- 23 Ekim 2014
- 9.394
- 36.123
- 548
- Konu Sahibi SalakSacma
-
Çok tuhaf düşünüyorsunuz. İnsanlara göre mi seçeceksiniz eşinizi? Boy farkına gülecek kadar sığ insanların ne düşündüğünü mü umursayacaksınız? Vitrine biblo mu seçiyorsunuz? İnsan aşkı, sevgiyi bulunca böyle şekilciliği bir kenara bırakır genelde. Siz seviyor musunuz onu düşünün. Jason Momoa ve eşinin boy farkını gördünüz mü? İnsanda özgüven olsun yeter ki.Komik durmuyo mu ama ben bide insanlar güler diye çekiniyorum
sizin boy mu 187
Kaynım 1.92 eltim 1.50 gayet güzel. bence çok boş takıntılar. Ben 1.70 eşim eşim 1.93 ne önemi var ki?Arkadaşlar çok önemli bişey değil ama ben kafama çok takıyorum .
Sevgilim 190 ben 159 boyundayım yani omzuna bile gelemiyo kafam omzunun bi 5 6 cm altında kalıyorum aslında beni çok beğendiğini söylüyo hatta benim onu beğenmeyeceğimi fln söylemiş ama yanında öyle küçük kalıyorum ki özgüvenim düştü son günlerde yürümek bile istemiyorum çok seviyorum ama böyle baya havaya bakmam gerekiyo .bide düşünüyorum acaba benim için çok kısa fln diyomudur diye . Sadece bi kere topuklu giyersin sende bişry olmaz demişti ama sizce çok mu anormal ?
çok uzun boy takıntısı olan kadınlar var, şahsen ben sevmiyorum okadar boylu insanı..çok uzun kişi yanında rahat olamıyorum, dediğiniz gibi insanın boynu yoruluyor...ayrıca özel hayattada sorun oluşuyor sanırım.Arkadaşlar çok önemli bişey değil ama ben kafama çok takıyorum .
Sevgilim 190 ben 159 boyundayım yani omzuna bile gelemiyo kafam omzunun bi 5 6 cm altında kalıyorum aslında beni çok beğendiğini söylüyo hatta benim onu beğenmeyeceğimi fln söylemiş ama yanında öyle küçük kalıyorum ki özgüvenim düştü son günlerde yürümek bile istemiyorum çok seviyorum ama böyle baya havaya bakmam gerekiyo .bide düşünüyorum acaba benim için çok kısa fln diyomudur diye . Sadece bi kere topuklu giyersin sende bişry olmaz demişti ama sizce çok mu anormal ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?