Sevgilimle aynı eve çıkmayı düşünüyoruz

Konu yine dine dönmüş + insanlar kendi bakış açılarıyla değerlendirmelerine rağmen yobazlık vb yakıştırmalarda cabası.
Saygı duymak, saygı göstermek bize niye bu kadar uzak ki?

Lütfen konuya din, kavga, hakaret karıştırmadan yorum yapın.
ne ilginç bunu beğenenlerde dini işe karıştıranlar :) :KK12:

dinden önce insan psikolojisini düşünmek lazım ayrıldıklarında ugrayacakları yıkımları bence..
dini açıdan ele almak aşırı yanlış

Evet kızlar, daha önce bunu tecrübe eden var mı? Zorlukları, dezavantajları nelerdir acaba? ikimizde öğrenciyiz İstanbulda.
avantajları çok canım yaşadığın yer bu duruma müsayitse neden olmasın
bizde eşimle bi dönem aynı evde kalmıştık ögrenciyken (mecburiyetten)
ama biz iki çift kalmıştık
çok eglenceli zamanlar geçirdik
filmler,yemekler,misafir agırlamalar,ders çalışma konusunda teşvikler..
ayy özledim o günleri yaaa:)

bak canım herkes burda görüşünü bildirmiş üşenmeden tek tek oku mantık süzgecinden geçir avantajını dezavantajını hesapla ondan sonra karar ver..yalın 25 ten yukarı olsa işin gücün olsa daha olgunlaşmış olsan kararın hakkında belki bu kadar endişe etmezdim kendi açımdan .özellikle aileden saklama durumu kötü.ailenden saklamanında bir sebebi olmalı mutlaka.önceden dediğim gibi sevgilinin hayata bakış açısını öğrenmeden adım da atma

Son düzenleme:
dinen şöyle böyle diyenler dinin yaşandığı hangi ülkede kadınlar mutlu onu da bi söylesinler önce yani din kadınları korusaydı kadınlar böyle zorluk çekmezdi. çok isteyen arabistana gidebilir tabii işine gelirse :))

Bu konu sizce de haddinden fazla uzamadı mı? Konuya dini yorumlar yapmayın, hakaret, polemik olmasın dememe rağmen, ne dini yorumlardan vazgeçilmiş, ne hakaretten, konu sahibesi de topiğinde yok üstelik.
Site kurallarına uymak bu kadar mı zor?

feride3455 topiğini yeniden açtırmak isterse açarız ama şu an itibariyle konu yorumlara kapatılmıştır.

Back
X