- 30 Ocak 2015
- 1.276
- 821
- 123
- Konu Sahibi bendekidurumlar
-
Durumumu daha başka hangi kelimelerle anlatabilirim bilmiyorum ama benim ailem istemiyor işte yoksa ben bunu bu kadar dert etmezdimOkumussun ama insanlığı ogrenmemissin bence niye insanları yererek konusuyosun ki bu kadar başta biliyodun ne oldugunu
Ee sen calisiyosun oda calisirsa neden olmasın evlilik destek olmak değil mi cnmDurumumu daha başka hangi kelimelerle anlatabilirim bilmiyorum ama benim ailem istemiyor işte yoksa ben bunu bu kadar dert etmezdim
Tanışmadılar ben iyi yönlerini anlattım hep ama inanmıyolar evlenince ortaya çıkar da ben ne yaptım dersin dedi ailemaileniz ile sevgiliniz tanisti mi oturup konustular mi hic
Kızı niye bu kadar aşağılıyorsunuz ki? İnsan olamamışsın ne demek?
Kız zaten herşeye rağmen evlenmek istiyor. Ailesi, kızına çocuğu ve çocuğun ailesini yakıştırmıyor. Mevzu bu...
İyice düşün taşın hayat senin hayatın kendi kararlarını verebilirsin bu konuda kimsenin dediğini yapmak zorunda değilsin, kendi mantığın doğrultusunda karar ver. Her zaman aşk kazanmayabiliyor...
Ailesi ilkokul mezunubile değil. Nerde nasıl konuşması gerektiğini de bilmiyolar.
Demiş daha ne desin evleneceği insanın ailesini bu kadar aşağılıyor aferin mi deseydim
Kiz kendi de böyle düşünüyor ve aileside bu sebepten istemiyomus öyle yazmış işteİyi de bu düşünce ailesine ait kız böyle düşünse zaten yol verir çocuğa...
Bu aşağılamak değil bazen okumayan insanda gelenek görgü bilir ama onlar bilmiyor bu da kötü özellikleri yani nasıl anlatıyım şaşırdım doğrusuKiz kendi de böyle düşünüyor ve aileside bu sebepten istemiyomus öyle yazmış işte
Işte sen yanlış demişsin ailesi ilkokul mezunu nerde ne konusmasi gerektiğini bilmiyor sanki bütün ilkokul mezunları öyle gıbı olmycak gibiyse ayrıl senin dusuncen önemli ama senin maaşın ondan yuksekse illa sorun çıkcak ilerdeBu aşağılamak değil bazen okumayan insanda gelenek görgü bilir ama onlar bilmiyor bu da kötü özellikleri yani nasıl anlatıyım şaşırdım doğrusu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?