- 2 Temmuz 2018
- 3.504
- 4.026
- 53
- 35
Evet yapmıcamAynen asla arama yazma, adım atma
Bana değer vermiyorsa kendi bilir
Mahvetti herseyi
Sonra aylar sonra boşta kalıp aramasınlar çok fena yaparım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet yapmıcamAynen asla arama yazma, adım atma
Tartışmada haklı olan taraf bile olsa 3-5 gün yazmamak çok kırıcı.Tartışmada kim haksızdı ?
Burda arama etme diye yazılıyor ama neden sadece tek taraflı düşünülüyor hep alttan alacak olan yazacak olan erkek mi ?
Evet farkındayımEğer birşey yazarsanız bitmiş olacak?
Durun sadece.
Bir yerde dinlemiştim bununla ilgili. Çok güzel bir cümleydi. Akşam eve gidince yazarım.
Uzun zamandır tartışma yoktuTartışmada haklı olan taraf bile olsa 3-5 gün yazmamak çok kırıcı.
Önemseyen insan (tartışmalar sürekli olmuyor ve sürekli alttan alan kişi o değilse) haksız da olsa adım atar çünkü kaybetmeye korkar.
Yok zaten ayrıl barış sürekli alttan al tarzında yalama olmuş bir ilişkiyse de inceldiği yerden kopar.
Arkadasım engelle diyor ama oda saçmaBırak cehennem olsun hayatına dön telefondan engelleme silme.. Mutluluk profilini gördükce ezilsin..
3 5 gün ayrıldık demek için çok erkenEvet farkındayım
O yüzden tutuyorum kendimi
Biz ilk defa böylr ayrı kaldık ama3 5 gün ayrıldık demek için çok erken
adam bitirmiş baksana aramıyorBen böyle ilişki istemiyorum ayrılıyorum senden diye mesaj atın
Bi helva kavurun, oturun güzelce yiyin. Seni aramayanı sen ne arıcaksın.Kızlar slm
Yaklaşık 7aylık bir ilişkim oldu.ilişkimizin ilk başlarında kavga tartışma vs çok oldu.ama her defasında beni arar barışırdık.
İlgiliydi seviyordu beni sorun yoktu
3-4 gün önce bir tartışma oldu aramızda
O gündür konuşmuyoruz
Arasam mı bilmiyorum
Sanırım beyfendi benden ayrıldı
Ve bunu söylemeye ya yüzü yok yada muhattap olmak istemiyor
Bayağı üzüldüm çünkü seviyordum
Arayıp bitti demesini duysam mı
Çünkü hep bekliyorum gözüm telde
Kafayı yemek üzereyim
Evet ama ne bilim duyacaklarımdan korkuyorumBence ara. Hem her kavga ettiğinizde o arıyormuş baksana. Neden alttan alan kişi hep o olsun ki?
Yoktu büyük birşeyEğer ortada çok büyük bir durum yoksa ben kesinlikle arardım.En azından elimden geleni yapmış olurdum.
Diyorum işte garipseme. Biliyorum da söylüyorum.Biz ilk defa böylr ayrı kaldık ama
Ondan garipsiyorum belki
Off inşş canım yaDiyorum işte garipseme. Biliyorum da söylüyorum.
Birşey yok daHep adını o atmış ,simdi de sen at. Bitti derse vedalas kapat. Ne var bunda.
Bencede işte gerek yokBi helva kavurun, oturun güzelce yiyin. Seni aramayanı sen ne arıcaksın.