

Anlatamadim galiba?
Sogusun?
Sana boyle davranan biriyle neden devam ediyorsun?
Annen baban seni elalem baski yapsin izaya ceksin diye mi bu gunlere getirdi?
Ya iyiligin diyor panik yapmıyorum niye panik yapmiuorsun çok rahatsın yapıyorum neden panik yapiyosun beni de strese sokma dün işte bişeyler yaşadık sonra bana dedi ki işler ciddiye binecek emin misin annenle gorusturmeye iyi düşün benimle yapabilecek misin bu şekilde konuştu ve cok zoruma gitti farzet ki yapamayacagimi söyledim anlasamayacagimizi söyledim sana ne olacak dedim bişey demiyor strese sokuyormuşum onu halbuki hafta içleri buluşmaya kadar ki süreçte konuşma bile az konuşuyoruz buluşmadan buluşmaya doğru düzgün konusuyoruz ne kadae strese sokabilirim ben anlamadım

Yasin kucuk mu? Pek mantikli dusunemiyorsun cunku
Seni surekli darlayan uyaran elestiren birinin iki opup koklamasina kanma

Kendi maddi durumunuza uygun biriyle birlikte olun. Ha adam size ayakkabi almis vs ama ustunuzu basinizi onun almasiyla yapmayin yarin bi gun "altinda don yoktu ben aldim" lafini duymaniz çok olasi bir şey boyle adamdan.
Ya ben çalışmadığım için maddi durumum yok bende çalışsam şıkır şıkır giyinirim ağzı açık kalır o da zengin değil iş arıyorum şuan zaten de işte almasam bakıyorum söylenip duruyor verdiği de çok büyük miktar değil hani arada da olsa atıyor 500 1000

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…