Sevgilimle aramızda büyük bi boy farkı var ?

eşim 185 ben 162 hiç öyle abes durmuyor,omuzunu geçiyorum,topuklu da giymiyorum hiç

Ay ne biliyim aileme söylüycem fln diyo aklıma ilk acaba boyumu çok kısa bulurlar mı diye düşünüyorum takıntı yaptım galiba
canım ailesi de biliyordur oğullarının boyuna göre bir kız bulmanın ne kadar zor olduğunu türkiyede kadınların boy ortalaması 1,63 müydü o civarda birşey, yani sen aşkına sevgine bak, tek derdiniz boy olsun merak erme ailesi seni severse selvi boylu olarak görürler sevmezlerse ağzınla kuş tutsan ne fayda

Kocam benden uzun olacagına ben ondan uzun olmayı tercıh ederdım.
1.71 -1.90 biz esım bana kısasın dıyor

Senin zevkine kalmiş birsey. Eşim 1.85 benden 29cm filan uzun, kendim kisa olmama rağmen boy takintim var 180den kisa erkek sevmiyorum niyeyse, 190 civari erkek arkadasim da olmuştu benim hoşuma gidiyor yuksek topuklu giyen biri de degilim hic.

Bu konularda komik mi filan diye sorgulama boşuna herkes farkli. Kimine boy farki abes gelir, kimine kisa boylu erkek abes gelir.

Dışarıdan bakınca hoş durmuyor ama sizin için dışarısı değil içerisi önemliyse no problem

Cok tatlis olursunuz bence

Bende böyle uzun boylu erkeklerden hoşlanırdım hatta çevremde duyan herkes duaların kabul oldu fln dedi 185 sevgilimde olmuştu ama onla çok tatlı oluyoduk . Şuan ki sevgilim baya uzun ya ilesi de uzun ablası fşn böyle çenesine fln geliyolar ben minik omzuna gelemedim

canım sen uzun bile olsan dediğin gibi gerçekten sevince insanın gözüne hiçbirşey gelmez
ayrıca mankenlere baksana hep kısa boylu adamlarla beraberler
Evet ben bir kere aynı boydayız dedim ; bana dedi ki devede de boy var ilk zamanlar herkes söyledi boylarınız aynı falan diye ama ben ona fiziksel olarak bakmıyorum ki. Ruhu yeter...

kendi boyunda yakisikli bir sevgili buldugun zaman bence o uzun boyluyu birak. o ne öyle... 1,90 boyunda. hic hos degil :)

Saka saka... senin sevimli derdini yerim

Benim de eşim 188 ben 157 yim. Boy farklarımız eşit ben de başta biraz düşünmüştüm, ama eşim bu durumdan gram rahatsız değil. Dışardan birileri bu durumla ilgili saka yapınca ben kucuk degilim bizim adam hormonlu diyorum gülüyoruz huyu suyu güzel adam bulduk da boyu mu kaldı allasen

Mesajların oyleki sanki yeni flort asamasindasiniz veya yeni tanistirildiniz yani sevgili olmussunuz seviyorsunuz insanlar ne der diyemi takiliyorsunuz? Neguzel boylu poslu cocuklariniz olur ilerde :)

Eski sevgilim 1.80di ben de 1.57 falanım, bi gün konuşurken dedim ki aramızdaki boy farkı çok iyi sana sarıldığımda kalp atışlarını dinleyebiliyorum çok güzel bi duygu falan romantik romantik takılıyorum o da tüm odunluğuyla aynen şunu söyledi: ama ben oturmadıkça senin yüzünü göremiyorum ama fizik de bi yere kadar karakter olmadıkça boy pos endam hiç bi işe yaramıyor eğer huyundan suyundan memnunsan boy farkı hiç de kafaya takılacak bişey değil topuklu ya da kalın tabanlı ayakkabılarla çözersin

Ben de eşimden bir iki cm uzunum 1.77 yim sanıyordum 1.79 çıktım. Esim 77 bence ilişkiye hoşluk katan detaylar bunlar.herkesle ayni olacaksın diye birşey mi var büyük kuzenim de 1.95 boyunda, eşi de 1.65 falan sanırım ve 20 yıllık evli mutlular

Erkek arkadaşım 1.86 ben ise 1.60 boyundayım. Ama bu bizim için sorun değil. Yanında ufak tefek kalmam onun hoşuna gidiyo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…