Sevgilimle aramda olanlar?

Yasin kucuk mu? Pek mantikli dusunemiyorsun cunku
Seni surekli darlayan uyaran elestiren birinin iki opup koklamasina kanma
Çevreme bakıyorum erkek arkadaslari cimri karışmıyor umursamıyor böyle biri olması hoşuma gidiyor ama bu gerçekten yoracak şekilde yapıyor bunu hani karışması güzel odun gibi biri olmasındansa ama bununda ortası yok malesef ki yapmazsam vay halime

ben 41 yaşındayım kadınım biraz yaşla birlikte törpülendim. ama her naneye karışırım ; ) eşim kızım hatta annem beğenmediğim bişeyle dışarı çıkamaz
Nasil dayanıyorlar erkek versiyonu da çok zor yaa Allah sabır versin karismaniz güzel de dırdır etmeniz hiç güzel olmuyor

Ne güzel bir şeyi, adam seni düpedüz zorbalıyor farkında değil misin?

Neden bütün bunları kabul ediyorsun? Yaşlar kaç? Sevgili misiniz yoksa baba kız mı?

Iyi de ne zamandir calismiyorsunuz? Hıc iş hayatiniz olmadi mi?
Daha önce calisiyor olsaniz o zamanlar aldiginiz kiyafetleri kullanirdiniz. İşsiz kalan herkes bez çantaya geçmiyor ki.

Bez çanta dediğim kendim severek almıştım ama o kalitesizmis onu çöpe attı
Bunu gülerek anlatmana ne demeli? Beğenerek aldığım bir şeyi çöpe atacak adamın alnını karışlarım ama adamın yaptığı zorbalıklar nedense sana sevimli geliyor.

Ya gönlümü de alıyor çünkü düşünceli ince fikirli ama çok yorucu
Bu sevgi değilki. Sevgi böyle yormaz, o seni tamamen değiştirmeye çalışıyor. Giyimine çanta ayakkabı vs her şeyine karışıyor. Ayakkabı bağcığını eğilip o bağlasa hoşuna gider gibi geldi bana. Hatta yemeğini de kendi eliyle yedirsin.

Yolda yanınızdan erkekler geçince, sevgilin hemen diğer tarafa geçse, senin de gözlerini kapatsa falan, " beni çok seviyor, kıskanıyor, bu adam mükemmel ya , bana aşık" dersin gibi hissettim.

Babanla aran nasıl? Bağlanma problemlerin var mı? Diğer arkadaşlık ilişkilerin nasıl merak ettim?

Seninle ileriye yönelik ciddi düşünmüyor. Amacı sadece gezip tozup sevişmek. Ne kadar süredir tanışıyorsunuz?

Bunu gülerek anlatmana ne demeli? Beğenerek aldığım bir şeyi çöpe atacak adamın alnını karışlarım ama adamın yaptığı zorbalıklar nedense sana sevimli geliyor.
Bunu sahiplenme, düşünülme, umursanma olarak algılıyor çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…