- 7 Temmuz 2008
- 4.943
- 12.128
- 733
- Konu Sahibi SalakSacma
-
Ben 158Arkadaşlar çok önemli bişey değil ama ben kafama çok takıyorum .
Sevgilim 190 ben 159 boyundayım yani omzuna bile gelemiyo kafam omzunun bi 5 6 cm altında kalıyorum aslında beni çok beğendiğini söylüyo hatta benim onu beğenmeyeceğimi fln söylemiş ama yanında öyle küçük kalıyorum ki özgüvenim düştü son günlerde yürümek bile istemiyorum çok seviyorum ama böyle baya havaya bakmam gerekiyo .bide düşünüyorum acaba benim için çok kısa fln diyomudur diye . Sadece bi kere topuklu giyersin sende bişry olmaz demişti ama sizce çok mu anormal ?
Komik durmuyo mu ama ben bide insanlar güler diye çekiniyorum
Biz de 1.86 ya 1.60 iz. Hic de sorun etmedik ikimiz de. Hatta bir suru avantaji var. Ben mutfakta ve giysi dolabinda alt raflarla ilgileniyorum o da ust. Bebegimiz var ufak. Onu yurutmek boyu uzun oldugu icin belini agritiyor ama benim agritmiyor:) yolda agaclarin altindan rahatca geçiyorum o gecemiyor. Isin esprisi bunlar tabi. Ikiniz de uzun olsaniz da kisa da olsaniz millet diycek bir sey bulur. Bence kafana takma.
Canım anormal bişey yok ki bunda herkes boyu boyuna biriyle evlenmiyor. Üstelik toplumda erkeklerin boy olarak uzun olması bu kadar kabul görmüşken bence keyfinize bakın . Ben uzun boyluyum inanın manken ya da boya dayalı bir sporcu olmadığınız sürece pek imrenilecek yanı yok . Ben eşimle aynı boydayim düğünlerde falan düz ayakkabı elbiselere hiç yakışmıyor yakışacak olan ayakkabılar aşırı pahalıne güzel işte sarılınca tam bağrına denk gelecek, topuklu ayakkabı giyebileceksinjz, evinize girerken gelinlikle eşiniz sizi kucağında taşıyabilecek..... Bi sürü artısı var dışardan bakanların ne dediğini boş verin
eşim 1,80 ben de 1,55 im ve çok mutluyuz beni de her anlamda çok beğenir
kız daha ne istiyorsun dışarda konuşurken güneşin sana gelmesini engeller gölgede kalırsın (ben bu aralar dışarda eşimi gölgelik olarak kullanıyorum da)Arkadaşlar çok önemli bişey değil ama ben kafama çok takıyorum .
Sevgilim 190 ben 159 boyundayım yani omzuna bile gelemiyo kafam omzunun bi 5 6 cm altında kalıyorum aslında beni çok beğendiğini söylüyo hatta benim onu beğenmeyeceğimi fln söylemiş ama yanında öyle küçük kalıyorum ki özgüvenim düştü son günlerde yürümek bile istemiyorum çok seviyorum ama böyle baya havaya bakmam gerekiyo .bide düşünüyorum acaba benim için çok kısa fln diyomudur diye . Sadece bi kere topuklu giyersin sende bişry olmaz demişti ama sizce çok mu anormal ?
topuklu ayakkabılar iyi ki varlar :)180 fln bana normal geliyo da 190 da çok uzun ya en azından bi omzuna gelirsin
canım sen uzun bile olsan dediğin gibi gerçekten sevince insanın gözüne hiçbirşey gelmezNişanlım benden uzun olduğunu iddia etse de benle aynı boyda.
Bende baştan biraz takıyordum ama sonra karakterine bakınca asla gözüme gelmedi.
kız daha ne istiyorsun dışarda konuşurken güneşin sana gelmesini engeller gölgede kalırsın (ben bu aralar dışarda eşimi gölgelik olarak kullanıyorum da)
canım sen uzun bile olsan dediğin gibi gerçekten sevince insanın gözüne hiçbirşey gelmez
ayrıca mankenlere baksana hep kısa boylu adamlarla beraberler
Ohhh beee rahatladım 35 cmnasıl bi duygu
sizin boy mu 187187 ye 163 şeklinde bizim boylar
Topuklu giymem etkinlik ayakkabım bile az topukluydu
Hiç dert etmedim eşimin de ettiğini sanmam
20 yıl önce bu dert kategorisinde değilmiş demek ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?