- Konu Sahibi feride3455
Son yorumlari okumamistim, farkli durumlar varmis. Soylediklerimin bosa oldugunu dusundugum icin editliyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cok guzel fikir bence de sana suan heycanlida geliyordur zaten ayni evde kalmasaniz bile yuksek ihtimal onun evinde yaninda uyuyor olcaksin yada o senin evinde :) Bazi bayanlar erkek is yapmaz demis yani insallah sozunde durursa sende sevdigin icin gozunde buyumez :) ama uni de bir kac arkadasimxan ornek vermek istiyorum.. bitanesi sevgilisnin evine yerlesti ailesi ogrendi mecburen evlendiler okumaya devam ettiler 2 sene ayni evdeydiler bende hep giderdim yanlarina ilk sene iyiydiler 2. sene cocuk sıkıldi cunku kiz ayni evde yasadiklarindan disari vs gonddrmek istemiyordu okuldan donduklerinden bosandilar buda ayri bir facia aile yonunden... ama diger arkadaslarimda sevgililerinin evine hep gider yemekler yaparlar yatmaya geri gelirlerdi yada kalirlardi vs bunlar da evlendiEvet kızlar, daha önce bunu tecrübe eden var mı? Zorlukları, dezavantajları nelerdir acaba? ikimizde öğrenciyiz İstanbulda.
geçenlerde bi haberde okudumda baba kızını okuo bilio bi yurtta kız yurttan maraşa gelio burda allahın hayvanı kızı öldürüo babasını arıolar kızınız öldü die inanamıo maraşta deil benim kızım dio o gldi aklıma yazık etmeyin kendinize erkek milletine güven olmaz bunca insan boşa konuşmuorAynı evde evcilik oynayacaksınız. Dersler hak getire. Ana baba kızlarına okuyor diye para gönderecek, kız sevgilisiyle yaşıyor, haberleri yok. Baştan aşağı yanlış ve sakat bir durum bence.
Okursun, kendi işini yapar , paranı kazanır, kendi ayakların üstünde durursun. O zaman kimle yaşarsan yaşa. Kimse laf edemez. Ama iş aileyi kandırmak oldu mu o işten hayır gelmez. Elbet çıkar ortaya durum.
Eveet bir de öyle birşey var ee öyle olunca aileyle görüşmeme gibi bir durum da yok demek ki. Zaten zorlamamışlar sadece öyle bir beklenti varmış. Hayır yani burs bile alsaa özel devlet farketmez burs için özellikle özel üniversitelerde ciddi başarı isterler. Onun yanında devlet ya da özel yine farketmez verilen yardım cüzi bir miktardır öyle hem kira verip hem fatura ödeyip, hem erkeklerle gezip hem giyinmeye yetmez yani insanlar bir de üzerine çalışıyorlar ben üniversitede çalışıyorum içindeyim yani aklınca burs alıyorum diyerek tamamen kendi geçindiğini vurgulamış çok komik nereden baksanız. Ailesi zaten gerçekten bağnaz olsa kazansa bile göndermezdi şehir dışına yani. Ah bilseler güvendikleri kızının neler yaptığını şimdi bu aile çat kapı gelse öğrense bak biz haklıymışız kapanmanı istemekle demeyecek mi.
üstüme alınmadım, gerçek olanı söyledim.neden üstüne alınıyorsun ki
ya da alınıyorsunuz
karşı görüşte olmak başka bir insana baskı yapmak başka
ben baskı yapanlardan söz ettim
her neyse
Evet kızlar, daha önce bunu tecrübe eden var mı? Zorlukları, dezavantajları nelerdir acaba? ikimizde öğrenciyiz İstanbulda.
seviseceklerinden nasil bu kadar eminsiniz? din konusunda fazla bilgilisiniz de iftira islamda caiz herhalde.Arkadaşlar burada açılan konulara insanlar kendi inanç ve düşüncelerine göre yorum yapıyorlar. Dini hassasiyeti olan bir insanın nikahsız bir birliktelik hakkında nasıl yorum yapmasını bekliyorsunuz ki? Sonuçta bu zinadır, zinada haramdır. Müslüman bir insanın zinayı onaylaması mümkün olmadığına göre bu tip bir durum karşısında olumsuz yorum yapacaktır. Çok basit...
Aksini düşünen insanlarda vardır elbette, o insanlarda olayları kendi yaşam biçimlerine göre yorumlayacaklardır.
Eğer konu sahibesi erkek arkadaşıyla yaşayacaklarının sonuçlarına katlanabilecek, vakti zamanı geldiğinde bekaretimi kaybettim diyip vahlanmayacaksa, yaşadıklarını topluma, dine mal etmeyecekse yani hür bir birey olarak yaşayacaklarının sonuçlarına katlanacaksa istediğini yapmakta serbesttir...